68

hoylyjf

преди 13 години

KFwv6R , [url=fkaogyamuunu/]fkaogyamuunu[/url], [link=nztnvadulmld/]nztnvadulmld[/link], zkkxcvaeifto/

67

izvbinck

преди 13 години

ENZ7RV , [url=ousfwmtuyiui/]ousfwmtuyiui[/url], [link=fcitegjdthzh/]fcitegjdthzh[/link], dtbcotvghmks/

66

Рождество

преди 13 години

Браааво, поредното гениално октритие. Някой като не може да блесне с велика мисъл, пробва да блести с отрицание на всичко хубаво. Никой не те кара да слушаш коледни песни, слушай си агресивните песни на Еминем, гледай си Планетката (там вече няма и нужда да слушаш, мацките са за гледане). И да напомня, ако някой е забравил: Коледата не е само за подаръци и Снежанки по минималистично червено-бяло облекло, другото име на Коледа е Рождество Христово. За когото се сеща.

65

Анонимен

преди 13 години

Уфффффф...1 месец в годината ги въртят тия песни? Колко да омръзне!Всеки празник с песните си! Що не се протестира, че целугодишно се въртят през 30 мин. "новите хитове" та чак ти се реве като осъзнаеш, че парчето е излезнало преди няма и ден , а ти вече го знаеш на изуст?

64

от друга черга сме !

преди 13 години

76 от друга черга сме ! не е за вас !Грешка в полето...

63

от друга черга сме !

преди 13 години

...хайде, откажете се и от самата Коледа, и от родителите си - то всичко е досадно....а СРАВНЕНИЯТА С РАДКА - ПРОБУТВАЙ ГИ НА МАЙКА СИ...Не всички са прости като радките ти, но в традицията няма нищо лошо !

62

IreneB

преди 13 години

Само на мен ли това ми прилича адски много на "кампанията" на RATM от миналата година?! Не съм против идеята,даже подрекпям с две ръце,защото наистина ми писна от блудкавите песнички,но ми писна всичко да крадем.

61

8-ия ден

преди 13 години

Un-break my heart не само е досадно и в тръснало, но и "лигаво" като парчетата на "каризма""Колко ми ли-и-и-псваш и начина,по който не-е-е-жно ме о-о-обичаш,колко ми ли-и-ипсва се-е-ега..... "/ на фона на мучене/Само дето не разбрах какво е общото с Уйлям Сароян "Нещо като нож, нещо като цвете ...."Просто като нищо....Но пак е Коледа и нява нищо лошо в "Джингъл бел","Мон бо сапен"....и други традиционни хубави коледни песни.....

60

flu

преди 13 години

Георги Славчев, не знам как не те е срам да си сложиш името под такъв материал. Ако с това се гордееш, не мога да си представя що за некадърен журналист си всъщност.

59

Edi

преди 13 години

Излел е Дельо хайдутин е досадна и клиширана песен?!?! Ей, ***!!! Вие наясно ли сте с каква част от българското творчество и история си правите гаргара? Тази песен са я пели пра- пра- бабите ви, когато са слканяли глави пред турските фесове, когато момчетата за еничари са взимани, жените са били изнасилвани, а мъжете са били посичани без жал !!!!! Непрокопсаници жалки! Знаете ли изобщо какво се пее в песента? Не, нали, ама животът ви е толкова безсмислен, че вече пред нищо не се спирате!

58

Анонимен

преди 13 години

Съгласен съм с теб, но с какво предлагаш да се смени репертоара? В сегашното поколение музиканти просто няма кой да предложи някакъв достоен заместител. Да - онези 10 песни втръсват, но не може да се отрече, че са наистина добри. Не случайно са станали толкова популярни. Аз лично повече се дразня когато ми пускат някакви посредни, безлични песнички, просто защото в текста им има "Christmas" и се чуват звънчета...

57

Анонимен

преди 13 години

Вярно е, че има нужда от обновяване не репртоара. Само че в нашето поколение просто няма талантливи музиканти, които да предложат достойни заместители. Тези "едни и същи 10 песни" не случайно са станали такива хитове - те просто са наистина добри. Аз харесвам тези песни, но мразя факта, че ги въртят до втръсване. Но намирам за по-дразнещо да върят безизвестни, безлични, посредствени песнички, просто защото в текста им има "Christmas" и се чуват звънчета...

56

Радка, не от Русе

преди 13 години

Защо когато някой иска да се изака на белия лист, взима все мойто име, аз не мога да разрбера

55

капо

преди 13 години

Целият празник Коледа е една помия!

54

Gal Anonim

преди 13 години

Ха, бравос днес.бг - "kolonka w петък" обещава да е добре списана...хм, колонка :) Ще чакам следващия петък с нетърпение - да видим дали това е било само one time wonder.

53

Боби

преди 13 години

Ей това не харесвам на демокрацията - всеки некадърник може да се появи по медиите и да натрапва комплексите.. (Както в този случай с арт критика Георги Савчев)

52

kaka

преди 13 години

е*ати..аз не съм се натискала с момиче на Unbreak my heart, а толкова години се заблуждавам, че живея

51

Анонимен

преди 13 години

Неуспешен опит за оригиналност.Ние сме хейтъри, нека оплюем всичко и всеки!Анатема

50

хахо

преди 13 години

Който няма идеи залита по клишета. Освободете въображението си.

49

Вед

преди 13 години

Аз обичам старите коледни песни :\Всеки нормален човек ги обича. Наистина предават уникална обстановка в дните преди Декември, когато всеки очаква този празник. Апък ако има и сняяяяяг... КУЛТ!