119

Анонимен

преди 13 години

Герб ги считайте бегали до пролетта

118

ха ха ха

преди 13 години

тоя *** бил командир , ама че смях

117

Наблюдаващ

преди 13 години

Хайде стига с тези демагогски стъкмистики за управлението на Костов! Какво заварил и какво оставил... Всички знаем кои и защо сринаха банковата система с пирамидите и как стана кризата с хляба по време на соц-флегмата Жан Виденов. Доста знаят и помнят умело премълчавания факт (навремето) от медиите, че за присъствие на събитията от 10.01.1997 се даваха по 30 DM на ръка. Няма място в 500-те букви на поста да изредя всички съсипани и продадени на безценица предприятия от този изедник Костов.

116

Наблюдаващ

преди 13 години

Абе (х)аланкоолу, ти между РОД, ПЛЕМЕ и НАРОД правиш ли разлика?А с Бразилия и "македонските" корени на Дилма Русеф докъде стигнахте - стана ли и тя Македония?

115

Наблюдаващ

преди 13 години

Към 53:Сърбите съвсем са ви хибридизирали гените май на вас... В коя виртуална реалност и в кой сън на болен мозък България може да се нарече "Македония" или да е нейна "снага"?! Какво общо има освободителната войска на Русия през 1878 г. с 1330-годишната история на днешна България? Няма такъв народ - "македонски". Това е творение на политиката на "Велика Югославия", за да няма и грам териториални или национални претенции от съседите им.Направи днес първата гънка в мозъка си...

114

Случаен

преди 13 години

Дали е *** или не, изобщо не ме интерсува. Хората го мразят за тоталната разсипия на държавата. Не те зная от къде си, но хората в Драгалевци помнят частната улица на Костов. Докато ние по форумите се плюем и нападаме, тези си грабят и си уреждат нещата. Живейкат си с няколко хилядарки (без комисионните) на месец, а народеца се чуди как да си плати сметките. Не коментирам как си гледаме децата.

113

Анонимен

преди 13 години

Гърбавият *** не е приключил с България! Докато не я направи Мангалия и докато не играе кючек на 3 март пред храм-паметника Шипка няма да спре!

112

Нели

преди 13 години

айде бе Иване идвай на власт че при Бойко умирамееееееееее

111

До 129

преди 13 години

Няма едно доказателство, че е по-умен или грамотен от всички нас или просто е страшно умен човек. Но е абсолютно сигурно, че си признавате, че по-умен или грамотен от вас и сте го избирали в ролята му на престъпник и чалгар да ии управлява. Господ види и забавя, но не забравя!

110

анти

преди 13 години

Костов е мръсно,гадно педераско същество,което безцеремонно съсипа България-съд на това *** за геноцид над българският нарад!!!

109

пич

преди 13 години

А бе, що седите и пишете на тези ***, кой е Костов и какво е направил. Всички те са мръсни комунисти и с доводи и факти ли мислите да ги убедите. Грешшката на Костов беше , че не въведе лустрационни закони. А , и този"***" , беше казал по повод на едно изказване на Виденов за Източните сръбски провинции, ' Виденов може да е роден в източните сръбски провинции, но аз съм роден в Западните български покрайнини" Де толкова "***" да имаше в България, ама не , има само комунисти.

108

Олеее

преди 13 години

Нямам нищо общо с теб!

107

Анонимен

преди 13 години

Олеее: погледни се в огледалото и ще видиш един един нагъл и неинформиран платен клакьор

106

Олеее

преди 13 години

Е много лъжи много нещо... Като изключим първите 6, които не са заслуга на Костов, че са се подобрили, другите са си пълна манипулация. Кризата не беше икономическа, а политическа и който и да дойдеше на власт освен БСП, нещата щяха да се оправят(не от самосебе си разбира се). Шенген беше премахнат при Симеончо, Външният фълг не беше намален а увеличен, мутрите не бяха прогонени а узаконени, Външните инвестиции се увеличиха при Симеончо рязко, не при Костов. Тъй-че платени клакьори замълчете.

105

Alec

преди 13 години

до аз:[111] АБСОЛЮТНО ВЯРНО!! добре, че има и други хора, които помнят тези неща- аз се уморих да ги повтарям. Очевидно е целенасоченото демонизиране на Иван Костов. Той и до сега е трън в очите на много хора в БГ. Изобщо не е случайно, че след толкова години, комунисти и мафиоти ( което е едно и също) позеленяват от омраза и гняв само при споменаване на името му.

104

Олеее

преди 13 години

Инфлацията не е овладяна от Софиянски нещо яко се бъркаш - беше на власт 02 до 05.1997. Тогава курса на $ беше 2387,16 и в края 1532,63 лв за $. След това дойде *** и до юни 1999 г. курса беше 1884,73 лв/$. След това стана деноминацията за да се оберат парите на хората окончателно и да се прикрият едни далаверки. В резултат на което за 1-2 седмици някои хора станаха милионери, а други обедняха тотално.

103

Анонимен

преди 13 години

На тоя мазен *** трябва да му се направи една яка Чаламбааа, за да спре с мръсната си червена демагогия. Аман от наглеци, натрупа милиони и сега се тъпанчи прд медиите да му слушаме глупостите. И това го прави почти всеки ден, като курдисан е, ама кой го курдисва е интересно. Може би тия от ДС, които го вкараха в политиката и още му дърпат конците.

102

Oleee

преди 13 години

Ей нямам думи вече! Такава жалка политическа мижитурка простя няма! Също като някоя махленска *** - всички я плюят, тя си обяснява, че това било манна небесна! Типично за Костов - той не е виновен и пак не е разбран - виновни са журналистите и ББ! СТИГА ВЕЧЕ БЕ ДОЛЕН НЕКЪДЪРНИК! Омръзна ни от твоите интриги и глупости. Като не можеш нищо, поне отивай си харчи краденото и не ни занимавай повече със себе си! Нагъл некъдърник.

101

Анонимен

преди 13 години

*** ли че други имали в бг кои са киде са всички минаха през бкп как да станат демократи 118 и ти си комунист нема как да е друго дека си видял демокрация бре това нашето е анархия

100

Анонимен

преди 13 години

Ей тоя долен крадлив *** е същия ментор като ***, защото той си е точно такъв. Човек на Луканов, вкаран от него в политиката, а знаем, че точно Луканов направи българския сценарий на прехода- той лично е разпределял парите от черната каса на БКП на свои доверени хора от министерствата и после те станаха водещи банкери, фабриканти и др. такива червени капиталисти, които за една нощ станаха милионери и се започна с ограбването на държавните активи-според някои за над 100 милиарда.