29

ас

преди 13 години

Незабравяй договора с който превъоръжаваме Ирак с нови български автомати който спечелиха пред руските и американските .... няма да се впускам в детайли колко по добри са нашите автомати но поръчката си я бива.

28

Realist

преди 13 години

Kolkoto i da podskachame nie sme obrecheni na gibel. Te tova e golata istina. Samo se pravim na golemi t.e. smeem se za da ne zaplachem

27

Оги

преди 13 години

Ето това е пародия!!!! Опростихме на Ирак дълг от 1.8 милиарда долара,пращаме воиници там за опазване на новия ред, а сърбите продават и печелят?! А ние духаме супата...

26

t

преди 13 години

ela da me obleg4i6 i mene 4e sum mnogo nerven

25

А4о

преди 13 години

България изнасяше оръжие(нелегално чрез търговски фирми ) на враговете на Америка и Израел сега няма как да стане.Е поне с амфетите сме напред ,но вече парите са за мафиотите от бившата ДС.

24

GLEN

преди 13 години

Къде са нашите Кинтекс и Главно Инжинерно Управление????УНИЩОЖИХА ГИ!!!!Браво на сърбите!!Ще влязат в НАТО на кукуво лято!

23

A .a

преди 13 години

A. a, пуши курацко месо.България със *** завладя Европа

22

Анонимен

преди 13 години

Наистина сме голяма ***. За нищо не ставаме. Това не е държава а територия. ГЛАД ЗА ВАС *** !!!

21

глупчо

преди 13 години

А България - най-големият износител на пушечно месо в региона !

20

dragunov7.62

преди 13 години

чакайте , един ден като влязат в НАТО ако ооще го има ,ще забравят за износа на оръжие.

19

Ст.сержант

преди 13 години

Не прочетох американският посланик в Белград дали е доволен. Щото Уорлик щеше да сгрее нашите с няколко словесни шамара,ако сключат някой "излишен" договор.

18

ура!

преди 13 години

големи са сърбите!

17

Анонимен

преди 13 години

Ха ха ха, имаш да чакаш, ***...

16

Вукович

преди 13 години

Српски говедааа! Мнооого има да тегли тази нация ,ама наистина много, това е народ от предатели и мекерета с мания за величие! Имат се за по руснаци от руснаците! А заради кашите които забъркаха тяхната УДБА, тоя народ ще го докарат до ликвидация!До 20 години от Велика Србиа ще остане един файтон с мекерета, дето ще се молят , някоя држава да ги земе!

15

Туркия ке падне

преди 13 години

Не че съм твърд националист,но когато някакво заптие се прави на интелигент ми става тегаво....Та на въпроса ААА или Ъ или какъвто и да е кюляв там,ако българите изнасят простутки,а турците кенефочистачи,боклуджии или всякаква нискоинтелектуална дейност,та питам се....кое е по-престижно,да чистиш *** на Ханс или да го облекчиш,за което взима6 1/2 месечна заплата на средностатистически гастарбайртер

14

Юберменш

преди 13 години

"Сега Сърбия сключи ключов договор за 400 милиона долара за построяването на три военни завода в Северна Африка. " - не знам дали изнасяме повече от тях. През 2009-та целия ни оръжеен износ беше за около 300-310 млн. лева. Тия от един договор обраха повече от целия ни военно-промишлен комплекс.

13

Хмм

преди 13 години

Защо си мисля, че ние също изнасяме колкото сърбите. Просто, като държава членка на ЕС и НАТО си траем за това....Просто сега военните заводи са частни и държавата трудно може да установи точният размер на износа. Пък и едва ли има изгода да си признае.

12

USA

преди 13 години

Но България също изнася доста оръжие в Ирак, Афганистан и др. Просто нека тъпите комунденца да не реват на умряло, щото печалбите на България са добри, даже доста.

11

USA

преди 13 години

Станаха, понеже САЩ им разрешиха да изнасят в Ирак и други пазари.

10

Генерала

преди 13 години

Сталин,ти въобще не си прав.Не само Соломон Паси,Филип Димитров и компания но и сегашните-Аню Ангелов с неговия екип са за панделата.В демократични държави,оръжейници свалят правителства,а тук само стачки.Шутове и ритници трябва да се раздават на бившите ***.лично аз бих ударил 24 на голо на дебелия *** -Аню Ангелов.Нека ме съди за това.Когато Б.Б. стане само Би-Би- сок и на това ще му дойде реда.Бой по чуторите -профилактично.