60

Анонимен

преди 13 години

БСП трябва да напомнят за себе си. те друго, освен едно голямо кафяво...., не могат да родят.

59

tyo

преди 13 години

Ами то и сега е така. При нас ДПС си печели по презумпция. Кадърен, некадърен печели си. Все едно е назначен. Същото е, така че промяната няма да е съществена. По-добре да е представител на управляващата партия, за да може да се случва нещо в населеното място

58

Х

преди 13 години

"БСП: Новият изборен кодекс е на крачка от тоталитаризма"Горките! Още не са разбрали, че вече сме там!

57

Анонимен

преди 13 години

Щом комунистите пищят, значи нещата са в правилната посока.

56

Анонимен

преди 13 години

трябва да се въведе и лимит на броя на мандатите на кметовете, има кметове, които вече за трети и повече мандати се кандидатират за кмет и са толкова корумпирани, а не могат да бъдат свалени понеже постоянно си купуват изборите.

55

виц

преди 13 години

За втори път го повтарям (вица де):Предлагам на ГЕРБ, да назначават (освен министрите и областните управители) всички кметове, всички народни представители, (премиера ясно), президента, съдиите във всички съдилища в страната, и всички председатели на домовите съвети в РБ, за малко да забравим и членовете на студентските съвети и училищните настоятелства. (край на вица)Господин ББ (това не е Бойко Борисов защото ме е страх)! аз искам да си избера районния кмет, ти ЗАЩО ми забраняваш? чакам отг.

54

виц

преди 13 години

"врели-некипели" тази дума сме я чули от устата на един единствен "политик" в РБ, и в европейския парламент, и в ЕК са я чули от устата на същия, милите им преводачи имали големи затруднения в превода. Господари на ефира доста се забавляваха с тази дума на този "политик" пред европейските инстутиции. А всъщност какво означава тази дума НА ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЗИК????

53

виц

преди 13 години

Значи признаваш, че това което извършва ГЕРБ е на крачка от тоталитаризма? така ли да го разберем??

52

Gonzo

преди 13 години

Е много ясно кой нормален ще ходи да си губи времето с врели-некипелите на Сергейчо-последната дупка на кавала.

51

Анонимен

преди 13 години

Ограничаването на избора на кмет с поставянето на лимит от минимум 500 човека за населено място елиминира от участие в избори половината от населените места в Пловдивска област, обяви Мутафчиев.След въвеждането на тази граница от вота в община Калояново от 14 населени места отпадат 9, в Карлово от 24 10, в Садово отпадат 3, в Брезово 10, в Асеновград от 16 отпадат 7, в Хисар от 12 отпадат 6 селища, изброи Мутафчиев.

50

вжв

преди 13 години

Борбата с БСП(БКП),може да се води само с техните методи-т.е.на крачка от тоталитаризма,защото те са тези,които се възползват по най мръснишкия начин от свободата на изразяване и другите атрибути на демокрацията,толкова мразени от самите тях!Крадеца вика:"Дръжте крадеца"!Няма нито една държава в света,която да сее преборилас фашизъм,или комунизъм,без кръвопролития!Те разчитат на страха на наплашените българи,но са найголемите страхливци,когато са в малцинство!Затова сред тях има толкова предател

49

Анонимен

преди 13 години

Станишев изгони скандално журналисти, които бе поканил предварително на среща за икономическата обстановка в страната във Варна.Бившият премиер така и не обясни защо тръшна вратата пред медии и не даде гласност на разговора си с браншовите организации и големите варненски предприятия. За съжалелние на Станишев залата в хотела, в който бе чукната срещата остана празна. В нея влязоха само 2-3 браншови организации, бивши директори на бивши големи варненски заводи, среден клас мениджъри бяха уважили поканата.

48

Анонимен

преди 13 години

не се връзвам слушам си SODOM-едноименния албум от 2006!!!!!(групата няма нищо общо,въпреки името(то е нарицателно) със содомизма и извращенията,които педерастите организираха на Папата в Барселона,ГОСПОД да ги съди....аз също съм грешен ,но чак такава отврат.....ужас на ужасите,гнусно,подчовешко!!!!!!!

47

bog

преди 13 години

A......ZNAET TE KAKVO E TOTALIRIZAM ZA6TOTO OT TAZI GODINA IMA SVOBODA ZA XORATA NO ....NE I ZA BSP ZA TIA KRADTSI SVOBODIATA SVAR6I ......

46

Анонимен

преди 13 години

49 Що се връзваш на *** в сайта не мога да те разбера. В тоя сайт освен платения драскач на БСП,още 27 заклети БеСеПари и 50 СеДеСари и Герб, други не влизат, ако влезе някой случаен и почва да се възмущава от писаниците на драскача БеСеПарски със 100 ника. Споко е хора......

45

Анонимен

преди 13 години

аз несъм от ГЕРБ,но Бойко Борисов разрови ***(с извинение) в които е затънала нашата родина,от управленията на БСП(1997 г.-фалираха банки,пирамиди и окрадаха парите на народа,хипер инфлация,несигурност,страх,мафия,мутри,убийства,отвличания.....турцизация)това ли искате хора?????като върнете БСП на власт?????

44

Анонимен

преди 13 години

според мен бяхме най добре при Иван Костов и Петър Стоянов,и пенсиите вдигаха и заплатите.....а Костов колкото и да го хулят държеше турците настрана от управлението на страната.....факт неоспорим!!!!!!

43

Анонимен

преди 13 години

комунистите също не са БЪЛГАРИ.....примери от историята колкото искате,всеки що годе начетен човек знае....

42

сдг

преди 13 години

А ти да си чувал че от малките кметове нищо независи,че каквото му дадат от голямата община това харчи.Да не си мислиш че някой им дава пари и те правят каквото си искат.Гледай малко телевизия бе,да разбереш при бедствия или за асвалтиране,няма значение какъв проект всичко минава с разрешението на централната община.Така че всичко е заради политически интереси не заради хората,за това скачат и БСП и ДПС,даже май и Синята коалиция.

41

Анонимен

преди 13 години

да го духат комунистите и турците,нашата БЪЛГАРИЯ си е наша!!!!!и само БЪЛГАРИ трябва да гласуват,другите да ходят в Анадола,там има много изборни секции!!!!