98

Анонимен

преди 3 месеца

Нямат и 300 души , тези които съсипаха държавата и ние още блеем , а сме поне 6 милиона .

97

Анонимен

преди 3 месеца

До Бойка калдаръм кадън На руски Бойко се чете Бойка.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Никои не направи нищо добро за България , затова смятам , че обществения договор е нарушен от старана на политиците . Сега е време народа да нруши договара и да спре да плаща всякакви данъци и такси и изобщо да прави всичко на обратно на техните желания .

95

Анонимен

преди 3 месеца

Много се чудя на тия от ПП.Че са корумпирани келепирджии,то е ясно.Но защо са толкова наивни и инфантилни.Бойко Борисов е политически шарлатанин и измамник.С него се преговаря само от позиция на силата.Не виждат чи ,че е притиснат до стената.Кротък е като агне.Натиснете го на МАХ.

94

Бойка калдаръм кадън

преди 3 месеца

Няма ага който да е прокопсал след като си е легнал в едно легло със мен. Бай Тошо затрих, царя пропъдих, Меркел надживеят, реформаторите затрих, патриотите заразих, че ПП-ДБ ли ще ми се опънат? Аз съм дърта комунистическа сифилистична кадъна, ходеща зараза, такава съм аз, такъв е и целият харем гроб. Ние сме болест неземна.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Това е целта на гербавата мафия те не искат Евро, не искат Шенген,ако го бяха искали 11 години бяха на власт ,но не го направиха. Те искат Къро и Ами на границата и да фалират банки когато си искат, мафията не иска правилата на ЕС ,тя си иска миризливата българска ***

92

българка

преди 3 месеца

Няма по гнусни, по нагли, по крадливи, по лъжливи и по злобни от ППДБ. Всеки път, когато нещо не се хареса на кокоро, простото, бойкикевия, лена общата, *** и олигарсите, които им дърпат конците, в нета и прокопиевите парцали започва тотално оплюване, лъжи и обиди към този, или тази, която им е неудобна. Но, себе си не виждат, по грозни и гнусни твари не са се раждали в България.

91

Анонимен

преди 3 месеца

До ПП + БСП = РОДНИНИ Шенген ни пълни с члми и потуре, а еврозоната ликвидира лева и златото ни.

90

BONZO

преди 3 месеца

Ама Ники е в Брюксел? Ей, обича да пътува това м'олче и товарни си е.

89

На Боко Чекмеджето

преди 3 месеца

Марийке, ако тиквата ти беше заповядал да се хвърлиш под влака, щеше ли да го направиш? Къде ти беше акъла? Изпълнен мандат без писмено споразумение с тия шарлатани? Ха ХА ха!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Мара шалвара до ходи да копа тютюна на село :)))

87

До 80

преди 3 месеца

Прав си за изморения вид на Габриел, но той се дължи на близкия й контакт с ПП-ДБ, които са тотално неадекватни, държат се като деца и искат цялата власт за себе си, въпреки че бяха втори на изборите, а след нови избори ще бъдат на 4-5 място! Да не забравят приказката "Ако прекалено много искаш да получиш целия портокал, а не парчета от него, най-вероятно е да не получиш и семките от него"!

86

Анонимен

преди 3 месеца

Тез от ПП ако сега не влязат в правителството повече власт няма да видят:)))))))))))))))) ще станат квартална партийка

85

ПП + БСП = РОДНИНИ

преди 3 месеца

ПРОВАЛИХА ЕВРОЗОНАТА И ШЕНГЕН...... ОЩЕ ОТ 2020 СА ЗАЕДНО ПО УЛИЦИТЕ... ПОСЛЕ БЯХА И В КОАЛИЦИЯ, ЗА ДА ПРОВАЛЯТ БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ОБЕРАТ ПАРИТЕ С ИНФЛАЦИЯ И СЪБАРЯНЕ НА ВАЛУТНИЯ БОРД...

84

Мара

преди 3 месеца

На публикуваната снимка изглежда, че Габриел всеки момент ще се разплаче. Може би е разбрала колко долно е била употребена и колко неясно е бъдещето й.

83

Чоки боки

преди 3 месеца

Марийче целувай ръка на вожда че те направи толкова известна сега вече ще те поканят във всеки сапунен сериал да играеш главна роля особенно ако сценария е измислен от схемаджията балкански Боко

82

Анонимен

преди 3 месеца

Или разиграват поредния театар на Ариел със сглопки или готват служебно с вице и външна пак Ариел.

81

Няма Обич,няма Любов

преди 3 месеца

Тази има ли деца? Крайно време е да се забрани на хора, които не са родители и съпрузи, които не са постигнали нищо в личен план и не са способни да обичат, да се дава да управляват целия народ.

80

АнонимеН

преди 3 месеца

ПОРЕДНАТА ЛЪЖА И ИЗМАМА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ КОЙТО КАЗА, ЧЕ ДНЕС ЩЕ СЕ ГЛАСУВА!

79

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Мария Габриел е предтеча на Евнухизмът,който ни готвят конвенционалните ислямисти от Истанбул и Руско-Украинска околия .Убеден съм,че Ердоган е заръчал и икони да му направят на Марио. Предстоят му срещу в детските училища ,които трябва да бъдат превърнати в изолатори,ще ромите САУДИТИ и катарци също чакат кяриз-хлале епохата на Шариата. Та това е целта на смехурията един травестит да бъде временно "жена". Казват,че и Путин и Зеленски си навличат чорапогащници под панталоните . Ех,евнухство!