23

Хах

преди 5 месеца

Сега вече поправките в Конституцията със сигурност ще минат за законни! КС съд също е овладян от сглобката, а народът нека стои и да гледа сънливо комедията която му се поднася. Само, че през 25 година тази сегашна комедия, ще се превърне в национална трагедия, но...на зрителя наричаш се народ, явно в момента не му пука.

22

Зорница

преди 5 месеца

Браво на г-н Делян Пеевски. Само начело с такива опитни и честни държавници като г-н Делян Пеевски България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски е нож в сърцето на омразна Русия.

21

Реалист

преди 5 месеца

ЕС и САЩ щели да ни оправят и да станем бяла държава. Докато не разберете, че на тях точно такива като ПП/ДБ, ГЕРБ и ДПС им трябват, за да държат колонията бедна и корумпирана с една единствена цел - тотално затриване на българския народ - оправия няма да има!

20

Муахаха

преди 5 месеца

вече и Бог НЕ Може да Спаси България - просто няма такава Сила и във Вселената дори!

19

Анонимен

преди 5 месеца

Всички знаем, че топлата връзка между Изп. Власт и Прав. Власт е КС. Това ли ви беше реформата в конституцията. Това ли е дългоочакваната правосъдна реформа. Още повече политически зависими. Браво на новите "политици"

18

Анонимен

преди 5 месеца

Хубаво е че двама толкова известни с независимостта си стават съдии в КС. Атанасова зависи само от Борисов, а Белазелков само от който му плати най-много, ха ха, демек от тях нищо не зависи!

17

Y

преди 5 месеца

Бог да пази България

16

Дуловско изчадие

преди 5 месеца

А престъпника Борисов винаги в бяло!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Имам 28 годишни пирятели и приятелки, с повече стаж в съдебната система, отколкото 50 годишната Деса.

14

Юлия

преди 5 месеца

Все си мислиш, че няма как по-голямо дъно... Пък те вземат, че те изненадат.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Помним, как Плевнелиеев направи ендо добре нощщо за пет години престой в на Дондуков 2, като секна една мега корумпирана и самозабравила се зла женица, да стигне си заеме поста.

12

Реалист

преди 5 месеца

До АнонименПо-изчерпателно от теб и аз не мога да го напиша! Самата истина.

11

Анонимен

преди 5 месеца

На каква заплата ? На средната ли ? Или на медианата ?

10

Промяната.БГ

преди 5 месеца

Еваларка, Шиши, Боку, Ристу и Дуган - най-сетне НаПравиха Съдебна Реформа!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Голям позор за НС и КС! Женица без ден стаж в съдебна система, която не е написа ред съдебен акт с мотиви, нито е учен с разработки, да влезе като очевидна марионетка за попълване на квотата в държавен орган, от чиято работа си няма хабер! По-голямо падение е само Тагарев като минтистър на войната, Винету като министър-председател, Ристю и Делянчо като юристи въобще и Кирчо и Лорерчокато изобщо участващи в управлението на държавата. Най-голямото дъно на България от как съществува като държава!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Докато има такива съдии като Деситу "съда" ще е такъв, а тя какво ще прави там естесвено ще лобира за герб

7

Йосарян

преди 5 месеца

Промяната продължава ;)

6

Анонимен

преди 5 месеца

Той и Гешев не беше политическа кандидатура! Ама хич! Единствените големи бизнсеи, котио уради, бяха на комарждийските на Божков и Хиполенд, защото подкрепяше ИТН.

5

Безимен.

преди 5 месеца

Тоз нали беше пенсионер вече! До кога ще държите дърти на хранилка ,толкова ли не може да намерите някой по млад.А за независимоста на тоз орган без коментар щом вкарвате калинки по политическа линия.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Супер ... Деса, която не било натискана никога ... Че от кого да си натискана? Че ти си смачкана. Ти си "Да, г-н Борисов" и до там. Нямам никакво съмнение, че ще си така и на новия си пост.