124

Idiot

преди 13 години

Народът е казал:"Дай на бедния пари и на простия власт, та стой та гледай!"Аз питам:"Ако дадеш на бедния *** пари и власт, що е то?"

123

ор

преди 13 години

Цветан Килограмски, от Кнежа, търкал затворнически нарове повече от 8 г. заради опит, на 01.06.1980г. във Враца, да даде жалба за спряната инвалидна пенсия на баща си лично на Т. Живков. А сега задържане за опит за "пробиване" на кортеж! Можеше да й съставят акт, който тя да подпише по месторабота, или местоживеене! Народа е казал: " Дай власт, на човек, да го разбереш какъв е"!

122

@@@

преди 13 години

Абе Първанов не е циркаджия като тези от ГЕРБ, които умират от кеф да отговарят на върпосите на тази......Евала на охраната, не трябва да се позволява на клоуни да взимат интервюта на улицата от президента на България !

121

Idiot

преди 13 години

Междузвезни войни XXL...*** атакува!

120

ПБ

преди 13 години

Неуки ми профане, защо ли се мъчиш да пишеш, сквернейки по този начин езика? И най-вече...какво ли знаеш ти за масоните???

119

Анонимен

преди 13 години

това е супер Бианка,опасна е-може да го прободе с дългия си нос.

118

Юлия

преди 13 години

"90 % от коментарите са на хора, които са чудят с какво да запълнят скучният си ден." Еееее, хубаво е човек да може да се погледне в огледалото. Понеже самото ти присъствие тук нали знаеш какво означава...?

117

Пич

преди 13 години

"Тя е задържана в РПУ в Перник до установяване на нейната самоличност. "Каква самоличност бе, това е Супер Бианка ! Това все едно да задържиш Супермен, до установяване на неговата самоличност :))))

116

Юлия

преди 13 години

Ми, ако си намери място, влиза. Той със сигурност ще се опита и моето лично мнение е, че няма да успее. При всички случаи ще хвърчи перушина от конкуренция в червените редици :)))

115

Гошко

преди 13 години

Супер Бианка?? Това да не е вариант на Боби Турбото с цици?

114

Супер Любоооо

преди 13 години

А къде е Супер Любо? Трябваше да спаси Супер Бианка?

113

Анонимен

преди 13 години

90 % от коментарите са на хора, които са чудят с какво да запълнят скучният си ден.

112

вальо златев

преди 13 години

Гоце ще прави нова стара партия --МАСОНИТЕ за БЪЛГАРИЯ ;))) ТВА Е ПОСЕГАТЕЛСТВО ВЪРХУ СВОБОДАТА НЕ.....ОПОМНЕТЕ СЕ ........НЕ МОЖЕ ЕДИН *** ПРЕЗИДЕНТ ДС- АГЕНТДА Е БИЛ БОЛЕН ОТ ТРИПЕР ОТ 15 ГОДИШНА МАЛОЛЕТНА УЧЕНИЧКА ДА МИ ГОВОРИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И МОРАЛ.......може да се гръмне с пушката си за 50 000 лв........

111

Голф 3

преди 13 години

Бианка не е била с Голфче и затова е яла боя !

110

GGG

преди 13 години

АБЕ ЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ КУХА ЛЕЙКА ? ПЪЛНА ЦИРКАДЖИЙКА !

109

Бой по женките !

преди 13 години

У Пеуник е така ! Жената не яде ли бой, не е жена ! Пеунишките милиционери като са видели тази опасна терористка са решили да приложат цялата тежест на закона. Ама, ако бяха дошли 5 коли мутри, дори пазвантите на "президенту" щяха да се изпонасер.т :) :) :) България е такъв селски цирк, че ме е срам от това, че и аз съм българин !

108

Милен

преди 13 години

Интересно ми е тая, ако се беше опитала по същия начин да вземе интервю от Барак Обама, дали супер силите й щяха да я спасят от стрелбата на снайперистите от Secret Services? Да се радва, че само са я окошарили...

107

Друг варненец

преди 13 години

А бе може и да греша, ама ние имаме действащ президент, законно избран, с гласовете на голяма част от българите. За да вземаш итнервю от всеки президент, навсякъде по света има някакви правила. Не може *** и Пульо да има претенции, точно заради него да се нарушават правилата и президента (независимо дали се казва Първанов, Обама или Саркози) да е длъжен да му дава интервюто и да му отговаря на въпросите! Така е в нормалните държави! А ние, уж към тях се стремим, пък когато стане дума за НАШИЯ, БЪЛЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, започваме да мерим нещата с друг аршин... Никой няма да има нещо против, ако охраната на Обама арестува някаква си нахална пикла, решила, че правилата не важат за нея, но когато я е арестувала нашта полиция, ние мрънкаме, че било произвол и че президента на Република България бил длъжен да играе по свирката на всяко ***, награбило микрофон.... Е не стават така нещата! Така не се става нормална държава!!!

106

ined

преди 13 години

Браво Бианка, след като не се даде на крокодилите от Lake Placid 3, няма се даваш на някакъв си Гоце от Сирищник.

105

Да се разберем

преди 13 години

Абе не разбрахте ли че не я е арестувал президента а полицията. Оня даже може да не е разбрал какво става от задната седалка на бронираната лимозина..