10

Alec

преди 13 години

до[10]: до малоумната НЕШЕВА & Co. ти видяла ли си как хората се бореха с петрола и спасяваха птици, костенурки и други животинки? видяла ли си от безбройните репортажи каква трагедия беше за целия континент това?? изсираш се във форума, като че ли не става дума за живи хора ката нас!! ти не си ли консуматор? не ползваш ли транспорт,който върви с петрол?не носиш ли найлонови чорапи, не переш ли с прах, не ползваш ли предмети от пластмаса, ВСИЧКО е от петрол!! ама ти си творец, нали?-шантав народ

9

Нешева

преди 13 години

ами нека си се хранят. Те освен да са консуматори, какво друго са - надменни пауни?!

8

Дръвник

преди 13 години

Интересно ми е, къде е тази хранителна верига? Тя в Мексиканския залив ли се намира? И как изглежда хранителната верига? Колко е дълга, от какъв материал е направена, колко са и звената?Маразмът завладява литературния фронт. Нефт в хранителната верига е чисто и просто абсурд, невъзможна глупост. Нещо като дупка в небето, или пирон в космоса. Литературен похват в последно време.

7

Черно Морко

преди 13 години

Е то това и децата по черноморието го знаят. По времето на социализма редовно плажовете бяха зацапани с мазут, който много бързо за ден два изчезваше.

6

Анонимен

преди 13 години

Да и найлоновите торбички са станали част от хранителната верига.

5

до онбашията от 2

преди 13 години

Сигурно ще да е така, но археолозите най-вроятно да са пингвини-венец на природата.

4

ъ

преди 13 години

Е разбира се, че тея наети и подковани "учени" това ще открият. След няколко години сигурно ще са благодарни, че тоя петролен разлив ръиш ли спасил планктона от глад...

3

Анонимен

преди 13 години

И обедненият уран, довят от Сърбия отдавня е в хранителната верига...

2

онбашията

преди 13 години

след 10000 години археолозите ще се чудят от де е дошло аномалното разпределение на въглеродните изотопи в началото на 21ви век ;)

1

Георги

преди 13 години

Чудено.. досега американците само дишаха изгорелите газове на нефта, сега направо и ще се хранят от него..