15

абб

преди 13 години

на институтите в момента е кликата около Съботинов, подкрепена от амбицията на някои министри като Плевнелиев. Да не забравяме, че лично Вагалински притискаше археолозите да се махат бързо от трасето на Тракия, но бе щедро компенсиран с 720 000 лв. от Дянков за това предателство към науката и морала на археолог. Позор и вечна забрава за тези низки хуманоиди.

14

абб

преди 13 години

Днес стана ясно,че Съботинов е сключил персонална сделка с правителството. По време на избора на директор на НАИМ при БАН той заяви пред цялата комисия, че не го интересува демократичния избор на Научния съвет на института, нито избора на историческата комисия и в заключение заяви, че ще назначи Людмил Вагалински за директор. Така се били разбрали с министър Плевнелиев. Сега се разбра защо държавата допусна бастисването на разкошни паметници по трасето на магистрала Тракия. Най-големия душманин

13

75757

преди 13 години

Много е удобно вместо да се коментира предложението на Янев, човека Янев. В случая е много прав. Всичко, абсолютно всичко загубихме в нашата държава ,докато ни делят на наши и ваши. Защото ТЕ в това време делиха националното ни богатство.

12

123

преди 13 години

da ima6 BAN kato na6ia e prosto pir po vreme na 4uma.sinodalnite starci se okakaha generalno i polzata ot teh e nikakva.osven 4e stanaha za smjh pred celia svjt s izvestieto 4e si govoreli s izvanzemni.mnogo im e pieneto.tai darjava ima nujda ot nauka s prakti4esko prilojenie,a ne ot sre6ti s izvanzemni.

11

Dan

преди 13 години

Стоте милиона за подслушване ***,могат съвсем спокойно да се оправдаят,като се осъдят престъпниците и им се конфискуват имоти и придобити средства вследствие на незаконна дейност,а така ли стоят нещата при БАН?Като слагаш нещата на кантара за разходите,защо не ги сложиш и за приходите?И какво ти дава правото да отъждествяваш болшинството търтеи в БАН със знаещите и можещите?Като са такива,каква им е реализацията?Колко беше бюджета за 2008-***?Речника ти ми подсказва,че не мислиш ствоята глава

10

порчо

преди 13 години

Къде е това РЗС бе.Тия са останали една шепа хора и Янето като ходи по мероприятия вози цялата си членска маса с един микробус.

9

До Дан

преди 13 години

От 100-те милиона за подслешване ***.От там спокойно може да се вземат доста милиони.От парите за администрацията също-уж ще яоптимизираме пък за административни разходи са предвидени повече от колкото през 2008 год .Повече няма да ти казвам от къде.Но на ГЕРБ не им трябват знаещи ,можещи и учени хора-трябват им тутманици като теб

8

Dan

преди 13 години

Явно, червените 10 години не очакват да се докопат до властта! Меморандум, добре ама защо до 10 години, и хубаво така да е, а ревизия на досега извършените стопански операции от БАН , защо не иска, да се види има ли нещо продадено, или отдадено под наем на смешно ниски цени? И този меморандум с какво ще, подпомогне БАН, то е ясно целта е хуманна да не се продава нищо, а пари за БАН от къде предлага Яне да се вземат?

7

сценарист

преди 13 години

Абе като го снимате поизчистете му малко грима .Нали поне трябва да прилича на мъж .А то с тоз тежкия грим ?Ще рече човек сега излиза от бардака .Не че не е така .

6

електорат

преди 13 години

ЯНЕ Е ЛУД , НО ПО-ЛУДИ ОТ НЕГО СА ТЕЗИ КОИТО ГО ИЗБРАХА!!ОТ КАТО ВЛЕЕ В ПОЛИТИКАТА СМЕНИ 5 ПАРТИИ

5

Анонимен

преди 13 години

Умен си бе Яне и изобщо не си гей по характер,на тия избори ме излъга и гласувах за теб,ама нали идват следващи!Всеки път като ти видя изявите и ме караш да беснея!

4

Krios

преди 13 години

Когато в един бардак нещо не върви.... не се сменят креватите, а ***... маршшш

3

ссс

преди 13 години

А янев ге*й ли е............не само гълта..............

2

Контра - Атака

преди 13 години

Имотите и парцелите под тях на БАН, особено които са в центъра на София, вече са разпределени между Олигарсите, начело с Аамет АгаСидеров, Борисов, Дянков вече са си получили сухото ...

1

смях!

преди 13 години

Точно Яне ли ще говори за ценности?!?!? Бах маа му!