197

Анонимен

преди 13 години

CUT EFF ! На следващите избори им дай от твоите пари, като им купуваш гласовете, да си построят нов блок! Не да харчиш тези на редовните данъкоплатци! Пухльо!

196

тото

преди 13 години

Кутеееев, голям автогол вкара на "Коалиция за България"... Ще те запомним за следващите избори. Обещавам да те цитирам на всеки, който подкрепя теб или сбирщината на която си член.

195

мешаре

преди 13 години

Да ама не сте прави драги съкварталци! По почина на некои отговорни другари от партията требва да ви е загрижено за ромските апартаменти. А ако много говорите за ромски престъпления беззакония и прочие то вий сте долни расисти и врагове на социализма!

194

sas

преди 13 години

След като имат пари за адвокатски хонорари и държавни такси, да върнат помощите, които взеха. Няма спасение от маймуноподобните, братя българи. ..няма.

193

бг

преди 13 години

''Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата'' ОБЪРКАЛИ СТЕ ЗАГЛАВИЕТО ..ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЪДИ *** ....

192

Анонимен

преди 13 години

Забравих да добавя ,че във входа ми има няколко турски и *** семейства, които изкъртиха пощите и ни оставят писмата на земята.Повръщат и цапат стените.Хвърлят си *** в градинката.И НИКОГА не са чистили нито във входа,нито пред блока.Правят *** сватби и след това елате да видите що е ***?И какво от това ,че българите живеели в сиви панелки.Много съжалявам ,че живея ,сред тази пасмина.Българите рушели и били мръсни...Дрън,дрън.

191

Анонимен

преди 13 години

Живея на 100 метра от блок 20.От "Бенковски" съм.Не им стигна ,че опустошиха чисто нов блок и разполагаха безплатно с ток и вода ами и окрадоха военнното поделение.Стъклата бяха изпочупени,керемидите взети,започнаха да режат металната ограда...В поделението имаше много дървета...,но сега са изсякани.Пазачът нищо не може да им каже ,защото 20 *** без да им мигне окото ще го убият.Тези отвратителни *** превзеха и опустоших всичко!!!

190

Анонимен

преди 13 години

Интересно ми е дали някой от живущите е плащал някаъв данък или пък сметките за ток и вода.

189

БГ

преди 13 години

"Година и половина сте на власт, а нищо не сте направили" :)))))))))))) Е вие бяхте 8 бе. :)))) Що трябва да се прави ремонт с държавни пари при положение, че пораженията са причинени от самите живущи ??? Защо едни да плащат, а други да рушат ??? Кутев, не ме кефиш.

188

БАЧКАТОР

преди 13 години

Кутев, ***, вземи си ги ромалете у вас при дъщеря ти ги сложи като толкова ти е мило за тях *** такъв! Да оправи държавата безплатно на *** блока който те сами разбиват за да продават арматурата. За българите няма ли се застъпиш за безплатни жилища мизерна подла червена душица!

187

селяка

преди 13 години

Сега Ямбол трябва да защити Кмета си...ама нали сме БЪЛГАРИ...я познайте кво ще стане

186

до ех

преди 13 години

хаха прав си трябваше да се оправи по една стая в конюшна и свинарник, другото хол спалня и кокошарник хаха

185

коко

преди 13 години

аз съм комунист като Кутев и съм от БКП...коко истински съм аз ....не ми копирайте ника

184

бай бай БКП

преди 13 години

това там, горе на снимката, според БКП-КУТЕВ,това са апартаменти за живеене......

183

ех

преди 13 години

щели да съдят, еми да викажа сигурно и ще ни осъдят, заради ей такива къде ги подстрекават, ама той и миг не се е завъртял край бл 20 от как се помня до там никой не смееше да приблежи, а все пак живеем там, страх те е децата да си пусниш навън не по тъмно а по светло, въшки, епидемии, коне, *** вътре и какво ли не ааа стига това е най доброто нещо в ямбол от как се помня сег ависят на поляната и пак реват дайте ни еми защо на мен никой не ми дава нищо друм, бачкам като луд еееее стигао де

182

коко

преди 13 години

До179 Диване,колко пъти ще ти напомням да не пишеш от мое име!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! истински коко

181

Анонимен

преди 13 години

точно така !

180

анонимен

преди 13 години

Е и тоя Кутев наизуст говори, как ще се оправи тоя блок, а и за какво, за да бъде разрушен отново. Те, тия от БСП едни блокове вдигнаха, едно чудо- още години ще им сърбаме попарата. Като е толкова загрижен Кутев да си даде неговия апартамент и да подпомогне интеграцията на ромите.

179

коко

преди 13 години

Приятел,ти май забрави,че вече има закон,който наказва за употреба на обидни думи в интернет като ***,***,***,комунист,***,червена бабичка,депутат,апартаменти и други подобни . прокурор коко

178

Анонимен

преди 13 години

Понеже си от Ямбол - я се огледай в панелките на не - ***. Същата мангалщина ! Фасове, изкъртено, ожулено и сиво !