9

ягодка

преди 13 години

Ернст Мулдашев е феноменален човек няма втори като него,много го уважавам и се прекланям пред неговите постижения.

8

roberto_cavalli

преди 13 години

На Мулдашев методът е на органична основа, а този е чисто електронен. Кой от двата е по-успешен - само времето ще покаже. Аз залагам на руснака. Като че ли при него нещата са по-близко да естествените. Въпросът е по-бързо да се внедряват тези новости и да бъдат по-евтини. Да са по силите на всеки да си ги позволи, а не само богатите пациенти да се лекуват, а другите да умират и страдат на произвола на съдбата. Всеки заслужава помощ и лечение.

7

новина

преди 13 години

Мулдашев отдавна връща зрение с алоплант а те Америка откриха.Но нека да има и други методи няма лошо,щом е за добро.

6

Aman

преди 13 години

Хората с увредено зрение и такива, които са го загубили ще оценят най-правилно това откритие. 90% от възприятията ни за околния свят са именно чрез очите. Браво!

5

Анонимен

преди 13 години

40x40 pixela...

4

Lestat

преди 13 години

Колкото повече напредва техниката толкова повече въпроса за съществуването на БОГ става актуален! Колкото повече открития правим толкова повече въпроси изникват.... To be or not to be

3

някой

преди 13 години

В бъдеще ще чуваме все по-често такива новини. Само за себе си, това изобретение не е първото и не е ново. Новото в случая е матрицата от 1500 фотодиода, както правилно коментира номер 2, а не светодиода.Досегашните устройства са с доста по-ниска разделителна способност.

2

СФ

преди 13 години

И не само това - ако в окото ти сложат "светлинни диоди" най-много да ти светнат очите като на терминатора :) но ако сложат фото-диоди - виж те може би ще произведат "нервни сигнали". Или пък "изнервени"... Знам ли... Абе преводача с мед да си го намажете...

1

Анонимен

преди 13 години

Чудна новина но какво е това "нервни сигнали" ... ?!? Няма такъв термин!