37

Never

преди 13 години

Русия ще оцелее

36

Анонимен

преди 13 години

какъв комунизм ? ти болен ли си

35

СМЯХХL

преди 13 години

Това е решението УВИ НЕПРИЛОЖИМО В ЕС : (Трафик означава самото притежаване на определени количества наркотици. Според закона в Сингапур всеки заловен с над 15 грама хероин, 30 грама морфин, 30 грама кокаин, 500 г канабис или 1,2 кг опиум се наказва със смъртно наказание като трафикант.Миналия петък в Сингапур осъдиха на пет години затвор 23-годишната германка Юлия Бол, заловена със солидно количество канабис. ЧЕТЕТЕ : xnetbg/new/forum/index.php?action=printpage;topic=6315.

34

Анонимен

преди 13 години

"Пожелавам ти твоите деца да са част от този регулиран прираст, но не знам дали не си *** и си лишен от деца! " - ако наистина работиш с наркозависими и семействата им и си позволяваш такива изказвания, определено дипломата ти е фалшива

33

hasho..

преди 13 години

vreme e za legalizirane na marihuanata,i besilka za heroino-zavisimite ;]

32

ПРАВИЛНО !

преди 13 години

"Той отбеляза, че е дошло време за обсъждане на най-високо равнище с участието на всички региони на Русия на мерки за намаляване ТЪРСЕНЕТО на наркотици.".....ПРЕДЛАГАНЕТО е в божийте ръце...

31

BG

преди 13 години

При такава смъртност би трябвало да вкарат смъртно наказание за нарко разпространение дори за редови дилъри. Играта е груба и трябва грубо противодействие.

30

Анонимен

преди 13 години

До това води комунизъма.

29

Пожелател

преди 13 години

Хахаха! Много си се засегнал! Точно с наркозависими и семействата им работя и не бих си позволил да ги съдя като че съм им дал живота, и хляба, и пътя. Много е жалко, защото всички институции се нахвърлят върху наркоманите, когато вече са на ръба на оцеляването и не се интересуват, че всичко започва на 11 или 12 години като детско любопитство или глупост, провокирани от лъжите за наркотиците в интернет и медиите.

28

Анонимен

преди 13 години

А нивалин??????????????????????

27

Анонимен

преди 13 години

една от горчивите истини е, че няма достатъчно грамотност по въпроса. Има организми, които са склонни към развиване на зависимост и могат да я получат дори и от една доза, взета от любопитство. Повечето родители не са много наясно, защото няма достатъчно информация какви са първите поведенчески промени при зависимите деца, какви мерки трябва да вземат. При наркотиците много по-страшна е психическата зависимост. Ама, от разните министерства, които могат да направят нещо, защо да се напъват?

26

Крумов

преди 13 години

Щом не могат да отценят смисъла и стойността на най-големият подарък който им е даден, ЖИВОТЪТ, да умират. Няма нищо лесно,но както Дарвин е открил, ще отцелеят само тези които се преборят. Това е естествен подбор, а такива дрогианти, те просто са получили подаръка ЖИВОТ без да го заслужават.Най-лесно е да умреш като надрусана ***

25

Коце лоса

преди 13 години

ДРОГА ДРОГА БЕЗ ТЕБ НЕ МОГА!!!!

24

Анонимен

преди 13 години

Виж сега , аз *** не съм , но вярвам , че родителя е важен за това към какво посяга детето му ! До колкото съм запознат повечето родители не са добре информирани , ако за информация се взимат филми и спекулативни предавания по телевизията , да информирани са ! Страх ме е едно , че децата ми може да са подложени на влияние из форуми и телевизия и живота на такива като теб които , не могат да напишат едно нормално изречение без да псуват в него и да обиждат педера*т явно си ти приятелю !

23

Анонимен

преди 13 години

няма гаранция, че твоите деца пък няма да са ***

22

..

преди 13 години

КАЗВАТ МИ ГО ОРГАНАЙЗ СКРИИМ

21

Пожелател

преди 13 години

Пожелавам ти твоите деца да са част от този регулиран прираст, но не знам дали не си *** и си лишен от деца!

20

Анонимен

преди 13 години

като гледам разпилените спринцовки по паркове, градинки и край училищата, този бизнес явно има голям пазар и у нас. и по телевизора показваха колко е лесно да си купиш дрога от дилърчетата, които необезпокоявано си търгуват и всички ги знаят кои са

19

Анонимен

преди 13 години

АВГАНИСТАН Е АМЕРИКАНСКА ТЕРИТОРИЯ ЗА НЕЗАБАВНО СНАБДЯВАНЕ НА РУСИЯ

18

pi64o

преди 13 години

HAHAHA I RUSIA I KITAI MI BILI SUPER SILI HAHAHA ASIA SMARDI TVA E ISTINATA AZ ZA TVA EMIGIRIRAH V ZAPADNA EVROPA NE MI TRIABVA VELI4IE NA MEN ISKAM VISOK STANDART , DEATH TO ASIA & AFRIKA LONG LIVE EU & USA ! !