75

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро ще тръгнат Рунет и руски Сюифт!

74

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 83 Берьозка магазините ако не знаеш са базирани в Германия... Там им е голяма част от производството и там си плащат данъците.

73

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До Анонимен 77: В нашите магазини няма как да видиш руска техника. Не защото няма такава, не защото е по-скъпа от евроатлантическата, а защото така са решили в Брюксел. Просто и ясно. Практиката показва, че грешните икономически решения са право пропорционални на липсата на суверенитет. Ако не беше слугинажът на Бойко например можеше да имаме поне АЕЦ Белене.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Стига с тия че-РВЕ-ни рашки, цъфнали и вързали са.:)) Цитат:<Държавата дава на царя и 31 695 евро лихви. Те са по решението на правителството да изплати на бившия премиер Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария-Луиза Хробок обезщетение от 1 635 875 евро, присъдено им от Европейския съд по правата на човека в Страсбург. >/блицо/, А сега да стане и цар на Бг, пълно щастие.:))

71

Боби

преди 4 месеца

До АнонимеН Разбирам че си ВЯРВАЩ. Уважавам това. НО ВЪПРОСЪТ Е В КАКВО ВЯРВАШ? Ако е БОГ / СЪДБА / ПРИРОДА / ИЗВЪНЗЕМНИ разбирам те и го приемам. НО ТИ ВЯРВАШ В ЕДИН МИРОГЛЕД И ЕДНИ ПОСТУЛАТИ и НИЩО НИЩО НИЩО което е в КОНФЛИКТ с твоя мироглед не го приемаш. Отново ти давам любимия си Цитат: И ВСЕ ПАК ТЯ СЕ ВЪРТИ!!!(около слънцето, става дума за Земята като планета Галилео Галилей)

70

Анонимен

преди 4 месеца

Копейки кво последно руско си купихте? Освен ако не ходите до оня мизерен магазин берьозката да си купите по некое парче салам кучешка радост. То тия 10 магазина страшно им надуват икономиката на чебурашките.

69

Германец

преди 4 месеца

Абе едно е да произведеш снаряди за 1млн евро и да ги изпукаш по детски градини и болници в съседна държава, друго е да построиш пътища, ЖП и друга инфраструктура с тези пари. На първо четене все са 1млн евро БВП, ама едното води до растеж, другото до мизерия. Сами се сещате кое кое е :)

68

Анонимен

преди 4 месеца

В цял свят вместо Кока Кола, минават на иванчай и,, вкусно и точка"!

67

Анонимен

преди 4 месеца

Интересното е, че икономиката на Русия е има нищожен процент от световната такава. Теротириален гигант и икономическо джудe. Комунисти сър. кРАДЕ С GЪZА СИ, вика му за всички по равно

66

Анонимен

преди 4 месеца

69, всеки един при желание без да пътува може да вижда отблизо този рай. В мрежата ежедневно излизат стотици видео. Стотици блогери щъкат по цяла Русия и нагледно показват достиженията на руската икономика.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Имали Солнцепек, а не могат да направят чушкопек!

64

Анонимен

преди 4 месеца

Да, където и да ида по магазините все руска техника и стоки виждам. Искам да пробвам нещо различно ама то няма, само руско. Явно много им върви икономиката...

63

ИСТОРИК

преди 4 месеца

Когато ръчкаш мечката , след това ходи на разходка я до Берлин, я до Париж. Сега ЕС става основния донор. САЩ се оттеглят постепенно. Краварити пак ни прецакаха. Тяхната война и интереси ще я пращаме ние.

62

Боби

преди 4 месеца

До Боби Адаш олигарсите са просто маклко по-мастити капиталисти забъркали се в политиката. Отдавна Путин ги научи да си плащат данъците. Сега те имат пари и нямат алтернатива тези пари да ги завъртят на запад. А пари които не се въртят в икономиката рано или късно свършват всеки капиталист го знае това. А никой от тях не иска да свърши като бедняк.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Задръстено е от руски телевизори, перални, хладилници, автомобили.....

60

Анонимен

преди 4 месеца

Тази зима не е като предната!

59

Боби

преди 4 месеца

До АнонимеН ОТДАВНА ***-ГАЗ в новите бюджети е 40% да те светна. Може би бъркаш с Фонда за развитие на икономиката където наистина 80% са приходите от нефт-газ. А фонда е този който дава евтини и безлихвени заеми за развитие на икономиката.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо, нека пишат такива статии та белким копейките идат при бащицата си да го видят отблизо тоя рай. Ама не, дори и те не вярват. Седят си в ЕС за някоя копека повече и толкова.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Аха за това путинака се моли на бай дрън да спре помощта на укрите та белким маалко нещо понапредне преди изборите да да се не види колко беззъба и опърпана е тая мечка ама вече е късно де. Цел свят им виде сеира след 2 год пълномащабна война

56

aa1820

преди 4 месеца

Американците събудиха руската мечка, сега Европа чака да заспи отново зимен сън....но ми се струва, че мечката още не се е събудила изцяло. Американците ще се скрият зад окена, ние ще им сърбаме попарата.