55

путин

преди 5 месеца

е фашист и убиец

54

Анонимен

преди 5 месеца

Украинска парична единица от 12,15 ,18,19-ти век? Име на украински владетел от същите векове?????

53

Анонимен

преди 5 месеца

До 37Много преувеличваш ролята на Полша като съюзник на Германия до 1939г.Истината е, че спорът част от Тешинска област е още от ПСВ. Арбитраж след ПСВ дава по-голямата част на Чехословакия, въпреки, че мнозинството са поляци.

52

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 49 Смешните лъжи на руските пропагандисти могат да минат пред някой руски крепостен живеещ като скот в барака, не спред цивилизовани хора. Например, Япония всяка година чества на национално ниво жертвите на атмоните бомбардировки а япоснките ученици задължително посещават мемориалите им. Лъжите за това как това се криело, не се знаело и т.н. са за абсолютни нег рмотници.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Киевска Рус са били варяги, тоест викинги, ама Путинчо си мисли, че били рашки :)))

50

Анонимен

преди 5 месеца

42 ако твоята нацистка русия не се гавреше нонстоп с България, изобщо нямаше да ни интересува. Но когато висши руски държавни политици се гаврят с българската държавност, ТРЯБВА да има реакция от цялото ни общество.Ти, ако си българин- забравили как пьотр толстой искаше русия да купи цяла България, или лятото на миналата година, как твърдеше, че след като превземат Украйна, се насочват и към България, и че кремъл ще задължи руските граждани да искат присъединияването на Черноморието ни към русия

49

О0

преди 5 месеца

А в американските училища питат ли ги за чичо Томовата колиба.?

48

Анонимен

преди 5 месеца

Горките руснаци.

47

до 25

преди 5 месеца

КИЕВСКА РУСЬ е основана през 8 в. от князете Рюриковичи - може да го прочетете във всички исторически скрижали, а областта е наречена у-крайна, защото е в края на руската империя!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Е и? А вие какво искате? Дете от руско семейство, живеещо в САЩ, в училище избира да пише есе на тема "Бомбардировките над Хирошима и Нагасаки". Извикали родителите в училище и ги питали откъде детето има тази информация. Даже японските деца днес не знаят кой е пуснал бомбите. Това ли искате?

45

Анонимен

преди 5 месеца

До Чавдар Михов Тя от къде да знае горката мисирка,толкова е учила. Обаче тръгнала да пише статии за руските училища. Щеше да е смешно,ако не беше трагично.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Грузинеца Сталин им направи Гладомор в Украйна, каво ги обединява? :)))

43

Анонимен

преди 5 месеца

Голодомора ги обединява...

42

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Крим не е руски, заради товаОпределение за агресия..." Пълни глупости. Всички договори подписани след Война са валидни. Международното право не е отменило нито един договор подписан след ВСВ. Държавните граници на почти цяла Европа са такива след война. САЩ са в Сирия абсолютно незаконно, и никой дори не си помисля да ги гони от там. Тези смешки си ги запази за себе си.

41

Анонимен

преди 5 месеца

До ПорЦелан Другарю, аз знам цялата нацистка версия защо Хитлер е имал "право" да си "набере" Полша, няма нужда да ми я повтаряш, той ботоксовия престъпник го направи даже пак пред Тъкър. Руския диктатор и той така ги вижда нещата, което е щастливо съвпадение, защото и той е фашист. Лика прилика.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Какво ви интересува какео питат и учат децата в руските училища? Руснаците казват ли на американците как да си бият не ...г. Ри те? Не казват! Аре у лево!

39

Sata NATO

преди 5 месеца

Тъкър Калсън вече си каза, че според него Путин е ментално болен.

38

Чавдар Михов

преди 5 месеца

Скъпа Нелче, на английски думата student се използва както за "студент", така и за "ученик", затова Гугъл преводачът ти я е превел като "студент". Но в училищата в Русия няма студенти, а ученици.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Ква "Киевска Рус" ви гони бе, такова понятие през 9,10,11 век няма,има Киевско Княжество.През 17век някав руски историк въвежда понятието Киевска Рус.

36

да

преди 5 месеца

това интервю трябва и у нас всички медии да го излъчат и публикуват, нали сме демократично общество, а не да промиват мо.зъци с разни западни ценности!