До 12 и 13:Просто ми харесваш,но нямам време,много съм уморен,ЛЕКА НОЩ,ще се срещнем в някои друг форум,желая на теб и близките само здраве,другото ще си дойде на мястото...
От вътрешностите на кокошката ,хвърлям само злъчката и ципата на воденичката.Червата ги отварям с върха на ножа,измивам ги идеално, и те в кюпа,и гушата и яйцепровода и дебелото черво.
dnes.bg, моля поватаряйте след мен:I will use google before writing dumb things! ....PFCAs както личи от s накрая не е "вещество", а група вещества. Това са поли-флуоро-хлоро карбоксилни киселини.
Аз съм си традиционалист.Сега например,печката ми с дръвца е запалена и си гори на минимално,а отгоре сача си е постоянно нагорещен,та постоянно си пеквам по нещо(я гъбка,я кътма,я яйце,я зеленчук)
Аз пък в наше село изобщо не купувам бързохранещи простотии и нищо вакумирано нагушено с разни Е-та.Предпочитам да резна главата на жива скитаща из улицата кокошка(разбира се я купувам),та да видиш какво ще рече кокоши бульон(варя я 5 часа на тих огън)
Канадски учени установиха, че вредата от бързата храна не е само в нея , но и в опаковката...Тук е България....храната е по-вредна от опаковките....а нашата "бърза храна" е баничка...
А пък в нашето село,суджука го опаковаме със свински черва и мисля че изобщо не е вреден...А ми тези канадски учени трябва да дойдат при нас ,да им обменим опит...ще ги научим също как се прави пъстарма без опаковка...
Като знаем бързото хранене за какви хора е предназначено, защо се учудвате, че нещо не е наред
Опаковката на продуктите за бързо хранене също е вредна