31

Споко

преди 1 месец

Споко, НАТО разреши на Украйна удари по руски територии, ВСУ почват ударите по руски територии с далекобойни ракети и до дни, дори до чaсове Русия ще бъде поставена на колена и разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

30

Анонимен

преди 1 месец

Скоро англо-саксонците ще видят десет слънца

29

Анонимен

преди 1 месец

Как върви тридневната спецобосрация на Путин? Ние ли вече кълките в Ламанша или е на тежки апове за запичане?

28

Анонимен

преди 1 месец

Боян Чуков: Оказва се неистов натиск върху Русия да посегне към тактическото ядрено оръжие

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17 - НЕ и ако всикчо е под земята. Време е за промяна в начина ни на мислене!

26

Анонимен

преди 1 месец

Без евтини ресурси от Русия, ЕС са обречени да влачат жалко съществувана, особено Германия, която живее от производство и от износ, произвежда много повече отколкото консумира и ако спре износа икономиката и рухва, както вече рухна немската автомобилна индустрия. А не могат да воюват с Русия, защото в ядрените оръжия са просто джуджета в сравнение с потенциала на Русия, ще бъдат унищожени за часове. И САЩ няма да се намесват.

25

пръдНАНЕ

преди 1 месец

КАКТО КАЗА САМОЗВАНИЯ НЕПРИЗНАТ ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН ДЖО БАЙДЪН Е ПО-ДОБРИЯ ВАРИАНТ , ЗАЩОТО ТАКА ТЕРОРАШКА СССР2 ЩЕ СИ ЗАМИНЕ КАКТО СИ ЗАМИНА СССР1

24

Анонимен

преди 1 месец

До 19 - Когато копейките говориха, че евентуално Германия ще разреши на Украйна, да напада ели в Русия, казвахте, че пак ревали. Не, че и копейките са някакви винаги прави, ама ... вие сте май-доста често грешни.

23

sis

преди 1 месец

Не знам как може да бъде по-цинична ситуацията. Украинските деца умират и ще умират заради резултата от президентските избори в САЩ. Разрешенията, които дават западните държави само увеличават жертвите в Украйна и ще ги увеличат още. До сега, според мен, руснаците се опитват да действат прецизно и да избягват жертви сред мирното население, не действат като израел в газа, но могат да решат да отговорят реципрочно.

22

Анонимен

преди 1 месец

Европа е ядрената Украйна на САЩ. САЩ не могат да си позволят размяна на ядрени удари с Русия, това ще бъде бъде пълно унищожение за САЩ а също така и значителни загуби за Русия. Театърът на военните действия при ядрената война ще се разиграва на територията на Европа.

21

Анонимен

преди 1 месец

вчера не разрешава, днес разрешава, вечно губещата Германия

20

Анонимен

преди 1 месец

Някъде в Москва .... Рамзан виж, какво странно име Альоша, ха ха ха

19

Анонимен

преди 1 месец

От военна гледна точка, тези удари по руска територия няма да променят и на йота ситуацията на фронта, САЩ и ЕС нямат толкова ракети да унищожат всичко в логистиката на военните действия, а може и да удрят по цивилни обекти. Целта е съвсем друга - да се въвлече Европа, тези системи могат да се управляват само от западни специалисти, шведите вече дадоха самолети радари. Украйна няма никакъв шанс на фронта, целта е да се въвлече Европа, защото загубят ли в Украйна, западът губи всичко.

18

Анонимен

преди 1 месец

Бравооооооооооооооооооооо. *** копейки реват. Нахахаха..

17

Анонимен

преди 1 месец

Бой по Путин бой по Путин Европа е демокрация

16

Анонимен

преди 1 месец

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави. Да вземем за пример Полша - там има около 20 големи града. Даже ако смятаме, че на всеки град са нужни по 2 ядрени глави, това са 40 ядрени глави - това е залп на един дивизион Искандер. Време за полет - 5 минути, подготовка на заданието 3-5 минути. Тоест 10-15 минути, и Полша като държава изчезва от лицето на земята.

15

ББ

преди 1 месец

Някой зад кулисите нарежда стабилно на световните правителства. Както говореха, че няма да го правят, оп на другия ден го правят.

14

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

13

Анонимен

преди 1 месец

Германистан е луксозна *** в ръцете на Хазарската мафия управляваща Сащ има около 200000 войскови части управлявани от Хазарите в германистан. Казват им взимате ч. ЕР. и бежанци взимат казват им направи това правят.

12

хехе

преди 1 месец

Мачкай вова....до Берлин!