23

Глей ти!

преди 13 години

" В селището има изградена помпена станция и на нея има водомер, на базата на чиито показания се плаща общо водата" - казва областният управител на Хасково. Ама тези хора живеели вече в комунизма, бе! Пък ние с гайдите колко години се напъвахме да го построим!

22

1234

преди 13 години

Аве да им го тура на тия всичките. Лицензи, актове 16-17-18... а откъде пари за тия палати? Ташацuuuuuu!!!

21

ivzah

преди 13 години

stiga s ligavchtini.v tova selichte vsichko si stoeche ot predi 1989-i voda , i el.zahranvane.v momenta vsichki se praviat na ochtipani po dupetata.

20

Анонимен

преди 13 години

ТАНО НЕ ПИПАЙ МАРАШЕВ ТОЙ Е ВОДА НЕНАПИТА ,ИЗВОРНА ОТ ДЪЛБОГ КЛАДЕНЕЦ ,ПЪРВИЯ КОЙТО ДОТЪРЧА ДА ОЗАКОНЯВА , ДО СЕГА КЪДЕ БЕШЕ НА МАЙКАСИ ПОД ПОЛАТА ЛИ

19

мунчо

преди 13 години

КЪДЕе.....ееее... ЗЛАТОТО, кой го открадна, ТАНО да не да е в СИбанк

18

Анонимен

преди 13 години

17-А ти къде видя палат:)))))))))) Я дай снимката на неговата вила! Дали е палат,а!? Смотльо! Поне като не знаеш си замълчи:)))))Между другото досега защо никой не е показал имотите на Цветелинка и на Боко:)))))))))))))))))))))))))))))))))))Всички прекрачили границата в панделата,но всички..........не избирателно:))))))))

17

---

преди 13 години

не са 6, а са 2. на един етаж от строеж. Съвсем нормален житейски стандарт. Но явно Ал Петров добре хвърля серкмето, щом всички ядосани балъци се хващат ...

16

Анонимен

преди 13 години

chtom kato precedatel na GERB s 1200 lv zaplata mojech da si kupich 6 apartamenta s pazarna stoinost kum 1000000lv

15

Арнаут

преди 13 години

Най- малко вината на Марашев е в това,че в Митниците има много нарушение и каналите не са затворени.Причини много за да бъде уволнен Марашев,но Танов няма намерение да го отстрани от Митницата/голяма хранилка/

14

Анти

преди 13 години

Бас държа, че дядо Танов скоро ще играе "момчето си отива", освен ако не държи четири аса срещу Б.Б.

13

1234

преди 13 години

13, за какъв "до края на мандата" говориш - тия няма да си изкарат мандата, както са тръгнали да съсипват държавата.

12

aaa

преди 13 години

Бойко Борисов само лае, но не хапе. Вдига само шум, прави акции, но помнете, че до края на мандата няма да осъдят никой! То не бяха Октоподи, Килъри и т.н. и накрая какво е общото между всички? Накрая всички ги пуснат! Бойко вдига шум, за да отсрани вниманието на хората и да не видят, че освен да крадат, май нищо друго не са свършили за 1 г.

11

Анонимен

преди 13 години

Само пушилка вдига Бойко ! ... и краде !!! яко !докато е на това място , нищо няма да направи - нито ще построи , нито в затвора ще вкара някого! само ще краде!!!

10

Анонимен

преди 13 години

ЕДНО СЕЛИЩЕ -ЕДИН МИТНИЧАР, А ДРУГИТЕ КАКВИ СА - ВИНОВНИ СА САМО МИТНИЧАРИТЕ - МАЙ НАЙ-МНОГО ТАМ СА НА ЛЕКАРИ ИЗЕДНИЦИ КЪЩИТЕ -ПРОВЕРЕТЕ И КАЖЕТЕ !

9

Анонимен

преди 13 години

Абе, Танов, абе - льольо, какви лакърдии ръсиш само и само да затлачиш нещата и да не си пипнете хората?Че нали ако имаше малко воля и морал досега пет пъти да си го отстранил бе! Дори заради "неопрятност" или някакво закъснения я за работа, я за някаква ненавреме обработена справка можеш да го отстраниш поне временно от кумова срама!Ама ако искате.А вие явно не искате!Както си и знаехме цялата работа ще си остане само със снимките.Циркаджии!

8

:)

преди 13 години

Каква вина ве ... той човека честно си е построил имотите със скромната заплата на държавен служител. То вече е подозрително ако си държавен служител на ръководна длъжност и не си си построил имоти поне за 2-3 мил.

7

Анонимен

преди 13 години

v bg nqma nezakonie vsi4ko e ok i sega 6te ksjete 4e boiko i dqnkov sa vi vinovni

6

Анонимен

преди 13 години

ТАНОВ ХОРАТА ЗНАЕХА ПРЕДВАРИТЕЛТО ЧЕ ТАКА ЩЕ БЪДЕ, МИТНИЦАТА Е МАННА НЕБЕСНА З ВСИЧКИ ,ЗА МАРАШЕВ ИМА И ЗАДРУГИ СЪЩО , ТОВАЕ БЕЗАКОНИЕТО , ТРИТО ППП

5

Анонимен

преди 13 години

naroda samo ne moje da razbere 4e bg e mafiotska darjava

4

леля

преди 13 години

Браво на Танов,браво на областния управител,на кметовете и всички управлявали ни в последните 20 години.Как може един областен управител или един кмет да не знае кои строи и кой кой в неговия район,как може толкова години всички да си траят и сега да не знаят кое е законно,на чие ВИК плащат и подобни смехории,значи за какво са назначени там,няма ли някой и от тях да иска обяснение,защо досега точно те не са сигнализирали за тези неща.Циници,безсрамнници и тарикати-това са хората които ни управля