100

Turen

преди 13 години

Leleeee. kat gledam tezi trimata se seshtam za Trimata glupaci na D.Donev.katcheli gi e predvijdal Donio.E, kvo tolkova, oshte kolko takiva shte prejiveem.Loshoto e, che i te shte se napapkat sladko sladko, a nie shte si broim stotinkite!

99

НА площада

преди 13 години

нее ли време да създадем един истиснки синдикат и да изкараме хората на улиците да отстояват правото си на нормален живот и на права.какви са тези три синдиката. те ядат и пият с тези кравопиици и предишните и сегашните а вие им вярвате.

98

НА ПЛОЩАДА

преди 13 години

Приятели без никои да ни пита вдигат пенсионната възраст за жени на 62 а за мъже на 65 години. До кога ще стоим и няма да вземаме отношение по тези важни въпроси.Нима искате да ходите с памперси и патерици да пълните гушите на тези бирници до като умирате на работните си места..Горко ни.

97

Доньо Донев

преди 13 години

Ха, мойте момчета станали големи началства, бре?! :)

96

Лъчезар Иванов

преди 13 години

Ще спра да внасям каквито и да е вноски,ако парите от личните пенсионни партиди отидат в държавата!Немислимо е!То бива, бива, ама да паднат толкова ниско и да искат да приватизират парите на хората.Не! И този път народът трябва да е твърд.Не може кой както си поиска да краде от нас

95

Ани

преди 13 години

Абе аз мисля,че няма да доживея до пенсия, но много ме е яд като се опитват да ме прецакат.Не стига че вдигат процента за вноските,ами и сега обмислят как да заграбят паричките,които сме си внасяли в личните партиди.Писна ми!!!Вземете се в ръце бе хора!Престанете да грабите така или иначе бедния народ!

94

кст

преди 13 години

Много се бавите,ГЕРБ! Правете реформи! Нека и ние,които сме на 40 да получим пенсии някога.

93

мелодия

преди 13 години

Гледам знамената на снимката и си казвам - едното бих го изхвърлила и то с удоволствие,а от другото се срамувам /защото преди години го оставихме без герб/

92

У

преди 13 години

Само да отбележа - никой не коментира национализирането на професионалните фондове. Промъква се някак си между другото в тази статия. Замислете се и над тези 500 млн. лв., които ще отидат за кърпене на бюджета. Пари от личните партиди на работещите по 1. и 2. категория труд - миньори, пилоти и т.н.

91

Американец

преди 13 години

Тогава, кога ще махнеш тавана Тотьо? Плащай - за какво, за кого? Иначе искам всичко, което съм платил 20 г. назад да ми се преведе по сметка. От 2015г. според коефициента, а дотогава? Със задна дата ли ще се изплащат орязаните пенсии?! Който е плащал 20г. (поне) трябва и да получи, иначе за в бъдеще никой няма да плаща върху реален доход. Да го знаеш!

90

Теодора1

преди 13 години

Ало правителството! Що се правите на залупени бе? Чудите се какви ли не антикризисни мерки да предприемете, че да си напълните бюджета, ама чудно как все за сметка на обикновенните граждани, дето се чудят как да оцелеят, притиснати от една страна от работодателите си, а от друга от вас. Що не хванете, пищящите работодатели, дето се оплакват, че бизнеса им загивал, а от години мамят държавата и принужданат работниците си да работят на договори върху минималните осигурителни прагове, иначе не ги вземат на работа. А сега се възползват от кризата и допълнително принуждават, работниците да работят при условия в абсолютен разрез с всякакви закони. Не се съмнявам, че знаете колко пари са откраднали по този начин, за цялото време на така нареченият преход и то със съдействието на синдикатите и предишните управляващи. Айде сега да ви видя! Що не ги накарате, тези същите лукави бизнесмени да спазват трудовото законодателство и да осигуряват работниците си на реалните заплати? Тогава приходите ви от данък общ доход ще се вдигнат двойно ако не и тройно. Не щете, не ви стиска, щото сте си плюли в гащите. Искате да обложите с нови данъци хората, щото те са прости и търпят, а на богаташите само се умилквате. Бизнеса та бизнеса, ами простите работници, какво да правят?! Който бизнесмен има ум в главата ще оцелее. Който няма да си сърба попарата. Сега е момента да се отсеят, бизнесмените от търгашите и изедниците. Айде да ви видя или пак всичко ще е за сметка на бедняците?Wednesday, October 20, 20104:10 PM

89

,,Lari,,

преди 13 години

...AMI ,MINIMALNATA NA 200/DVESTA/ EURO...

