556

Кирил

преди 13 години

Цялата държава е изградена на тези трибуквия и никой никога няма и да започне да ги пипа

555

юрдек

преди 13 години

Абсолютно вярно е, че само мощен удар срещу някое мафиотско трибуквие /а защо не и варненско!?/ може да изведе Цветанов от гърлото на вулкана. Дали това ще се случи остава само да гадаем

554

пуле

преди 13 години

А прилича на съвестен и честен? Сериозно ли говориш? А пише, че искат да го канонизират за светец? Объркан съм тотално? Едните казват, че Гоце бил шеф на октопода, другите че Цветанов? А какво мислят октоподите в морето, въобще и не зная? Ами нали са проверили имотите му? Щом не са го хванали в издънка, значи не е приватизирал? Може да е играл "покер" или на автоматите човека и да е печелил?

553

Анонимен

преди 13 години

Цветанов е новия октопод запомнете че след време ще го задържат

552

ала гер ком ала гер

преди 13 години

Случаят ЦЦ определено е гаф. Само чрез тактика "нападението е най-добрата защита" може да се излезе успешно от положението. Един мощен контраудар (а за такъв има широко поле за избор) ще реши ситуацията в полза на нонстопа в борбата срещу мафията бсп. Която разбира се в момента е пуснала зъби и нокти точно да спасява кожа, като змията в момент когато най-много хапе. Причините известни. Връщане назад няма. Впрочем, една национализация защо не?

551

rumen

преди 13 години

Приятели,Какво ни интересува егото, на това парвеню, когато.- Чакаме Парламента, Правителството и Президента, да започнет да спазва "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията на Р.Б., и неразделна част от подписаната от България Лисабонската стратегия: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 211лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 634лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2008лв., а средната заплата е само 640лв...Това означава, че:- При двама работещи на средна заплата, семейния доход е 1280 лева или по 320 лв., което е по-малко дори от необходимата издръжка за едно дете...- Излиза, че 70% от работещите (1.8 милиона) и техните деца са Социални аутсайдери, което прави около 5.0 милиона- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- 6.6 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 211лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.1 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души - Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото отговаря Парламент, Правителство и Президент

550

Ванката

преди 13 години

.... Единственото, което разбрах, е, че сме провеждали много добра политика по отношение на възрастните хора в България, пенсионерите, след като със спестявания от пенсии могат да се купят такива апартаменти", каза още Станишев,.....Ужасно си *** серГЕЙ, ГЕЙ .... ГЕЙ ....Смущаяващо си *** !

549

до FACE

преди 13 години

тоа верно е *** фокус-мокус , но ти па му кажи едно име - имате и чудесни хора в ГЕРБ - световноизвестни филантропи , уважавани у нас и в чужбина

548

IRON

преди 13 години

KAKVO GLASUVANE BE SMESHNICI,SYGLASQVATE SE S TURCITE,ZATOVA 5 VEKA SME BILI POROBENI,ZASHTOTO IMA TVYRDE MNOGO PARAZITE!!!

547

FACE

преди 13 години

ЕЙ *** НЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА,ТИ СЕ НЕРЕАЛИЗИРАНИЯТ БЕ,БАЩА ТИ ТИ Е ОСИГУРИЛ ПЪРДЕЛНИКА,А ТИ ВЪРВИШ СРЕЩУ НАРОДА ЗА ДА МУ БЛАГОДАРИШ,ТАКИВА КАТО ТЕБ СА *** ЗА ОБЩЕСТВОТО,КЪВ СИ ТИ БЕ СМЕШЕН ДА ТИ КАЗВА НЯКОЙ НА ТЕБ-ГНИДА:))))))

546

срам и позор

преди 13 години

Парламентът отказа да създаде временна комисия, която да разследва имотите и парите на вицепремиера Цветан Цветанов. Искането за това беше внесено от над 70 депутати от РЗС, БСП и ДПС.ПОЧНА СЕ , ИДЕ НОВИЯ РЕД. НЯМА ГЛАСНОСТ , НЯМА МОРАЛ , ГЛАСУВА СЕ КАКВОТО ИМ ИЗНАСЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ТАКА И НИЩО НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ИМОТИТЕ НА МИНИСТЪРА. ПРИКРИХА ГО , ХОРА , ПРИКРИХА ГО

545

Анонимен

преди 13 години

ей сега ще ви преброя по минусите. КОМУНИСТИ! РАВНИС!КОМУНИСТИ МИРРРРНООООО!!!!Ей ти там, чукундура с празния поглед, не си бъркай в носа!За среща на станишеф отляво, гоце от дясно и яню по средата... УРАУРААААААААААААААААААААААХайде сега слагайте минуси да ви преброя. И никакво пушене докато трае преброяването.

544

фокус мокус

преди 13 години

Гербери на обиждайте хората на комунисти , не са такива , вие сте такива и то от тия нереализираните от долните етажи, дето цял животец сте мечтали да се докопате до власт . Е ДОКОПАХТЕ СЕ И СЕ ВИДЯ ДО ЕДИН КАКВИ СТЕ , КАЖЕТЕ МИ ЕДИН ЧИТАВ ОТ ВАШИТЕ , АЙДЕ БЕ САМО ЕДИН.

543

обикновен

преди 13 години

Абе един се опитва,поне се опитва да прави нещо,ама тея комунисти в МВР,пазят си местата за правнуците,това ни е проблемът,а и РЗС-мафията,леле глупав народ,много глупав народ!!!!

542

БАЧКАТОР

преди 13 години

Цветанов много им пречи на БСП и РЗС .Направо им бърка в г...........за, щом толкова искат да го махнат!

541

ЕТО КАК,ВЪШЛЬО

преди 13 години

СЕИР МУ ДАЙ НА НАШЕЦА,КАТО ТОЯ ПРЕДИ МЕН,ДИКТАТУРА,*** ФАШИСТ ГАДЕН, ОТ ТАКИВА,КАТО ТЕБ МЕ Е СРАМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!

540

ето как

преди 13 години

Завърши вчера речта си Цветан Цветанов - Цветан Цветанов и МВР ще работят само за интереса на България и правителството няма да позволи дестабилизация. - преведено - не ми пука , ако съвсем се скапят нещата ще арестувам наред и пак ще останем на власт.Ама защо вчера тая реч ми я излъчвахте навсякъде и кой го покани в парламента да се обяснява , а днес когато се решава за Комисията която да проверява доходите и имотите му има МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ. НАРОДЕ ... ВЕЧЕ Е ДИКТАТУРА ...

539

l-v

преди 13 години

Tova pravitelstvo raboti,a vseki dosega si byrkashe samo v nosa,prostiq bulgarin na komunizma e sviknal samo da leji i da tyrsi kosurite,kato si vdignete zadnicite za rabota,togava shte se opravim,inache nikoi nqma da doide da ni opravi kachestveno,pri polojenie,che vijda,che sme parashuti:))))

538

ads

преди 13 години

Zna4i, po vremeto na predi6nite ne e bilo tolkova zle,sled kato ot spqstqvaniq ot trudov staj se kupuvat imoti za milioni levove

537

SERIOZEN

преди 13 години

ВЕРНО,КАТО ЦЯЛО СМЕ МНОГО *** НАРОД,ДАЖЕ ВЕЧЕ СА ГО DISLIKENALI KOMUNETATA,NESHTASTNICI PROSTI:)))))))