103

Stefan

преди 13 години

ти си свободен да си купуваш каквото искаш, не се продават само от 8 лева, като не те устройва не купувай

102

Венелин

преди 13 години

Тези продукти са поредната безумна хрумка на ГЕРБ-ите!За какво да си купувам наденица по 8 и нещо лв. за килограм (със сланина, сол и т.н.) като чистото месо без сланина и кост ми излиза хо-евтино?!

101

Focktor

преди 13 години

Ама ние само си пишем нали,у форумите е лесно.Иначе,си мълчиме и блееме.Това е кратък разказ ,за България.Вие пробвахтели новите,стари кренвирши?Горчиви са малко!

100

Focktor

преди 13 години

В България всичко е извиване на ръце,преплитане на езици,и безмозъчници.Двама се лъжат.А по-умния и/или властен ,наказва ,казва и контролира.И въпреки всичко, продължава да вярва на всеки ,усмихнал му се.Той няма и намерение да се промени ,без да му е наредено! Защото е свикнал ,иска някой да му казва какво да прави с живота си.Не ме му казва как да живее със стотинки.Да плаща парно за стотици левове,кренвиршите да се правят от *** и кожа,а понякога даже и соя няма..Там се оправя сам.

99

Анонимен

преди 13 години

Станишев е виновен!

98

Анонимен

преди 13 години

Да ги затварят всичките! ТО и без това вносните са по евтини и съм 101% сигурен, че са по качествени.

97

Наблюдаващ

преди 13 години

Хранително-вкусовата мафия проявява завидна наглост. Те си били пратили проби и в тях нямало. Ми добре, ама това какво ни интересува, след като на магазина не е месото от пробите... Я да видим пробите които ДВСК ще пратят какво ще покажат, пък тогава ще говорим.

96

Браво

преди 13 години

Във всеки магазин да задължат да се сложи по един-два котарака-дегустатора.Може и животните от зоопарка да назначат тамън ще са добре нахранени.Отиваш при лъва и му подаваш кебапче. Отиваш при котката и й сипваш малко мляко. Отиваш при някой от умниците по-долу във форума и му подаваш да отпие от златистата гроздова.

95

Алекс

преди 13 години

Пра'илно. Спирай да ядеш продуктите на тези фирми и яж само на оная, дето собственикът й е член на УС на Асоциацията на месопреработвателите и се държи за ръчичка с министъра по пресконференции. Малко акъл трябва, за да се сетиш, кой и защо е открил соя точно в продуктите на най-големите му конкуренти. Ама сме си *** до един и ни правят на маймуни, щото сме си майнмуни и от носа си по-далеч не виждаме.

94

Анонимен

преди 13 години

сами м са най фалшивата фирма естествено че ще пратят проби от месо а после продават соя и другите са мошеници печелят на наш гръб *** мръсни и ни тровят

93

пининфарина

преди 13 години

"Това обаче са проби, които самите фирми са пратили." Имах си аз да изпратят продукти със соя - да видим какво ще кажат тези лаборатории за продукти взети от търг. мрежа :)))

92

Мина

преди 13 години

Що за нахалство ,тези фирми са пратили сами продукта за проба и много ясно какво ще изпратят.Но мен ме интересува това което се взе от търговската мрежа какво съдържа.Искам 100 процента сигорност щом няма такава сигорност яж ти си го сами ,също трябва да настояваме само за българско месо искаме Българското.Българи ,търсете само Български продуктии без ГМО.

91

Анонимен

преди 13 години

Да връща този министър лицензите на хората, че соята взе да залежава по складовете и ще плъзне някоя зараза.

90

Хахахахаха!!!

преди 13 години

..."Котарака ми(уличен превъзх.) никога не е хранен с уискас или нещо подобно.Яде всичко,но колбаси от магазина не пипа.3 пъти съм го държал гладен няколко дни да видя няма ли да прояде,после му дадох колбаси на различни фирми или хляб да си избере-нашия и 3те пъти не пипна колбасите,яде хляба.Затова го назначих за мой личен ветерин.-санитар. контрол-първо котарака изследва месото и като го видя че го яде значи става.Всички останали лаборатории,изследвания има соя,нема соя са си шменти капели."

89

Бачо Шишо

преди 13 години

До 94Давай, колега. Само, че не видях дали си запретнал ръкавите и си отворил устата, та то само да влиза в нея. А за жизнения стандарт ще ти кажа. То не става само с ядене на кайма, а с мално повече работа. И накрая - покажи ми една кауза, за която да се обединим. И си остави банковата сметка да те поздравя подобаващо. Щото , който я измисли, аз ще му я патентовам и заедно ще делим Нобел!!!

88

Анонимен

преди 13 години

Що си мислиш, че месото е много по-добро от колбасите - шприцовани с емулгатори, стабилизанти, соеви разтвори, антибиотични смеси. Ако искаш да направиш нещо умно - спри да говориш глупости.

87

Пълен бойкот

преди 13 години

Да се покажем, че сме силни като нация - спираме да купуваме всякакви преработени месни продукти! Да започнем да купуваме от магазина месо, което още там може да се смели на кайма при необходимост. В нашата страна ако се научим да се обединяваме за всяка заслужаваща си кауза, то в рамките на няколко години ще си вдигнем жизнения стандарт драстично!

86

Анонимен

преди 13 години

# 81,Виж сега моето момченце, ти надали си присъствало на взимането на държавните проби. Защото ако такъв министър ти вземе проба от урината сигурно и ще те изкара бременно с теленце и то не в германска, но и в извънземна лаборатория, как мислиш? Въобще гледай си герберския театър, щом ти се гледат изтъркани постановки.

85

Анонимен

преди 13 години

89ех, бойкогъзоблизецо...проба бе взета от мягазините, а не от складовете на предприятиетопак се разквичаха гейберите на умряло, що така

84

Анонимен

преди 13 години

Проблема има ли соя/няма в колбасите в България ще се реши,като на етикетите се упомене изрично,че:Нито едно животно не е посрадало,увредено или убито в процеса на производство на този продукт от месо!!!