115

Аноним

преди 7 месеца

Там където е стъпил англичанин трева не никне и тоя не е дошъл за доброто на българите,те ни изгониха от острова

114

Да

преди 7 месеца

Мдааа

113

Анонимен

преди 7 месеца

Мисля , че всеки познава поне един англичанин .Ръка на сърцето , ние сме класи над тези по всички показатели .За какво е дошъл този ? Да се маха ! Ние сме славяни хора , православни и не искаме да се бием с Русия . Никой българин няма да вдигне оръжие срещу Русия

112

Анонимен

преди 7 месеца

Да го заведат пред парламента и да му обяснят за конника пред него. Камерън ми се вижда разумен човек. Повече никога няма да повдигне темата да се бием с руснаците, тъй като ще проумее, че те са наши братя.

111

Анонимен

преди 7 месеца

Един бълвоч от глупости. Англия до голяма степен подведе Зеленски да влачи войната до сега и като виновни да си му помагат. България от Англия нищо добра не е видяла няма и да види. А Денков както винаги се подмокри пред лорда и послушно се наведе за поредния напън.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки който е бил на Сл.бряг е виждал колко са нагли, надменни и безпардонни англичаните, като някакви грухтящи животни, няма как да ти вдъхват доверие, а те са такива навсякъде. В Майорка група от дърти англичани щяха да ни прегазят, нали се движат наопаки и хич не се съобразяват, че движението е дясно. Най шумните и гнусните бяха те.

109

Анонимен

преди 7 месеца

Само празноумен българин, може да обича русия. Ще ви заличим тая любов, само гледайте

108

Отвратен

преди 7 месеца

Същите съвети Джонсън даде на Зеленски. До тук половин милион избити украински войници и толкова инвалиди. И ние ли такова светло бъдеще да чакаме ? Предатели. Ако тия бяха управници щяха са харижат евреите ни през 1944г.

107

Как нямат

преди 7 месеца

страх от Висшите сили тия жалки човечета?!? Удря по ТРИ!!! Също и, ако не вярваш в нещо, това не означава, че то не съществува!

106

Анонимен

преди 7 месеца

За агресията на Израел и Нетаняху нещо, да признаят че са сбъркали? Или тази тема удобно се пропуска?

105

Анонимен

преди 7 месеца

Давайте да махаме разниПП и психодесни и да си оправяме отношенията с Русия , както иска целия народ . Няма да стане с избори .

104

Анонимен

преди 7 месеца

Денков да му обясни за православието, писмеността, славянството и Освобождението. Габриелчето надали го знае тези подробности

103

Анонимен

преди 7 месеца

Както каза Б. Джонсън на украинците - Нека повоюваме! Така ми звучи това посещение! Така че за всички американоиди се създава прекрасна възможност да повоюват от името и в името на великата британска империя в защита на американските интереси! Руснаците само като чуят и ще се скрият в Сибир! Успех, братя! Сега е момента да напуснете форумите и да смачкате джуджака в Кремъл!

102

Аноним

преди 7 месеца

Коя е англия да ни дава акъл?тези със нищо не ни превъзхождат. мамейки , жантажирайки и крадейки са в това положение но то няма да е така още дълго.те искат да живеят добре и не ги е грижа нито за украинците нито за нас

101

Анонимен

преди 7 месеца

Тази гнусна твар не трябва да е в България! Вън изверг

100

Анонимен

преди 7 месеца

В момента се изготвят списъци на българските руофили, които ще бъдат изпратени на фронта в Украйна за да се сражават със сирийските руски наемници, а украинците формират загрядотряди. Кай ще гласува за Възраждане на следващите избори, като всичките и дейци ще бъдат там!

99

Анонимен

преди 7 месеца

Като чета заглавието , оставам с впечатлението , че тоя британец добавя някакъв подобрител , дава наставления , на Сaпwнчo и операторката на пералня Марето , как да изперат бельото да изглежда по-бямо .

98

Анонимен

преди 7 месеца

Но кой ци

97

Анонимен

преди 7 месеца

Тия двамката нашинките са толкова жалка и тъжна картинка! Послушно ухилените им муцуни и сервилни физиономии са на слуги пред господаря им! Позорни нагаждачи и гнусни предатели! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ!!!

96

Анонимен

преди 7 месеца

А Камерън дали въобще знае, че Русия ни е освободила и е създала новата българска държавност.