122

Анонимен

преди 13 години

"От Министерството на образованието вече обявиха, че въпреки протестите, зимната ваканция остава до 2 януари. За да се компенсира по-късата зимна почивка, се увеличава пролетната ваканция. Тя ще е от 30 март до 10 април или общо 12 дни."Ето, че им дават повече дни, ама - по-късно през годината. Ама угода няма.

121

Тодор Живков

преди 13 години

Всички тези непротивоконституционствувателствуващите агитатори незабавно при милицията на разпит и от там на двумесечен комсомолски стаж в народния завод - Етрополски Бук !

120

Анонимен

преди 13 години

тези, които не работят пътуват , което също ги обогатява по някакъв начин! Не виждам причина да ги лишават от вакацията, която от край време е 2 седмици.Няма да станат по-научени, по-белзделници или както и да приема всеки от нас днешната младеж! Надявам се сега да сте ме разбрали!

119

Анонимен

преди 13 години

Не съм казала, че не трябва да се ходи на училище, а че въпреки отсъствия и лош успех в у-ще може да се постигне нещо!!!!Разказах си на бързо историята заради всички тези, които псуват децата и то по-безобразен начин. Мога да ви кажа , че тези от моя клас, които изкарваха 6/те и нямаха и едно отсъствие в момента си гледат децата ,не че има нещо лошо в това, но след като говорим за развитие, учене и т.н не са стигнали много далече! Мога също да кажа , че много от децата в момента работят, а и..

118

до 81

преди 13 години

Това ли ще кажеш на децата си един ден ? "Не ходете мама на училище , не учете мама .. после ще ви пратим в чужбина - хора ще станете" .. Не твърдя ,че на децата не им идва акъла по-късничко , но това не е вариант за оправдание ..

117

Анонимен

преди 13 години

Къде ги видяхте тези вандалчета??? Няма и една снимка на счупени спирки и пътни знаци!!!!!

116

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА!

115

Анонимен

преди 13 години

За каква "активна гражданска позиция" става дума, че нещо не ми е ясно. Дребни вандалчета, май имат нужда да си починат от новогодишните запои!

114

eli

преди 13 години

Радвам се за вашите деца,но ние кото нямаме възможности нямаме вина за непоправимите грешки на държавата!

113

Honorik

преди 13 години

Нека им отпуснат още една седмица.При учителските стачки учебната година започна с почти 2 месеца закъснение и пак завърши нормално.Всеки има право на достатъчно почивка.Щом депутатите дето само седят и гласуват имат почивки и учениците трябва да имат.Радвам се,че имат активна гражданска позиция,понеже младите хора не трябва да бъдат апатични и да смятат,че от тях нищо не зависи,както вече мислят възрастните,а да се борят и да отстояват правата си.

112

Анонимен

преди 13 години

Мръсни малки прости майнички! Завършете училище и ще цивртите за времето и нещата които не сте направили в школото, ама сега няма кой да ви светенеее...

111

BG RULES

преди 13 години

Ама кога ще се научите да не обиждате децата-ВАШЕТО БЪДЕЩЕ!?!?!?!?!?!Баща ми едно време много обичаше да ни обижда на *** (нас по-малките като направим някоя беля)...отговорът: ***, ***, ама от чий г.з е излезнало?Та и вие така! Погледнете първо себе си, вижте в какво долно нещо сме се превърнали и после съдете.Децата са прави да отстояват позицията си (което ние не правим) било на 18 или не.Айде и те на нещо да ни научат!

110

Гацко

преди 13 години

Подкрепям исканията да се изразяват в някакъв вид протест, но не правете вандалщини, защото ще обърнете останалата част от обществото срещу вас а точно това не ви трябва. Протестирайте културно, за да ви вземат на сериозно и да ви уважат исканията. От нецивилизовани действия ефекта е обратен. Правете го организирано и културно и ще има ефект, сигурен съм ! Покажете интелект и резултатите ще дойдат ! Само не се изпускайте с безразсъдни действия !

