Снимка: Шоуто на Иван и Андрей

Репортерката от „Шоуто на Иван и Андрей" Супер Бианка беше арестувана от пернишки полицаи при опита си да вземе интервю от президента Георги Първанов, съобщиха за Dnes.bg от шоуто.

Държавният глава днес е на посещение в родния си град по случай празника на Перник. Според пресаташето на шоуто Златина Кожухарова при опита на Супер Бианка да зададе въпрос на президента, полицаите са я спрели.

Служителите на реда тръгнали към нея, натиснали са я по ръката и са я избутали. След това обаче Супер Бианка е симулирала припадък, което довело до нейното арестуване, обясни пресаташето.

Оказало се също така, че репортерката няма документи за самоличност. Тя е задържана в РПУ в Перник до установяване на нейната самоличност.

От МВР потвърдиха за инцидента. Според версията на полицията Супер Бианка се е опитала да пробие кортежа на държавния глава и е задържана, за да й бъде съставен акт за нарушение.

От прессекретариата на държавния глава заявиха, че нямат нищо общо със случая. 
 

Коментари Напиши коментар

224

me

преди 8 години

100%

223

plamen

преди 8 години

tezi НСО могат да залажят само блондики

222

Анонимен

преди 8 години

Ти чуваш ли се? Лизането на седалища не е "уважение". Освен това аз не знам да има етична комисия, която да е установила дрес код, за да доближиш президента. Освен това тя е на публично място, а не в президенството, и има право да е облечена в шарено трико.