10

вътрешен човек

преди 13 години

на който му е писнало "от тоя" да не чете новини! всички трябва да имат предвид, когато четат новини (дори и за т.нар. "знакови дела"), че държавата върши такива безобразия и закононарушения, за да си обоснове обвиненията и да има "знакови фигури" в затвора, че човек в един момент наистина трябва да си даде сметка, че във всеки един момент може той да се окаже обвиняем за нещо. Та по това дело има обвиняеми дори ученици с бележници! СРАМОТА! Истинските обвиняеми са в народното събрание!

9

нло

преди 13 години

ТО В СДВР ТЕХН.СЛУЖБА РАБОТИ СЛУЖИТЕЛКА С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ СЛ.В.С. И ТО СЪС ЗНАНИЕТТО НА ВЪТРЕШЕН ОТДЕЛ.ЗАЩО НЕ Я ИЗПОЛЗВАТ И НЕЯ ЗА КОШАРЕВСКИ СВИДЕТЕЛ ОТ НАГЛИТЕ СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ.ТОЯ ДА НЕ Е ОТ ЗАЩИТЕНИТЕ НАРКОРАСПРОСТРАНИТЕЛИ ИЛИ Е АГЕНТ ПОД ПРЕКРИТИЕ НА ДАНС.

8

кеф ми е

преди 13 години

Що не вземат да го пуснат човеко бе, за окайване е! Пък е и невинен, както братята Галеви и Булдозера(или май трактора, абе нема значение)

7

Кога

преди 13 години

Кога ще започнат да препитват за "СВЕТЛАТА ДЕИНОСТ" на БОКО и ЦОКО. МНОГО ПО-ГОЛЕМИ РАЗКРИТИЯ ЩЕ ИМА.

6

colobur

преди 13 години

Аз съм, аз съм, всичко ще кажа.... не ме бийте повечеееееее!!!!

5

Др. Мухльо

преди 13 години

Докато и някой лекар , поставял грешна фиагноза в услуга на подсъдими *** не влезе в затвора, ще продължаваме да издържаме яловата ни съдебна система в ущърб на всички съвестни граждани.

4

sweden

преди 13 години

tiya ako byaha viv druGA girjava dosega da sa vitre pone 10 godini kak vo e tova be bratko

3

шшш

преди 13 години

Ще стане също както с Маргините....невинен....СРАМОТА...

2

?!

преди 13 години

И да препитват , нищо няма да направят... ОТНОВО !

1

666

преди 13 години

Стигааааа писна ми от тоя.....