133

до "Армагедон&q

преди 13 години

Крайно време е да спреш дрогата. "Виртуален университет", това може да го роди само отчаян наркоман с огромни бели петна в мозъка си, крайно закъсал за пари за поредната доза. Лекувай се спешно, но при лекар, който не е учил виртуално.

132

Анонимен

преди 13 години

Вие преподавателите главни букви не използвате ли?

131

Стоуденту

преди 13 години

Студенти: Дай поиче пари че инъче ниема ми стигнът за дискоутекъта.Превод за тези които не искат да си вадят очите: Трябват пари, защото ги изхарчихме в мутренските заведение около СУ. Ако може, бихме искали направо университета да стане заведение, та поне да не ни се налага да излизаме от там, че е мъка да ставаме из под масите. Абсолютна тирания. Смърт за Дянков. Хлъц.

130

Очуден

преди 13 години

абе не може от 7.5 милиона българи всички да са висшисти.всеки за висока заплата реве братче и ходи да учи.и като няма после реализация държавата му виновна.е не може да има 1000 нови банкери и прочее всяка година

129

АПОКАЛИПСИС

преди 13 години

Уважение към труда ти - стига мебелите ти да не се разпадат още на втората седмица, но когато нямаш представа от нещо - не се обаждай! Между другото, знаеш ли, колко от студентите работят и учат? Познавам едно момче, което учи в лесо-техническия и работи в един мебелен цех, дали не е при теб?

128

Марко

преди 13 години

Проблема ни е,че не сме единни и винаги се намират такива като Трънчо,вярно или открадналия име Ивайло Петров.Все се намират такива които преценяват че сегашните са по-неграмотни от тях,че не могат да се мерят с такива "колоси"като Дянков и Игнатов, че от прованса не се ражда нищо.А чисто и просто тези студенти искат да получат нормално образование,а не скопено,като всичко което се прави в България,все е орязано,като постоянн ни се втълпява че сме в криза и че сме бедни,а ние не сме виновни за т

127

СРЕДНИСТ

преди 13 години

Аз храня 8 души и произвеждам мебели.работата е там,че докато едни учат за нещо,за което няма реализация после,аз си налегнах парцалите и усвоих занаят.толкова много студенти имаме и като се вземе предвид,че всеки иска да работи на бюро оправия няма да има.трябва да има ограничение на прием за висше.

126

grobarq

преди 13 години

Прочетох почти всички коментари - пълно е с много глупави мнения, но има и много умни. Явно някои не могат да зацепят че боксьорчето Игнатов иска да затрие СУ. Аз съм студент в СУ и мога да ви кажа че ми пистна от грозната медийна кампания към университетът. Прави си моите колеги да стачкуват, значи пари за образования няма, а за личните нужди на няколко полицайчета от кръга на Цецо Цветанов има...

125

Анонимен

преди 13 години

Хора, които са дошли само да вземат дипломката - те дори не ходят и на лекции! А как са си взели изпитите всички знаем - има едни такива хора, които като им се бутне нещичко и си в СУ още на първо класиране! Само като си спомня по мое време колко беше трудно... Молех се да вляза там!

124

трънчо

преди 13 години

Живея в София от как се понми родата ми, завърших СУ, с мисълта, че това е най-престижният университет в България, но уви! Оказа се, че и там шуробаджанащината е на ниво, краде се, лъже се... Ако човек има желание може да получи нужните знания, но ако е там само за диплома, по-добре да не си губи времето ми да си плати и ще има диплома. Като си взех дипломата рекох - 7 години уча, тря да се приложат тия знания някъде - уви и това не стана! Да не говоим, че сега СУ се напълни с неграмотници!

123

АПОКАЛИПСИС

преди 13 години

БрАвАС! Ти си осъществената "европейска" мечта - БЪЛГАРИТЕ - максимум "среднисти" - келнери, продавачки, охранители, шАфьори и т.н. БрАвАС! А хрантутника си ТИ, защото нищо не ПРОИЗВЕЖДАШ, а ОБСЛУЖВАШ и за това получаваш пари, които друг трябва да изкара ;)

122

СУ

преди 13 години

бях преподавател в софийския.нямате си на представа каква простотия идва от провинцията.как са взели изпитите за класиране един господ знае.

121

вярно

преди 13 години

Дошли от прованса-няма лошо,но претенции големи!!!!!!!!!!!!!Отворят им се очите за Софето и с нокти и зъби драпат да останат тук!!!!!!!!!!!!Мали,аман от нахални и амбициозни провансета!!!! Като искате да учите-плащайте,безплатен обяд няма,защо трябва ние да ви издържаме,а вие да ходите по чалготеки!!!!!!!!!!!!!!!!!!

120

СРЕДНИСТ

преди 13 години

бъдещето сте друг път.хрантутници.

119

глупости

преди 13 години

Да не би досега в Бг.да е нямало студенти?!Те също са казвали,че са бъдещето на Бг.И с какво допринесоха тези бивши студенти,сега висшисти заемащи ръководни постове?!Истината е тази- който уважава себе си и семейството си,да бяга далеч от Бг.!

118

Анонимен

преди 13 години

за срс-та 100000000 , за образование и здраве нищо тиквата за да си ходи

117

НЕДОВОЛЕН

преди 13 години

на 1-ви ноември в деня на будителите на всеобща стачка срещу безхаберието на правирелството и студенти и преподаватели и лекари и всички , крайно време е да се разбере ,че не живеем в мутристан ........НА СТАЧКА !!!

116

АПОКАЛИПСИС

преди 13 години

Дано и Медицинска академия не се "премести в мрежата" както пишеш, щото операцията на сливиците и гипсирането на крака ще ти ги правят и тях виртуално!Дошъл е пърДянков да затрие и образование и здравеопазване и всичко..За образованието си намери ортак в лицето на бившия ректор на бившето АОНСУ - сега Нов български.

115

Ивайло Петров

преди 13 години

Студентите докато станат бъдещето на България ще трябва торти да изядат. Да не пророкуват черни прокоби за Дянков и Игнатов, защото не познават суровостта на живота.

114

Maraba

преди 13 години

Като се краде за това си има органи-нали ще им плащаме издръжка 1000 милиона.Но да се гори покрай сухото и суровото...Бе само тук е възможно да се наказват всички заради колцина.Само тук сме скъпи на триците,а брашното се дарява!