31

Анонимен

преди 1 месец

Отказват се от Европа на либералната хунта.Разбирам ги.

30

Фитока

преди 1 месец

Основания колкото щеш.Търговитс им се пренасочи към Азия след санциите.Православието не приема еднополовите бракове.Китай също има нужда от силна военно Русия,за да превземе световната икономика без риск от война,като пази тила на Русия в Тихия океан с най-големият военен флот в света,а защитата на небето е гарантирано от ядрените руски ракети.Демократична Русия и едноличната власт в Китай с пазарна икономика са световна сила номер едно и сега.

29

До фют

преди 1 месец

В Прoсmama ти главица може ли да се роди нещо друго освен-***,чебурАшки пРосия???

28

Анонимен

преди 1 месец

До без упойка - каква Византия по вемето на Петър Първи бе?

27

Анонимен

преди 1 месец

"Това е малка промяна, която казва много за посоката, в която Русия се движи ".- По логиката в това изречение названието на площада ЕВРАЗИЯ е междинно следващото название се предполага че ще МАО ЦЗЕ ДУН .Честито.

26

Голям Праз

преди 1 месец

На кого му пука? Ние как сменихме името на алеята пред руското посолство на "героите на Украйна" ? Защо пък и те да не си сменят името на някоя улица. Лично аз бих предпочел улицата да се казва АФРОЕВРОПА, защото точно в това се превръща нашия континент. Африканска провинция, където случайно живеят и европейци. Това надал;и ни обижда. Ако беше така , отдавна да сме направили нещо по въпроса.. ама не. Лодките с афрота и араби не спират. НИКОЙ не ги спира . Рефюджис Велком... Нали тъй ?

25

Анонимен

преди 1 месец

На гугъл мапс си е все още площад Европа

24

Степан Бандера

преди 1 месец

Цивилизованият свят няма нужда от северно-монголските варвари.

23

Истината

преди 1 месец

След като цивилизованият свят изрита блатото наречено русия няма накъде другаде да гледат освен към азиатските степи. Скоро след като сегашния им господар Китай си вземи обратно сибир ще гледат само в краката си.

22

Фют

преди 1 месец

До 17. Много лошо да, ще принудят всички копейки да се приберат в Евразия.

21

Анонимен

преди 1 месец

Русия трябваше да я заградят и отцепят още 1990 година, след разпадането на сателитите и и след като върнаха заграбените територии и независтимости на хората. И да не им позвояват да напускат страната, камо ли да идват в Европа. А те ги оставиха 34 години да плъзнат по света и сега ще се опитват да ги спират. Айде опитавайте се. Ама европейците искат с добро, е не става с добро, с руснаци с добро не става.

20

Анонимен

преди 1 месец

Този път желязната завеса пада за ЕС и отново за нас.

19

без упойка

преди 1 месец

А вярвайте си на Запад, че така ще стане.Няма да стане, този път няма прилика със СССР.Тук е фундаментално решение на Путин.Напомня на Петър Първи.Но тогава царя решава фундаменталния въпрос Византия или модерен Запада.Решава го в полза на запада.Сега нещата са същите.Запад или Азия.Путин го решава и заповядва на народа си - към Азия.Дали е негово?И негово , но и на запада.Тогава Петър беше приласкан от запад и пое на Запад, той учеше там.Днес запада изрита Русия, и сами позочиха пътя на Путин!

18

КАМАЛА ХАРИС

преди 1 месец

ЗА ДА СВИКВА НАСЕЛЕНИЕТО В ТЪПОТЕРОРУСКАТА , ЧЕ ГИ ЧАКА ЖИВОТА НА СЕВЕРНОКОРЕЕЦА А НЕ НА ЕВРОПЕЕЦА :D

17

Не мерси

преди 1 месец

Този бардак снощи при откриването на олимпиадата,в Европа ли беше...

16

Анонимен

преди 1 месец

Ами, щом сменят името на площада, лошо за Европа.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14 - Т.е. пак на грешната страна за кой ли път!

14

Анонимен

преди 1 месец

Щото те са си в Азия така или иначе. Само като им видиш дръпнатите свински очички и ти става ясно каква им е семката и откъде идват.

13

Анонимен

преди 1 месец

Това, че се отделят от Европа може само да ме радва. Желязната завеса и това е. Ние от западната страна този път.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ах колко тъжно и патетично! Европа, т.е ЕС изгражда стени около Русия, като на практика се самоизолира. Ами, махнете санкциите, спрете русофобията и нацизма и може да ви върнат един ден името на площада. Русия май няма за какво да гледа на запад. Видяхме го запада снощи, при откриването на игрите в Париж. По-скоро един ден ЕС ако оцелее, ще има да гоеда към Русия.