109

студент

преди 13 години

Не ка протестират, нека на 3 януари нито един ученик не отиде на училище. Учениците са единствените които никой не пита, когато се прави учебната програма, когато се назначават връзкарски директори и им се крадат парите за образование. Днес ще протестират за ваканция, утре за по-високи заплати, вдругиден ще събарят правителства. А на овцете, които ги критикуват - 20 години ви видяхме мишки нещастни, как търпите да ви лъжат и крадат в очите.

108

Ani

преди 13 години

Na snimkata samo oligofreni,koito nadali znaiat zashto protestirat.Triabva roditelite na tezi huligani da se sramuvat ot tiah.Radvam se che moite detza uchat izvun BG,za da ne popivat ot prostashkia mantalitet na bulgarskite batkovtzi i kaki.

107

Разумен

преди 13 години

Е, къде са разрушенията ? Няма ги.Има само тълпа от злобеещи несретници, готови да мразят всеки и всичко, колкото поне за малко да се почувстват малко повече от биологичната тиня която представляват - дори готови да мразят собствените си деца.Евала на хлапетата - казват си каквото им тежи и протестират.А ние "възрастните" сме на това дережде защото сме ***, страхливи овце, несмеещи гък да кажат и силни само когато са скрити и анонимни.Гмеж...

106

баф мааму

преди 13 години

Браво на всички и на даскалите и на учениците. А НА РОДИТЕЛИТЕ ПРЕМИЯ за добро в ъ з с п и т а н и е. Че защо да ходят на училище-безсмисленно е.Нито учат нито научават нещо.Достатъчно е да срча ,да се подписва и да смята до200.Друга наука не трябва да се учи-на сегашни и бъдещи УПРАВНИЦИ -такива им трябват и такива си произвеждат-що се чудите,не знам.Да срича да не сбърка за избори, да се подписва кога си плаща данъци и глоби и да смята до 200 за заплата,пенсия няма да дочака-ТОВА Е САМО ТРЯБВА

105

Анонимен

преди 13 години

ГОЛЯМАТА ЧАСТ ЗА ГАДНИ ДРОГИ И ДОЛНИ ПИЯНИЦИ ПРИ ТОВА ДОРИ И В УЧИЛИЩЕ. ПИШМАН ОТЛИЧНИЦИТЕ СА ПЪЛНА СКРЪБ, АКО НА НЯКОЙ МУ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ МНОЖЕСТВОТО ИЗЛЪЧЕНИ ВИДЕОМАТЕРИАЛИ. В ОБРАЗОВАНИЕТО ЦАРИ ПЪЛЕН ХАОС И ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА, НО С ТЕЗИ ДЕН ДВА НЯМА ДА ЦЪФНАТ И ВЪРЖАТ ДРАГИТЕ УЧЕНИЦИ. ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ КОГАТО СТАНАТ ПЪЛНОПРАВНИ ГРАЖДАНИ НА РБЪЛГАРИЯ - НАВЪРШЕНИ 18 Г. ПРЕДИ ТОВА ДА МЕ ПРОЩАВАТ, НО ЗА ТЕХНИТЕ ПРОСТЪПКИ ОТГОВАРЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО РОДИТЕЛИ, НАСТОЙНИЦИ И ПОПЕЧИТЕЛИ.

104

tr

преди 13 години

прави са хлапетата , нестига че образ. ни система е толкова натоварваща искат още от средното образование да те направят "специалист по-всичко"-примерно да се запишеш да учиш икономика и да те карат освен това да учиш химия физика и още куп др предмети, които нямат нищо общо с икономиката,в никоя др европейска страна го няма това,ами сега и от почивката искат да им вземат!това е те тр да ни послужат за пример защото си отстояват правата а не си траят като овце!

103

Анонимен

преди 13 години

време е да се върнат ученическите бригади