63

пловдивчанин

преди 13 години

Колкото повече *** гербери плюят Каназирева толкоз тя повече се доказва .Възхищавам се и подкрепям Каназирева и "Съюз за ПЛОВДИВ".Жалко Дани,че толкоз плюнки ще трябва да понесеш от тези доказани вече *** гербери.

62

ДО АНОНИМЕН

преди 13 години

Аз не само съжалявам смешният пожарникар ,който си мисли само за себе си,но много ми е жал за нещастните пловдивски палета драскачи.Най лесно е да плюеш жена .Кажете нещо стойностно нещо вярно .Ако сме нормална страна ще ви скъсам *** от дела ,но с водач като ББ и шайка от жалки не успяли *** това е полужението Това е герб шайка ***.

61

Gee

преди 13 години

Не ви ли омръзна бе хора,само пишете простотии за хората.За това ли ви плащат?Като сте толкова глупави и невежи кажете на чорбаджията си да в казва какво да пишете!С тези слова ставате само за жълтата преса.

60

Ник

преди 13 години

И аз мисля като теб "охо".Трябва да има хора които без страх да се опъват на властта,да не играят по никоя *** и да защитават позицията си.Крайно време беше някой да открие място където пловдивчани могат да споделят своето недоволство-да кажат какво мислят и на вече "НЯКОЙ ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ"!!!Дани поздравявам те за "Съюз за Пловдив"

59

ОХО

преди 13 години

Права си Дани!В ГЕРБ останаха само послушковци,иначе как си обеснявате факта,че само те са "ЗА" Софийските бали?Един средно интелигентен човек не може така с лека ръка да гласува"ЗА"Софийския ***.Това показва отнов,че ГЕРБ не ги е грижа за пловдивчани.Дано ти и твоя съюз спете това безумие!!!Надеждата ни е в теб!

58

Ник

преди 13 години

Знаеш ли Дани права си!Какво ги интересува ГЕРБ,че Пловдив ще потъне в ***!Затова само те са "ЗА"приемането на Софийските ***...Аз и много други хора подкрепят твоето становище:"ПЛОВДИВ НЕ Е СМЕТИЩЕ НА СОФИЯ"!!!!

57

Ния

преди 13 години

Дани има мниго хора които те подкрепят и вярват в теб!Следя новините около теб и наистина съм щастлива, че все още съществуват хора които да милеят за града в който живеят.Създавайки "Съюз за Пловдив"дано успееш да отвориш очите на слепите,да отпушиш ушите на глухите-БОРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!ЗА НАС И НАШИЯ ГРАД!!!!

56

КОКО

преди 13 години

Какво ще стане с Пловдив и с пловдивчани се питам аз??Трябва да вземем пример от Дани!Не може всички да стоим мълчаливо и безучасно и да позволяваме да ни мачкат!Нормално е да си разочарована от ГЕРБ,много хора сме!Но нямаме смелост и мълчим........

55

Мира

преди 13 години

Добре е да има хора като Дани Каназирева!Малко са хората които без страх ще се опълчат срещу властта.Много умно постъпи момичето като се махна от ГЕРБ,не може да виждаш неспрвидливостите които се изваршват и ти да си мълчиш!Браво на куража и смелостта!!!Нека ГЕРБ си останат с послушковците-тези които нямат мнение!!!

54

Анонимен

преди 13 години

А вие разбирате ли, че никой не иска да ходи в мръсната София освен по чисто финансови причини? Да се създадат условия за развиване на бизнес не само в София и ще се разреши много бързо кризата с *** и не само - нито ще мрънкате за детски градини, нито за задръствания защото хората ще се приберат по родните градове - там където е много по-спокойно, чисто и удобно за тях.

53

Нимрод

преди 13 години

Знаем я тази Каназирева. Не случайно я изгониха. Реши, че политиката ще я направи милионерка в евро за половин година, ноооо...

52

Анонимен

преди 13 години

аз съм гледал здравка (дани) каназирева, да се мазни безобразно на Бойко, тук сме и се подигравали сума ти народ, не можа да материализира това обожествяване и веднага отиде при гергата и комунистите..Майната му дали каузата, която защитава е справедлива, но малко срам и морал бе здравке..не те ли е срам, ами няма такъв политически пумпал като тая..и направи кариера и тогава в политиката..Довчера учителка по английски, днес взе дипломата на юрист и веднага се слага на всеки за да вземе пост

51

koko

преди 13 години

Znaesh li gospodin S hvani me za H.polovin Bulgariq ama tiq gluposti kade gi slushate weV SF se mislite za bogopomazani ama sprete se we

50

с.

преди 13 години

Според скромното ми мнение всички трябва да проявяват разбиране за софийския ***!Поради простата причина,че половин България работи и учи тук!Сега извинявам се,ама като е за работа и далавера всички станаха софиянци!Като е за *** всички станаха заклети местни патриоти!Не е редно!Друг е въпроса,че толкова години не се направи завод за *** и доста хора са за затвора!Относно ГЕРБ мисля,че затънаха в популизъм и няма да имат смелостта да направят истински реформи!А е нужно!Наистина!

49

Анонимен

преди 13 години

По въпроса най-компетентен е Ванко 1, а в Новотела е резиденцията и.Министър Борисова изгони мъжа и от държавна болница заради далаверата с кафе машините.Колкото до красотата на Здравка(Дани) питайте Жоро Кръстев.Само вехти моруци покрай нея.

48

Калин

преди 13 години

красива е и какво?партийна *** докога ще плюете и мачкате достойните хора!гърбави болшевики... бях ви обещал нещо.. след изборите, ще разнеса истината за някои от вас!какви сте и що за жалки индивиди сте!сега отново ме амбицирате!казвам ви.. просто ще запаля лампите и ще ги усиля на макс по отношение на вас!*** партийци!

47

ПЛОВДИВ

преди 13 години

Браво бе красавице (а, тя наистена е монго хубава,виждам я все в НОВОТЕЛА ) НАЙ НАКРАЯ СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК ОТ ТЯХНИТЕ ДА ИМ КАЖЕ ЧЕ ГЕРБ СА ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ В ПОЛИТИКАТА И ТОВА ИМ БЕШЕ ЗА ПРЪВ И ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ВЪВ ВЛАСТА.САМО ТАКА

46

Анонимен

преди 13 години

прав си 48, че става, става и не само от всички мъже ами и измежду повечето дебели лели блуждаещи из община Пловдив.

45

Анонимен

преди 13 години

Както и да я плюете, герберчета, Дани е права. И за Анна-Мария, и за ***....Жалко че много хора в гръда ни се смижорват и не дават подобен отпор срещу воюната, която ГЕРБ води с Пловдив.

44

Анонимен

преди 13 години

Да става, за разлика от много мъже!