66

Анонимен

преди 14 години

не виждам какво е силното в позицията ни, че да бълнуваш за изнудване на монополен доставчик. русия ни зобикаля с газпроводи от всички страни, ние затъваме в криза, иде зима - с какво ще и притиснем? май пак с гол г*з по та*аците. а тия медийни кьорфишеци ще предизивкват само горчиви усмивки, като лъсне, че не само газа не е поевтинял, а и икономико-политическата ни зависимост от русия е бетонирана с поредния таен договор.

65

Анонимен

преди 14 години

Боя се ,че ЮП е малката част на сделката. Основното е : Русия ще има АЕЦ на територията на България. Бързо забравихте как плати Украйна !

64

Анонимен

преди 14 години

Хм! Подписана е "пътната карта" за "Южен поток". ПОДПИСАН Е ДОГОВОР ЗА РАЗХОД! Приказвали са си за намаляване на цените на доставяния газ. НЕ Е ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКИ С ПО-НИСКИ ЦЕНИ! ПОДПИСВАНЕТО ЩЕ Е В БЪДЕЩЕ и "СПОРЕД ЗАВИСИ"! А това за посредниците е PR. За съжаление. Нищо не се губи, само сменя сътоянието си! Много зависи от бъдещото "СПОРЕД ЗАВИСИ". И нищо ново под слънцето - ВСИЧКО КОНКРЕТНО Е ДОБРЕ ЗАПАЗЕНА ТАЙНА! От гражданите - работодатели на това правителство. Да ни е честит "Южен поток", задунайци!

63

Анонимен

преди 14 години

брей, днес изнудваме русия, утре сащ, другиден току виж ще сложим на колене и ЕС и азиатските тигри да не си забравил да си пиеш хапчетата против мегаломания?

62

Анонимен

преди 14 години

Браво, СИ-БАНК успя да измести най-после БСП от посредничеството при доставката на руския газ. Бойко има повод да се радва, а гольо пък има повод отново да го духа.

61

от позитано 20

преди 14 години

герберите пак ни забиха

60

Анонимен

преди 14 години

кажи ми един дето не е заменил старите чужди пиявици със свои нови, пък тогава се надявай да цъфнат налъмите. бойко се опитва да измести червените от енергийната нянка, само че управлението на герб ще е поредното едно-мандатно явление, след което като нищо кабинета пак ще ни го наредят гоце и ко, така че докато не видя не вярвам, че руснаците са склонили на каквито и да е отстъпки, и че ще сменят партньорите си у нас.

59

Анонимен

преди 14 години

Хубаво е да се прочетем информацията по въпроса , дадена от нашето правителство и да се коментира с кеф. Правилно е да прочетем и информацията от руска страна и тази на независими наблюдатели да коментираме, вероятно не с толкова кеф. Защото илюзията, че страхливия заек е надвил страховития мечока е крехка. И нереална. И за ***. Всъщност, очаквам фанфарите за газа да са поредната пушилка на Боко. Толкова му е нужно нещо да се отчете като победа. На всяка цена. Точно тази цена, а не тази на газа, е съществената част от сделката.

58

Анонимен

преди 14 години

Слава, слава. Да живей.

57

Анонимен

преди 14 години

"Ако цената на газа беше останала висока, топлофикациите щяха да фалират, а гражданите щяха да бъдат принудени да потърсят алтернативни източници на отопление" ето ви "дясно" мислене по милиционерски - механизмите на свободния пазар са зло, от което Вождът и Партията трява да ни предпазят чрез подписваето на тайни договори с големия брат. пак ще си доплащаме газа не с пари, а с политически ангажименти, а такова евтино накрая излиза най-скъпо.

56

Анонимен

преди 14 години

Не са извивали ръце, а са ги купили. Има разлика. А за нас остана члена.

55

Чочко

преди 14 години

Татко каза ,че газа ще поевтинее, ама друг път!

54

Анонимен

преди 14 години

Нищо конкретно като числа и точно факсимиле от договора не се публикува, но робите да вярват и да НЕ мислят много-много. Вервайте ми .....

53

Анонимен

преди 14 години

"Хляб и зрелища !!!" Факт е че Русия е монополен доставчик на природен газ за България.Докато това положение не се промени ще има преговори с един участник Матушката и една цена - тази която тя ни каже. Всички останали приказки и цялата дандания е само за замазване на очите на плебса.

52

Р. Овч.

преди 14 години

Поздравявам ГЕРБ

51

Анонимен

преди 14 години

Не се радвайте, защото утре Бате Бойко ще каже точно обратното. Често се обърква момчето, ама какво са за него 180 градуса.

50

Mickey

преди 14 години

Нищо няма да поевтинее! Набийте си го в тиквите! Пак лъжи и пушилки! Иначе фърляйте си капите и каскетите възторжено, от поредното ни комунистическо правителство! И кой ви е внушил, че Боце е нещо по различно от Гоце. Та те и двамата по едно и също време са наградени с ордени от КГБ! И двамата членове на Партията! Който не вярва и линкове ще му пусна!

49

Анонимен

преди 14 години

Абе льольо не изпадай в телешки възторг!!! Да си видял нещо черно на бяло.... А относно оригиналната ти реплика: "А ти българино на колене!!!" - Когато престане българина да плаща заплатата на твоя идол и той се провъзгласи за поробител, тогава ще върви тази реплика!!! Аман от прости душички с робско мислене!!!

48

iyi

преди 14 години

Клишето е: Много е хубаво, за да бъде истина !! Но в този случай по-вярното е: Не е толкова хубаво,за да бъде лъжа!

47

Анонимен

преди 14 години

топлофикациите щяха да фалират каза още министър-председателят. Сега няма да фалират топлофикациите а само гражданите.