51

Анонимен

преди 1 месец

Не знам *** тук, дето мечтаят за победата на Русия, осъзнават ли че тази държава активно им цели вредата? Някои хора не искаме да живеем в тоталирана *** или в сянката на таква, където управлява един бащица. Системи, където личните свободи се погазват, а умовете на хората се промиват с националистическа и милитаристична пропаганда.

50

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50 До някъде си прав, те са повечето поляци там, от времето на Полската империя, но щом са им дали тази територия по времето на СССР, явно има защо :))

49

Интересно,

преди 1 месец

...как Копейките искат да ни изкарат, че тази война е проблем само на Украйна и Запада, и това Кремъл не го касае! Истината е , че точно Русия има тепърва да затъва, и колкото да се преструват , че СВО е някъде.далеч от тях, тепърва има да осъзнават, в какво блато са се забили!

48

Сега

преди 1 месец

Волчанск падна....

47

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Простоватички ти разсъжденията и примерите , въобще не става въпрос за светци , а за лично твой интерес и принципи , в тях съществуват ли побоищата , или си принципно против тях , кой кого нападнал , кой кого подстрекал , кой кого предизвикал е сложна тема с множество обстоятелства и факти .По принцип личният ми интерес не е във воденето на войни и не приемам тези дето уж представляват интересите ми да ги предизвикват .

46

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще победи от руснак разбирай московит при това кармъза нищо нестава

45

Анонимен

преди 1 месец

Имало опасност Украйна да рухне като държава - държава каквато Украйна никога не е била.

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 43 московия свършва в Резан... демек забрави за Ростов и Белгорот Украински са

43

Анонимен

преди 1 месец

До по същество: Жалко, че нашите политици и юро-жендъри не мислят националния въпрос, а идеологиите и джобовете на западните елити. Мислят се за част от тях някак си. Не за българи, които има завет от героите от миналото да продължат тяхното дело. Ако наистина си вземем Северна Добруджа и заселим българи там, ставаме непреодолима сила на Балканите. Няма вече за обиколки през Румъния, като не им харесваме нещо.

42

Да бе,

преди 1 месец

Превзеха няколко села, а жертвите упорито минават 400 хиляди, и искат да ни го представят като огромен "успех"? И това е при положение, че не.доставиха на Украйна оръжия! Ами сега, като ги заредят яко, какво ще става с огромната маса от пушечно месо, не ми се мисли! Явно е , че Западът нарочно остави Кремъл да се разпростре, че и от самата Русия да се събудят, че нещо не е както трябва!

41

Бай грую

преди 1 месец

До мая. Сила, ама срещу по-малката и по-слаба Украйна. То и аз съм по-силен от седемгодишното хлапе на съседите и мога да го натупам. Затова се помага на по-слабите. Защото по твоята логика иначе на земята ще останат 5-6 свръх държави - това харесва ли ти?

40

Анонимен

преди 1 месец

"Както виждаме нямаше реална заплаха към Франция... за Франция няма нито дума" - Глупотевини. Пьотр Толстой каза пред цял свят по френската телевизия: "Ако вие французите вкарате войски в Украйна, ние ще ги избием до крак. Ще ги убием."

39

Анонимен

преди 1 месец

До Мая е да де ама според ендимитния инбаил според кКренидов дето незна е телето от от овца или от крава се пръква БУКВАЛНО

38

Анонимен

преди 1 месец

Зависи какво се приема за Украйна , ако това е режимът зад Зеленски може и така да стане , колкото до онова , което винаги го наричате суверен и пр. , но всъщност няма никакво значение и го не броите за нищо като реален фактор , може пък да си поразчисти терена и сметките за уреждане и да се захване с нормалния си живот , а това в никакъв случай не може да се определи като " рухване " .

37

Анонимен

преди 1 месец

Все едно аз пръв да нападна и набия някой и после да се изкарам светец, но такава русофилската логика, неразбираема :)))

36

Р

преди 1 месец

До дда. Ти това лично ли го видя или го сънува снощи, путински шушляк?

35

Мая

преди 1 месец

Е Русия явно е сила щом без хамерика ъкрайна е чао.

34

По същество

преди 1 месец

Хубаво би било да играем с Русия, Сърбия, Унгария и Китай в нашия регион, да матиране румънците, които играят със САЩ, и когато САЩ се изтеглят, след първия грешен ход на румънците ние си вземаме Северна Добруджа и правим връзка с бесарабските българи с Русия и Китай съответно. Може даже да поканим нашите сънародници от Украйна и Молдова да се преместят в Северна Добруджа ю, от където са били изгонени в края на 19 и началото на 20 век. Уникална възможност да решим част от националния ни въпрос.

33

Изнервен

преди 1 месец

Тези жуpнaля, като си пишат статиите, после преглеждат ли ги за стилни и правописни грешки? И повторения на едно и също.

32

Анонимен

преди 1 месец

Сорос си фърля джирити и не му дреме