56

ИМАМ ДУМИ

преди 14 години

ГЕРБ отново показаха класа. Това от комунист не може и да се помисли да се очаква.

55

Анонимен

преди 14 години

Тези *** гербери, така и не разбраха, че с Боко шега не бива...Изпитват му самолюбието и честолюбието,а това му е слабото място...Сгрешили са, ако си въобръзяват,че ще продължават да си правят чурки с него,а той ще им се радва като на палави деца...

54

Д1

преди 14 години

Европейска постъпка след подобно нещо е правителството да си подаде оставката, а не да се заклиля престъпника.

53

Marko

преди 14 години

Една европейска постъпка и комунистите във форумите се оакаха! Ей, ***, кога някога вас другар си е подавал оставката ей така, доброволно, а?! Скрийте се и не говорете щото разсипахте България и имате наглостта да коментирате!

52

doomchant

преди 14 години

"ГЕРБ е в нокдаун, тоя скандал ще ги разсипе!" В нокдаун друг път.Няколко полицейски акции в следващите два-три дена, скандал със Станишев или Първанов, някое "мъжка" приказка с шефовете на НоваТ, наглите журналисти дето са пуснали такъв материал ще започнат да правят детско-юноншески предавания, назначаване на нов отговорник за приходите в партийната каса, и всичко ще си е по старому. Тук в България надежда всяка оставете!

51

До 51 (Иванчо)

преди 14 години

Иванчо, 1. Не всички, които са недоволни от ГЕРБ са "червени писарчета" !2. Повечето хора, които сега псуват ГЕРБ, псуваха и срещу Р.Овч., Запалката, Хамстера и другите от червената мафия. 3. Къде са осъдените ***? Нали Боце това ни обещаваше?

50

az българина

преди 14 години

Господин Премиер провелено ли е достатъчно стриктно дали не е капан за Доктора? това "ходатайство"Защото един от най- силните защитници на ГЕРБ е точно Д-рЛъчезар Иванов- аргументиран ,точен и Верен!!Кой печели от неговата оставка?!?!Римското право!!

49

до 41

преди 14 години

Нямаш думи, защото нямаш акъл,-личи си от коментара ти.

48

НЯМАМ ДУМИ

преди 14 години

Взех да си мисля, че този е бушон с цел ПР да се покаже в ГЕРБ колко доблестнихора има. Целта на репортажа по Нова не е митничаря, а Мозъка. Да се покаже как един сгафил доблестно си подава оставката.МАЛОУМИЕ !

47

Нокдаун

преди 14 години

ГЕРБ е в нокдаун, тоя скандал ще ги разсипе ! Пияница, бияч на жени, които си позволява да заплашва национална медия и да върти далавери за милиони ! В нормалните държави след такава издънка правителството си отива !

46

37992

преди 14 години

от кога зам.шефа на народното събрание се назначава и освобождава от партия ГЕРБ. Според конституцията това става с гласуванен на народните представители. НАГЛОСТА НА ГЕРБ И БОКО ВЕЧЕ НЯМА ГРАНИЦА.

45

Д1

преди 14 години

Сега ако Главният прокурор не поиска имунитета на този, явно пипалата на октопода на управляващите е и там.

44

биел жена си и дащер

преди 14 години

Лъчо ли беше този, който биел жена си и дащеря си?

43

анонимен

преди 14 години

Лъчо и шайката му съсипаха много местни структури на ГЕРБ.

42

фотограф

преди 14 години

Много хубава снимка. Лъчо към Бойко: - "Кажи, Бойко, къде искаш да те назнача, след като скоро герб се разпадне? В митницата, или искаш да станеш гинеколог като мен?

41

Bubi

преди 14 години

Боко беше казал"Ние ще мерим с един аршин всички които са нарушили правилата/законите/..."Сега да видим ще има ли"ОКТОПОД" за "МОЗЪКА"...Хаиде ,че след година и половина,ще има "ДО АМИНА"!!!

40

Д1

преди 14 години

Вървим есента или зимата към предсрочни избори !

39

Анонимен

преди 14 години

Лъчо е най-белият кахър на ГЕРБ....От сега нататък започва голямото разлагане.Тепърва ще им гледаме сеира...

38

НЯМАМ ДУМИ

преди 14 години

Виж сега... Когато става въпрос за Тройната коалиция по думите на ББ всички трябва да са в затвора.... А когато става въпрос за неговите хора, те са достойни да си подадат оставката и толкова.....

37

Да обобщим

преди 14 години

Да обобщим:Депутат и висш функционер на ГЕРБ прави далавери с митниците, притиска и заплашва национална телевизия, опъва чадър над митнически служители и след всичко това му се разминава с оставка ? ББ дори не иска да се лиши от неговата компания в ГЕРБ :) За мен това е политическо самоубийство !