121

пешо

преди 13 години

къде да намерите пауна? еми питайте жена му, която е на топло местенце при комуниста искров във БНБ........

120

Анонимен

преди 13 години

на кой му пука за първанов за бкп или бсп за кривите комунисти да си мрът от болестта младите въобще не ни вълнуват такива динозаври

119

Фидел Кастро

преди 13 години

Сините политичиски койоти вият от страх.Господа псевдодемократи, управляващите в България най-напред ви направиха прости и аналфабети,а след това бедни и гладни.Пещерният антикомунизъм ви прави лесна мишена за бруталния популизъм на пожарникара-мутра Боко Тиквата,който ви излъга и успа.Сега тичате да протестирате за заплати,пенсии,образование и здравеопазване,но е късно резето хлопна.Новият проект на Президентът Първанов се явява като алтернатива на управленския некадърност на ГЕРБ.Жалки сте!

118

Минавам

преди 13 години

Този е всичко друго, но не и комунист. Няма комунист, който да е собственик на фирма, да има капитали в стотици хиляди и да експлоатира труда на работниците. Този си е чист демокраД. Всеки може да се определя както си иска, щото е демокраДция, дори може да излъже първосигналните ***, а *** да отсебят олигавена долна устна, но интелигентните хора на думи не вярват, те гледат кой какво върши и кой е в действителност. Преброих *** тук - не са малко. Боже, пази България!

117

Анонимен

преди 13 години

Пубер, ако нещо ти мирише, обърни се и подуши откъм *** ти! Накендзал си се - от там е.

116

rumen

преди 13 години

Приятели, Виждам, че всички се обединихме около това...: Със стари фльорци, нов бардак не ставаи "Името на Президентската партия е "етикета" и, и като такъв, той трябва да отговаря на формата и съдържанието...Формата, която ни е представена, чрез имената на активистите, показва, че са включени доскорошни активисти-динозаври с незаконни багатства, от целия политически спектър... или по-точно от сивия олигархичен спектър, на всички партии от 20 години насам- Първото което ми идва на ум е, че партията трябва да се казва...:"БЪЛГАРСКИ ТЮРЛЮГЮВЕЧ"- Обаче абревиатурата е друга..., затова имайки в предвид съдържанието (качествата) на активистите, целите им (продължаващи грабежи и пълна дясна безалтернативност) и формата на Президентското умотворение (мафиотска структура с партийна регистрация) отких..., че точния прочит на абревиатурата е...:"АЛЧНИ БЕЗСКРУПОЛНИ ВАМПИРИ"- Криха се по дупките, от зъбите им тече човешка кръв и се боят от "осветяване"...Някой да е чул до сега за някаква идеология на тази партия....И накрая..., ОТКЪДЕ ПЪРВАНОВ ИМА ПАРИ ЗА ПАРТИЯ...???

115

ha-ha

преди 13 години

ABV to e martvorodeno s dupe 4erveno.

114

Анонимен

преди 13 години

Покрай Първанката КОМУНИЗЪМА се завръща. *** сигурно вече са напълнили памперсите от кеф. Уф че замирисааа.

113

Аз

преди 13 години

Ей, наближават избори и гнидите взеха да изпълзяват за електорат

112

Анонимен

преди 13 години

МАФИЯТА СЕ СПЛОТЯВА ! СПОКОЙСТВИЕТО СВЪРШИ

111

до кога

преди 13 години

До кога бе хора, ще търпим, това дебелоочие в политиката?Да му се даде орден "Стара планина" и да се праждосва от България! То и без друго само *** и пульо нямат този орден. Такъв неадекватен ***.

110

Анонимен

преди 13 години

ГОЦЕ МИСЛИ СЪС СТАРИ *** НОВ БАРДАК ДА ПРАВИ

109

Анонимен

преди 13 години

Да живее БКП и партизаните!

108

Xelian

преди 13 години

До 109.Ти нали имаш представа как се избират селските кметове? На принципа "Я съм най известния у нащо село, оти съм учил едно време у Търновото" В такива села партиите просто подкрепят единят кандидат. Там няма агитации и така наттък. А иначе - от тази новина виждам само, че ГЕРБ не слагат политически чадър над собствените си хора когато са виновни. Понеже аз не съм чул за кмет на БСП осъден за каквото и да през предишният мандат...

107

паунов

преди 13 години

Най-обикновен нашенски номенклатурчик,получил задача да се прави на комунист!

106

българин

преди 13 години

Моля те, кажи ми, какви бяха "мислите и въжделенията" на комунистите преди.

105

българин

преди 13 години

Прав е официалният комунист Паунов, тъпият българин иска спасители. Трябва обаче малко да поясним: такъв (ловящ се за "спасители" като удавник за сламка) го направиха комунистите, а освен това, под "спасител" българинът разбира някой не много умен и не много учен, а "тарикат", за какъвто се мисли всеки българин - такъв тарикат, който да краде умерено, та да дава и на другите да крадат. Презумпцията е, че, ако може да се краде, аз, тарикатът, няма начин да не открадна повече от другите.

104

Баба Яга

преди 13 години

И Паунов има наглостта да се нарича комунист.....ха, ха, ха......с веригите от аптеки и магазини които има. Истинските комунисти вече са в историята-с мислите и въждаленията си.

103

Анонимен

преди 13 години

Г-н Паунов дайте координати къде можете да бъдете открити, сайт, телефони и пр. Имате симпатизанти, но къде да Ви търсим?

102

НЛО

преди 13 години

ТОЯ ОКТОПОД ПЪРВАНОВ ДОКОГА ИСКА ВСЕ ДА Е НА ВЛАСТ.С ТАЯ ФОНДАЦИЯ НА ТЕЖКОВЪОРЪЖЕНИТЕ РЕЙДЖАРИ.