300

Анонимен

преди 13 години

Ислямът е религия на диваци които трябва да се изкоренят от лицето на земята!

299

Rainbow

преди 13 години

Колкото и спорно да ви се струва християнството , в Новия Завет все пак Иисус е казал този който не е грешил да хвърли първия камък. Всички вие, които подкрепяте смъртна присъда за подобна грешка, не сте повече от тази жена, която е съгрешила.

298

АААААААААААА

преди 13 години

И още едно пояснение. Исляма позволява убийстовото при прелюбодейство. То е наказание и за двамата прелюбодейци. Хватката обаче е, че за да бъде доказано трябва да има 4 свидетели, които са видели мъжкия полов орган да е в женския полов орган. Така е според Шариата. Което означава, че за да те осъдят ти трябва да го направиш или на центъра на града или да се снимаш в порнофилм. Така е според религията и не обвинявайте религията за прегрешенията на някои ненормалници

297

AAAAAAAAA

преди 13 години

ЕДНО ПОЯСНЕНИЕ. Жената е осъдена за убийството на мъжа й. Заедно с любовника и са го заклали. Любовника отдавна е мъртъв. Така че наказанието не е само за жените в Иран, а за всички престъпници

296

310

преди 13 години

Виждам, че съм встъпила в диалог с човек, които няма никакви морални задръжки.Коментарите ти доказват моето твърдение.

295

Анонимен

преди 13 години

Мюсюлмански морал - мъжът може да е.. много жени, а ако една жена реши да го направи с мъж, най-вероятно по любов - смърт чрез убиване с камъни! Е, как да не обичаш такава религия! Тия в Иран са ***, съжалявам горките жени!!! И държа да отбележа, че съм мъж, хетеросексуален и не приемам насилието, но *** фанатизирани мюсюлмани от мъжки пол, бих ги подложил на медицинкси експерименти. Поне за опитен материал да послужат.

294

ИСТИНАТА

преди 13 години

а едно такова племе(турците)ИСКА да влезе в ЕС ХА ХА ХА

293

ИСТИНАТА

преди 13 години

***

292

до 299

преди 13 години

Ако е изневерила, то тя го е направила с някакъв мъж.Ако тя понася наказание, той какъв мъж е, че не може да понесе наказание равностойно на нейното?Ако е мъж ще иска да бъде наказан и заради нея, но да отмени тази чаша от по слабото същество.Лесно е, да накажеш по слабия, вместо да го защитиш и да понесеш част от вината или цялата вина.Изневярата е дело на ДВАМА ДУШИ.

291

СерГей

преди 13 години

А кой ти каза, че ти не си извратен *** и душевно болен щом приемаш мракобесната религия и законите създадени от един луд педофил който се оженил за 6 годишно момиче и спал с него когато станало на 8 г.ГНУСНИ МОХАМЕДАНСКИ ***.НА ЗЕМЯТА НЯМА МЯСТО ЗА ВАС ВЪРВЕТЕ НА М....ТА СИ

290

справедлив

преди 13 години

Абе ,299!!Марш в Иран, бе човекоподобен.Бягай бързо да излижеш брадите на моллите.Кой те е викал в България бе персийски ***?

289

ИЗУМЕН

преди 13 години

не мога да повярвам, че изобщо дискутирате тая идиотщина за прелщбодейство-убийство с камъни...***!

288

Фатима

преди 13 години

"Човешко е да сгрешиш, нечовешко е да убиеш майка на две деца!!! "С кого е "изневерила" тази жена? Защо той не е наказан, ако законите им са толкова правдиви?Изневярата не трябва да се наказва с убийство!Едното не е равносилно на другото.БОЖЕ ПАЗИ ЖЕНИТЕ на ИРАН !!!

287

Патриот

преди 13 години

Не мислех да пиша тук, но.....Чета доста крайни коментари против изневярата.....Хайде тия, които ги пишат да спрат с лицемерието....изневяра е имало, има и ще има...Защото колкото и силно да обчаш един човек, след години съвместен живот една нова връзка се отразява съживяващо...всеки го прави, но малко си признават..Колкото до мюсулманския свят....те са още в 17 век...жената за тях е предмет, а не човек....В Иран, Ирак, Авганистан...и подобните им, една овца е на по - високо стъпало от жената.

286

Anthiislamic

преди 13 години

Мюсюлманска им работа - да убиеш човек който е извършил убийство -разбирам (тя и това е направила), но за изневяра и то с камъни.... е га ти. Как може въобще да се кланя някой на бог който постоянно е жаден за убийства и мъчения?!

285

Законовед

преди 13 години

Браво,шапка им свалям,това е закон на място,всички *** да им се реже вратлето продажно,ама май така в Бг няма да останат жени зе ***,хаха

284

Ще се моля за теб!!!

преди 13 години

Потресена съм,тези хора не са нормални.Не може за изневяра,да те убиват с камъни,има разводи за тази работа!!!!И понеже много страни са се застъпили за нея се чудят в какво да я обвинят,че да може да я убият и затова след това я обвиняват и в убийството на съпруга и...Милата,съжалявам я,че се е родила в тази страна.Помислете,мили господа,че тя може да бъде ваше дете...Съмнявам се,че тогава бихте пожелали смъртта и!!!!!!!!!!!!!!!!!Човешко е да сгрешиш, нечовешко е да убиеш майка на две деца!!!

283

с.

преди 13 години

Ти луд ли си бе!?

282

До 283

преди 13 години

Стига с тези глупави фемиски изказвания! Не знам защо в нашето общество се налага все повече мнението, че изневярата независимо от пола е нещо нормално или даже хубаво и похвално.

281

CIGANIN

преди 13 години

I zashto e ubila sapruga si za tova nese pishe nishto,sigorno e poglednala malko poveche na pred prez feredjeto i neshtastnika q e izmuchval do pripadak,tiq tehnite maje tam nesa hora a *** dolni mrusni talibani,dobre go e ubila no za sajalenie sega shet plati ushto s jivota si.