35

АК

преди 13 години

Право или неправо е момето, не знам. Всеки на тази възраст иска да се изфука с нещо. И не, че е златен, а че е КАЛАШНИКОВ! Да сте чували песента на Костурица "Ем шестнайсет, Ем шестнайсет..."? Не сте, няма и да чуете.

34

Анализатор

преди 13 години

Англичаните са *** и маломни , напълно побъркани.

33

юлиус цезар

преди 13 години

"британците са нация техническа...."всъщност по точно казано педерастическа.в прекия и преносния смисъл.

32

Анонимен

преди 13 години

Абе това не е ли Джеимс Бонд?

31

Анонимен

преди 13 години

така е

30

Анонимен

преди 13 години

Западните сили са богати, защото през цялата си история крадат и трупат богатства!! Знаете Испания как е забогатяла от златото на Южна Америка, знаете Англия как е забогатяла, Сащ ни показват как богатеят, като нападат и черпят ресурсите и после ще се мислят за нещо повече от нас, айде бе.И от къде на къде ще вземат на Садам Калашника, това си е на народа на Ирак, не играчка за пиклата на тоя смешен англосаксонец с цвете на ревера

29

Анонимен

преди 13 години

"е да не е българин случайно и аз съм историк мога да споря"За *** да е новината ще намерите българин и там.

28

Анонимен

преди 13 години

е да не е българин случайно и аз съм историк мога да споря

27

dedo

преди 13 години

Великобритания има една легенда за воин на има Болгар, който дошъл от изток с много хора (някъде по времето на Великото преселение). Той успял да обедини всички хора на острова с техните родове, да застанат с него за защитата на острова от страшните нападения на викингите. Във финалната битка войската на Болгар срива лагерите на викингите и изгаря всички кораби. Има няколко битки с нови флотилии, след които викингите се оттеглят за известно време.

26

Анонимен

преди 13 години

но има едно ако

25

dedo

преди 13 години

Освен самото връщане на богатствата, Великобритания би трябвало да върне една добра лихва за тях. Всъщност нейната мощ почива точно на такива откраднати богатства и това е политиката на колониалните войни.Самата структура - Британия, Уелс, Ирландия, Шотландия, имат великата родова структура по време, в което ние имаме книга (макар и на пергамент - Черноризец Храбър, 9-ти век), така че ако не са били 2-те робства (200 г. Византия, 500 г. Турция), цяла Европа е щяла да се учи от нас.

24

qwerty

преди 13 години

такъв златен автомат има/ше/ като влезеш във фоаето на А-МВР ама може някой да го е гепил и продал и оттам да има пари за недвижима собственост.

23

Анонимен

преди 13 години

крив *** космоса му пречи!!!

22

dedo

преди 13 години

Сега може би е време да се спомене за огромните богатства, които страната поробител (Великобритания) е изнесла. За пример от Индия освен всичко е изнесен най-големия диамант в света и е свален от короната на тогавашния индийски владетел. Великобритание е обещала да върне всичко, което бъде намерено, но все още не е върнала диаманта, който се намира на короната на британската кралица.Това е нечувана наглост, но е съвсем в стила на Великобритания.

21

Анонимен

преди 13 години

Прекрасен отговор N20, само да беше на кирилица.Компромис и голям + от мен.

20

Анонимен

преди 13 години

Турция е последната велика империя записана в историята,не спорим за това а за скапана снимка качена във феца

19

do 17

преди 13 години

Ima i druga razlika mejdu Velikobritania i Turcia..turcite sa zadurjali razvitieto na porobenite strani, a Velikobritania e ostavila perfektno podredeni durjavi.

18

Анонимен

преди 13 години

do 17 да го направим и ние какво ни пречи?

17

Анонимен

преди 13 години

Разликата между Англия и Турция като държави е много малка, окупаторки и жадни за чужда земя и ресурси, затова и винаги са се подкрепяли.Именно, че със силата на оръжието са окупирали половината свят и са смукали ресурсите му, не с честен труд!

16

za 8

преди 13 години

Smeshko, britancite sa nacia tehni4eska, samo germancite gi biat i to s trud............malka dyrjava , no e vladiala polovinata sviat sys silata na oryjieto si................bej da go troposvash