131

до ГМ

преди 13 години

абе ти май си на принципа.....нека крадът ама да има и за мене

130

ГМ

преди 13 години

до Владо(130) Бетоновоза беше за комплекс Ориндж 4или 5 на Евробилдинг инженеринг.А самия камион е собственост на бетоновъзел свързан с В.Златев(нищо общо с Диневи)до БГ (131)Купи си Яхта бе пич ,ще я наредим до моята а цените ще са български.Ако не друго Диневи са големи патриоти и това са го доказали...но на вас кво ви пука,сега е време да плюете.РАЗБЕРЕТЕ нема комунизъм вече и за радост или нещастие не можем всички да сме равни.Който може и има късмет...да е жив и здрав

129

бг

преди 13 години

Мен конкретно каква ми е ползата от комплекса и пристанището?Нито имам яхта, нито ще ме пуснат по български цени там!КАто гледам едва ли "милосърдните собственици" ще допуснат болни пенсионери да го ползват за почивна станция!Така че за какво ни е на нас българите това? Само да ни дразни и дискриминира?Да се маха!

128

Владо

преди 13 години

не ги смесвам нещата - да, строи се от бургаска фирма, но кой е ВЪЗЛОЖИТЕЛ? Защото възложителя определя сроковете. Бетоновозът се удари в Бадемите, а наоколо по това време имаше САМО ЕДИН активен строеж.Как да е, не е това тематана диспута. Въпреки всичко - Диневи създадоха Влас като реален курорт покрай тази марина. И плажовете на Влас са по-чисти и уредени от всичко наоколо- Сл.браг, Равда, Несебър, дори и Елените.

127

Анонимен

преди 13 години

На тези братя майката ако не беше кметица дали някой щеше да им даде един камък да сложат там. Типичната нашенска картинка. Възползване до дупка от благата на даден пост. Сигурно доста хора са се сетили да направят нещо такова, но не са имали подходящата майка.

126

Анонимен

преди 13 години

До 126:Първо се научи да използваш кирилицата. Оправданието "нямам на тази машина" е оправдание за мързелив и неграмотен човек.В текста на статията никъде не е указано името на гл.архитект. Така че четенето "докрай" по твоя съвет просто не върви. Ако знаеш кое - кажи го. Като не знаеш - завирай се в мишата си дупка и си трай.

125

Юберменш

преди 13 години

Законно, незаконно - щом е затворено, пикайте там. Отдайте почит на братя Диневи ! :)

124

Анонимен

преди 13 години

Kam 124 - Emi ot tolkova pisaniya ne razbrahte li koi e arhitekta, to osven da plyuete, vie drugo ne pravite, pone chetete statiite dokray

123

Nina

преди 13 години

Abe pak predpolagate, pak se samnyavate, nyakoi ot vas moje li da dokaje s fakti pone edno ot svoite tvadeniya. Zashtoto vashite tvardeniya sled vreme shte se obarnat sreshtu vas i togava iskam pak tuk da vi vidya i procheta kakvo shte napishete Nedorasli Pisatelcheta!

122

Анонимен

преди 13 години

Цитат:"През 2007 г. пристанището е започнало да работи с удостоверение за въвеждане в експлоатация от главния архитект на Община Несебър"Абе кажете кой е бил главния архитект по това време.

121

Анонимен

преди 13 години

BOIKO AKO IZOB6TO PROGOVORI ZA TIMADJIITE O6TE POI4E 6TE GO PRIZNAQ ,A AKO GI REZNE 6TE MU LIJA KRAKATA ,NO DO SEGA BSOLUTNO I EDNA DUMA NQMA SPOMENATA I OT NEGO I OT CVETANOV ,ZA6TO LI ???

120

Анонимен

преди 13 години

DINEVI and CO !ЩОМ БОЙКО ЗАПОЧНА ДА УДРИ МНОГО СЕРИОЗНО ПО ОЛИГАРСИТЕ ГО ПРИЗНАВАМ.

119

Даола

преди 13 години

Проблемът трябва да се реши като собствениците платят всички такси и прочее на държавата,ако трябва с наказателна лихва.България не е пълна с подобни съоръжения и държавата просто трябва да си прибира навреме данъците.Далеч съм от мисълта да давам съвет на юристите, но хаосът в строителството, заменките и реституцията в последните 20 години доказа, че много от законите имат вратички - просто законотворците да се хващат на работа.Бизнесмен с биография на невинно агне - няма.Поне у нас.

118

Анонимен

преди 13 години

Спонсорите на първанов, които преточват мръсните пари на руснаците. Какви селски биячи бяха, какво станаха. Но ще дойде и техния ред!

117

men

преди 13 години

Да съгласен съм и аз съм чувал че в бизнеса братя Диневи са точни хора.Но това е сега.А в миналото когато са трупали първоначалния капитал доста хора са пострадали .Рано или късно колелото на съдбата се върти.

116

Анонимен

преди 13 години

ДА СЪДЯТ ТЕЗИ КОИТО СА ДОПУСНАЛИ ДА СЕ ПОСТРОИ ,НЕ СА ВИНОВНИ ДИНЕВИ ,АКО Е БИЛО БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ТО ТОГАВА НЕ Е СТАВАЛО БЕЗ ОБЩИНАРИТЕ ДА НЕ СА ЗНАЕЛИ ИЛИ ВИДЯЛИ ПО ОНОВА ВРЕМЕ ПРЕДИ 5-6 ГОДИНИ

115

скептик

преди 13 години

Ако пристанището им нарушава притока на наносен пясък към плажовете или сградите са им незаконни-да ги сриват из основи.Дори формално да са според правилата,трябва старателно да се проучат мотивите на издалите разрешителното.Появят ли се пукнатини,ама директно в панделата и анулиране на решенията.

114

Баровец

преди 13 години

И сега къде ще си показвам новите коли и яхти.За милиони няма закони.Диневи са супер пичове познавам ги.Ще се оправът.

113

местен

преди 13 години

Не са роми/***/.Да мургавички са,приличат на Ванчето/майка им/,От Дядово Новозагорско са.До колкото си спомням са завършили Автото в Бс.Единият поне работеше през 89 като охранител на анимационна зала на Елените.Нищо особенноно както всяко нещо и те са претърпели развитие.Предполагам че зад тех стои доста стабилен руски капитал/или поне стоеше.Мисля че пречат на некой с по голем врат и сега им мътят водата. Дано не ги убият.Повечето от местните не са видели лошо от тех.

112

ПИТОН 357

преди 13 години

Егати парадокса! 96% от "баровците" забогатяха незаконно, но вилните селища, хотелите по курортите, монолитните вили, които построиха са законни. И колите им са законни, и яхтите, и хеликоптерите. Да си баровец в България!