17

Езекиел

преди 13 години

Е поне си призна грешката, малко го правят :)))

16

Анонимен

преди 13 години

Абе тоя няма ли да мре вече?

15

Dereliction

преди 13 години

Браво, това е пътят! Сигурен съм, че ще има много хора, които да се възползват.

14

бакал

преди 13 години

Информацията ми е от новината по-горе. Глупаво беше от моя страна да се доверя на dnes.bg Оказа се, че The Sun фактически няма онлайн издание (изключайше версията за iPad), т.е. практически не попада в обхвата на написаното от мен.

13

Езекиел

преди 13 години

Парцала The Sun си е безплатен, провери си фактите първо... Трудно някой ще ти повярва, щом лъжеш за елементарни неща!!БАЛЪК!!

12

бакал

преди 13 години

Инвестор?OK, няма смисъл да спорим; приемам, че е въпрос на мение и предпочитания.

11

Genata

преди 13 години

Какво????Просто не споделям мнението ти за задълбочените анализи. Единственото смислено издание на Иконмедия е инвестора и там не са се пръснали от задълбочени анализи. Обикновенно в секцията анализи цитират външни източници.

10

Ash

преди 13 години

"че каквото прочетеш, ще знаеш, че е 100% достоверно"Нещо не си наясно с целта на "независимите медии". Това че е написано от "уважавана" медия не значи че е 100% достоверно, значи че някой иска да вярваш че е така.

9

бакал

преди 13 години

???

8

Оня

преди 13 години

Не е като да не се очакваше. Толкова народ си накупи епълските ***, че е нормално някой да се усети да направи пари от това. Мисля си, че ще има успех като се имат предвид ограничените възможности на продукта. Много хора ще иксат за малко пари да могат да го използват за нещо повече от разглеждане на статични сайтове.

7

Genata

преди 13 години

А сега по темата, Сложни уреди като ПЦ и Мак дали са сходни с Ипад-а щото не знам как ша ме спрат да си чета на тях

6

Genata

преди 13 години

Първо - изданията на Икономедия предлагат сериозни анализи на всякакви политически и икономически теми, но въпреки това са свободно достъпни онлайн след безплатна регистрация.Честит първи април и на теб

5

бакал

преди 13 години

Като цяло съм съгласен с теб,но бих искал да насоча вниманието ти към едно-две изключения. Първо - изданията на Икономедия предлагат сериозни анализи на всякакви политически и икономически теми, но въпреки това са свободно достъпни онлайн след безплатна регистрация.Второ изключение - The Sun е жълт долнопробен вестник, за който въпреки това трябва да се плаща. В България такъв жълт вестник, за онлайн достъп до който се изисква заплащане, е Труд (и другите издания на Вестникарска група България)

4

Black Beard

преди 13 години

Пак за пари, не за истина!

3

123

преди 13 години

Тук се набляга на това, че каквото прочетеш, ще знаеш, че е 100% достоверно, а не да се чудиш, това вярно ли е или не. Съшо така сериозните журналисти, които правят задълбочени анализи на дадена тема, не си продават труда за жълти стотинки и това едва ли ще може да се прочете в някой сайт, който е фрий ...

2

Alo Alo

преди 13 години

г/н Мърдок се опитва да сложи "цена на интернета", ще бъде пълен провал,ще загуби аудиторията си,която така или иначе вече губи,това ще му е втори опит,докато не го остранят от борда на директорите! Идеята е страхотна но не е това начина ;) П.С. Ще да за пример,какво ще стане ако Facebook and Twr. станат платени, там е и отговра!!!

1

Анонимен

преди 13 години

Този дъртак е тотално изкуфял! Кой ще се абонира за тъпия му вестник при положение, че в нета има толкова много безплатни новинарски портали!Бизнес моделът е да печелиш от реклама! Никой вече не е склонен да плаща за новини!