88

Дедка

преди 13 години

Не може да се очаква само ние, хората, които реално движим икономиката в момента, ще се отнасяме с разбиране към положението и ще поемаме цялата тежест! В тази държава има хора, които не вършат нищо - накажете тях, а не нас!! Разберете, че ако продължавате в същия дух, и малкото, които сме останали ще си бием камшика и накрая България ще се състои от 3млн. пенсионери, 1 млн. "роми" и едни некадърни политици, които да се чудят какво да ги правят!! ПИСНА НИ!! И нашето търпение си има граници!!

87

Дедка

преди 13 години

ЗАЩО вместо да слушате профсъюзите, болниците и студентите в СУ не направите едно допитване до цялото население, за да се види какво всъщност иска народът?!?! ПИСНА ни от това лашкане - ту за тези, ту за онези и накрая пак сме ****ани ние, обикновените хорица!!! ЗАЩО? Не стана ли ясно, че редица директори на болници получават хиляди левове хонорар, а после мрънкат, че нямало пари за болните и по-низшия персонала?!? ЗАЩО не направите един истински анализ на процесите там?!? СТИГА сте ни гърбили!

86

Теодора1

преди 13 години

До двадесет години пенсионирането ще стане невъзможно защото:Тези които днес плащат социални осигуровки, плащат пенсиите на пенсионерите в момента, а не се осигуряват за собственото си пенсиониране.Броят на работещите и плащащи данъци хора ще бъде много по-малък от този който е в момента, дори и само заради демографския срив.Пенсионерите ще бъдат първата по-големина част от населението.Ползващите социални помощи ще бъдат втората по-големина част от населението.Възрастта и стажа необходим за пенсиониране ще бъдат увеличени, ако не от това то от следващите правителства.Средната продължителностна живота няма да се увеличава.Ще трябват все повече и повече пари за плащане на пенсии.Емиграцията сред трудоспособното и способното население ще се увеличава.Няма да има кой да плаща данъци.Няма да има пари.Няма да има пенсии.Защо да плащам данъци за нещо, което никога няма да мога да ползвам?Няма смисъл.А, да не забравя Тотю Младенов е лъжец или ***, или и двете! Както и цялата политическа класа и синдикалистите! Те ви лъжат вие го духате, това е положението! Вярвайте им, ако си нямате работа!Wednesday, October 20, 20104:59 PM

85

Екс

преди 13 години

Вдигането на вноската е заслуга на синдикатите, тайно вербувани от правителството!!Та да не е виновен ББ!! а Тренчев!!

84

Дедка

преди 13 години

Защо не направите едно проучване кои хора ползват държавните болници?!? Главно пенсионерите, защото не могат да си позволят друго! НЯМАМ познат, който да е доволен от обслужването в тях и никой нормален човек, който може да си позволи частно болнично обслужване не ходи в държавни!! ТОва е достатъчно доказателство, че не работят добре и ефективно!! Защо слушате тях и угаждате на тях?!? Кой плаща за тях, по дяволите? Къде отиват скапаните ни данъци?!? Само ни гърбите и накрая получаваме едно нищо!

83

Екс

преди 13 години

Стига с тия пари на бизнесмените, и колите, и яхтите!! Оказа се, че имаме МИТНИЧАРСКО СЕЛО, И КЪЩИ НА ЧИНОВНИЦИ !!!! ОТКЪДЕ те СА ВЗЕЛИ ПАРИТЕ?

82

Дедка

преди 13 години

НЕ Е ЧЕСТНО и държавните служители е крайно време да разберат, че ако продължават да се отнасят с такова неразбиране към нас - хората, които ги издържаме с данъците си, накрая няма да остане кой да ги храни!!! На всички започва сериозно да им писва!! НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН да се дават пари за болници, които не обслужват данъкоплатците си както трябва!! ПРЕНАСОЧЕТЕ УСИЛИЯТА СИ към тези, КОИТО ДВИЖАТ ИКОНОМИКАТА В МОМЕНТА, вместо към вечните пиявици, които работят лошо и неефективно!! ОМРЪЗНА НИИИИИИ!!!

81

Дедка

преди 13 години

Браво - заради тъпите болници, които не знаят как да си управляват бюджетите (разбирай, често директорите си заплащат хиляди левове на месец, пък после нямало пари за болните!!), заради глупавия СУ, който също има хиляди левове приходи от наеми (барчета, заведенийца в сградите му и прочее), но му е по-добре, когато държавата дава още повече, НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ хора, както и "бизнеса" за пореден път ще отнесем всичко!!! НЕ Е честно! Не стига, че държавните болници не вършат нищо, о и ние да плащаме