88

УФСЪ

преди 13 години

без соя - добре, въпреки, че тя е най безвредна от съставките.но никъде не прочетах, че трябва без: оцветители(боя), стабилизатори(Е-та), подобрители и т.н.е к'ва е файдата

87

Анонимен

преди 13 години

Tova sme go sly6ali i predi i mai pak no6to nq da stane

86

Кирил Софийски

преди 13 години

Това е един от малкото министри ,които си е на мястото ! Другия е Плевненлиев! На такива хора шапка свалям ! Сполаи им!Да са живи и здрави , дано успеят във всичко с което са се захванали! Успех и здраве ти желая господин Найденов !

85

Salam

преди 13 години

Ай стига бе, натегач?!?! Нали имаше соя, после нямаше и сега предизборно сваляме акциза на ракията. То народа без това е *** а сега ще е и пиян. За да гласува правилно за европейско развитие на банъустана ?!?!

84

Анонимен

преди 13 години

кво става с агентите от дс които са на директорски постове,до кога-вергил байкалов-агент ОДЕСА,дайте му и орден СТАРА ПЛАНИНА,тоя е за затвора.

83

me

преди 13 години

Но с кълняемите ГМО фуражи проблем няма нали?"Парламентът разреши вноса на ГМ-фураж" bnews.bg/article-17165

82

Браво!

преди 13 години

БРАВО, ГЕРБ!!!каквото и да пишат и приказват червените крадливи бабички, вие сте първите, които въвеждат РЕД в тая държава!!!

81

пещерняк

преди 13 години

Браво! Моето уважение! Нашето семейство е ваш фен от дълги години. Продължавайте в същият дух! Браво! И понеже съм фен на ракиджока, като традиционно българско лечителско средство, ще бъда ваш верен фен, докато мога. Мисля, че самият господ ви е благословил с това производство? И най-важното, то е здравословно (ако не се прекали) и екологично съобразено (прави се от натурални блага). Браво на вас! Само така!

80

V

преди 13 години

Браво спонги! И аз това казвам, да си пишат точния състав, а всеки да си решава кой какво да купи. Да плащаме повече, но да ядем месо, НЕ карантия! Освен липсата но соя и нишестета, "Стара планина" трябва да гарантира че продуктът е направен от месо и е напълно безвреден и натурален - ето това трябва да гарантира стандарта, щом ще има такъв.

79

Спонги

преди 13 години

Винаги се е работило с консерванти. Трайните колбаси и луканката, дори шунката се обработваха с натриев нитрат. В КРЕНВИРШИТЕ ПЪЛНИТЕЛЯТ БЕШЕ КАРБО-МЕТИЛ-ЦЕЛУЛОЗА( за непосветените лепилото за тапети е подобно). Соя се използваше също за някои малотрайни колбаси. Обаче останалото беше месо, а не кожа , кости и карантия. За мен този стандарт е излишен. Достатъчно е на етикета да е написан точен състав. Който лъже за състава - глоба. Соята сега е внос от Китай и Бразилия-100% ГМО.

78

Мина

преди 13 години

Прав е министър Найденов никаква соя в колбасите така трябва да е.Ако ми трябва соя ще си купя соя. Нямало животни,сега са сетеха ,а защо ги затриха овцифермите , кравифермите и свинефермите имахме предоволно и изнасяхме ,а сега само внасяме ***.А какво мляко и сирене правяхме ,а сега внасяме сухо мляко и правиме мляко и сирене.А за ракията- Българин без ракия неможе особенно от село.

77

Трезвомислещ

преди 13 години

Абе можем и сами да си гледаме прасенце на балкона и агънца пред блока, ама нали разбираш...

76

зори

преди 13 години

г-н Найденов, не е трудно да се намерят БДС стандатртите от преди 1989 г. Тогава наистина се работеше без соя, консерванти. Който говори противното лъже. Има хора които са работели в бившите Месокомбинати и знаят как е било. Аз съм една от тях. УСПЕХ

75

СОЯТА та СОЯТА

преди 13 години

Тоя па охранения образ с неговата соя, то държавата пропада,а той соя та соя. Я да ходи да става технолог в някой свинекомплекс !!!

74

Анонимен

преди 13 години

busy body - samo plqmpane i nishto nasreshta!

73

до 77

преди 13 години

Правила:1. Купете си машинка за меляне на месо2. Окомплектовайте я с два на решетката(3 и 8)3.Купете си свинско месо за готвене, а при възможност и малко телешко4.Прекарайте месото през машинката и заложете в него подправките5.Оставете го в хладилника(не в камерата) да втаса около 10-15 часа, като с мокри ръце го загладите прецизно6.Изпържените кюфтенца поливайте с червено вино или тъмна бира и споменавайте близките на производителите на кайма.

72

Анонимен

преди 13 години

Iskam da spodelq neshto s VAS DRAGI SAFORUMNICI-parvo izvinete za latinicata!Vchera imahme semeen praznik i izparzhih kufteta ot kaima KUPENA OT GOLQM STOLICHEN HIPERMARKET NA PROMOCIQ-NIKOGA,NIKOGA,NIKOGA POVECHE i vie ne go pravete!Gnus me beshe ,gnus go beshe i deteto ,za chiito imen den prigotvihme praznichna vecherq!!!PO-DOBRE PO-SKAPO,OTKOLKOTO "PROMOCIONALEN"***,a tezi,koito 20godini ni trovqt "da budat blagosloveni"!SKAPANI BEZOCHLIVI PECHALBARI,UBIICI I OTROVITELI NA DECATA NI!DOLU

71

Анонимен

преди 13 години

До " Лизачев 75" : Няма значение кой яде и пие - важнотое да си принципен иперфекционист а не п.тка ***?????

70

Министър на Рушвета

преди 13 години

Г.н министър Вие сте един *** ,който само яде и пие.... и отидете на козметик, от *** Ви се е зачервила брадата...

69

REAL

преди 13 години

Това обаче няма да стане, защото ако позволят сега да има дори грам, утре някой ще поиска да има повече. Соята не е вредна за здравето, но ако човек е алергичен към нея, ако в даден продукт е написано, че няма соя, а всъщност има, това би било вредно, категоричен е Найденов."Соята не е вредна, но ако хората са алергични към нея...За това няма да я има като пълнеж.