22

Анонимен

преди 13 години

ДО 20/ "Пари трябва да се наливат в алтернативна енергетика, която ще ни направи поне малко независими от чуждите ресурси, имаме прекрасни условия затова"АБЕ ***, ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА ПЛАЩАШ 2,50 ЛВ ЗА КИЛОВАТ ОТ АЛТЕРНАТИВНИ ИЗТОЧНИЦИ.В МОМЕНТА НЕК КУПУВА ТОЗИ ТОК 80 ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТКОЛКОТО ПРОИЗВЕДЕНИЯ В АЕЦ КОЗЛОДУЙ!!!

21

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Цачева: АЕЦ "Белене" ще се състои със сигурност. Проектът щял да е чувствително по-евтин от този на миналото правителство"Сега благодарение на протакането от страна на експерт милиционера Разбойко, проекта ще намали цената си от 4 МЛРД ЕВРО до 6 МЛРД ЕВРОЧестито на математиците от ЧЕРВЕНАТО КОМ ПАРТИЯ - ГЕРБЕБАТИ НАМАЛЕНИЕТО!!!

20

Атомен физик

преди 13 години

Дайте на *** да топят ядреното гориво и да добиват ток. Така ще се решат 3 основни проблема. 1- *** няма да крадат ток, те ще си го произвеждат.2- Популацията на *** бързо ще намалее3- Няма да има нужда да се изгражда ядрена централа.4- Чакам още допълнения по проекта и евро финансиране може да получиме по него.

19

Анонимен

преди 13 години

Не ни трябва втори АЕЦ и то по стара руска технология беее !! *** ли сте, пак обслужваме чужди интереси и парламентарните *** печелят за сметка на обикновения българин!!! Пари трябва да се наливат в алтернативна енергетика, която ще ни направи поне малко независими от чуждите ресурси, имаме прекрасни условия затова.

18

Анонимен

преди 13 години

БелеНЕЕЕЕЕЕЕЕЕНикакво АЕЦ Белене няма да се строи!Това е лудост. Вижте АЕЦ Козлодуй за 6 месеца - две аварии и 6 блок не работи повече от 3 месеца покрай "планирани" и непланирани ремонти.

17

Килъра

преди 13 години

Тия нали преди изборите виокаха,че АЕЦ БЕлене само фълтал пари от бюджета и било най-голямата грешка на Станишев а сега щели да го завършват на всяка цена!Няма толкова нагли управляващи!

16

до Станко

преди 13 години

Не го знам тоя в махалата къв е бил, ама ме приби от смях ,е---ееее хе хе хе

15

мелодия

преди 13 години

Времето е пари - да се върши работа и това е - от мрънканеи от дрънкане файда няма

14

Нищо ново

преди 13 години

Провителството срина и борсите. Това е поредната далавера за прибиране паричките на народа. Спомнете си фалирането на банките...

13

dan

преди 13 години

"Грозни като смърта" . . . че и малко повече

12

Станко

преди 13 години

ха-ха-ха. Абе на тая снимка на Цецка Ц. адски ми прилича на един стар чичо-*** от махалата, който се носеше с рокли и с една проскубана руса перука. Чичо Пеперудчо му викахме...хе.хе-хе

11

Nasko

преди 13 години

Този цербер пък какво се изказва за щяло и нещяло . . .

10

Володя

преди 13 години

Цецке, айде и'ди в некоя руска "пармахерная' ДА СЕ ПРИВЕДЕШ У РЕД И ТОГАВА се изказвай. А?

9

Анонимен

преди 13 години

едно от малкото полезни неща които прави това правителство са енерг.проекти с русия.

8

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Браво цецке.., но никога не взимам 'акъл" от рабфаци.На теб и Згуньо/ със З- като майор деянов/ се полагат по един нов Москвич..А иначе , с Б.Б. -пред нас са ..блеснали житата..100% газ- САМО от ссср ; 100% -нефт само от ссср ; чужди агенти - 100% - само от ссср ; телефонни разговори -100% - само с кремъл ; гасене на пожари- 100% - само в ссср;преводи в куфарчета и чанти- по летищата - само от ссср-може и да не са рубли ..АЕЦ-и- със спукани тръби - само от ссср , но с парите от подкупите -може и в Англия да се учи./ Р.овч.- сина му /..)СЛЕДВАТ : давай Б.Б.....100% - само руски коли ; 100% само руски телевизори ; 100%- само руска телевизия ; 100% - само КГБ-съветници ; 100 % - само руски кафеварки ; 100% - САМО руска политическа система- ОНД или ссср-е - все тая ;99%- ексурзии- само в ссср ; 100%- чужди книги и списания- само от ссср ;;;; 0, оо1 %- само визи за Запад - на проверени...Прочитане на целия коментар другари ;0,оо1 %- само студенти на Запад- на нашите другари синчета ;100% - медии- само на ДС или КГБ другари ; ;; Поршета- само за най- видните руски агенти, като другаря златев ; 100% - банки - само за наши другари ; 99% от преподавателите в ъниверситетите - само ДС- другари; безплатни фуражки - само за Згуньовци -с определен коефициент на Ентелегентност ;По сайтовете- само Овър- , транс ..и друг видове руски ГАЗ-*** ..Може и от женски род ...100% прокурори- на отчет на ГЕРБ-политб'рото ..Бъди последователен , руски агенте , борисов и давай по схемата ..:)))) Всяка седмица - отчет пред Позитано и дежурния в кремъл ..:)))))))

7

Щурчо

преди 13 години

Тази е готова да дава съвети (разбирай "консултациики", като Умник Цецко) по топлотехника и ядрена енергетика. Те гербавите знаят всичко. Хвани Боко, удари Цецко, ритни Цецка. Нахалници мръсни!Колкото по-бързо се отървем от тях, толкова по-бързо ще излезем от блатото в което ни донабутаха тези "титани" на мисълта!

6

KU4E

преди 13 години

Ами да, или тръби за Козлодуй и Белене или режим на тока и неустойки! Както ни харесва!

5

Да бе, да!

преди 13 години

АЕЦка Цачева отдавна има голям зор за атомната бомба в Белене. А да познаем от три пъти защо. Ами тя си е от Плевен и там другарите разчитат на нея. Пък и както казва народът - тази шия не е от туршия.

4

Пешо

преди 13 години

Много важно. Щеми подкрепи Стройте си ако искате още пет централи.

3

1

преди 13 години

boko kaza nyama da stroim gyola ,ostaven ot troynata koaliciya ,na kogo da vervame veke neznam.