110

Тоя ли Микимаук

преди 5 месеца

Беше забъркан с фирмите на жена ву в някакви далавери

109

Анонимен

преди 5 месеца

До оня/оная с възмущението. "Принудителен труд" , айде да ви видя, как ще стане. Джеритата си умират от смях, като ви четат фантазиите. Принудителното свърши, сега или справяш и си добре, или си тъпчеш в миналото и чакаш нещо, дето няма да се върне.

108

Анонимен

преди 5 месеца

Не, не трябва. Мислете за безлихвени заеми за жилища за млади семейства с деца, за хубави държавни надбавки, които минават през заплатата. Но ако ги давате на общо основание ще промените много по-бързо генетичния код на населението, населяващо тази територия. Иначе има и правота във виждането му за бюджета.

107

Като дадете по 20к

преди 5 месеца

на малцинствата и за българите няма да остане. Най-добрия начин да стимулирате раждаемостта е да направите живота в България по-сигурен и предвидим... което не можете да направите.

106

Един паразит

преди 5 месеца

Изтегли кредит на името на фирмата на баща си купи си чистонова кола и издържаше една паразитна с малки *** които видяха на социални помощи от държаната.Фарира фирмата на баща си и сега търсят цака му са връща кредита и той и другите парадите живея лят на социални помощи .

105

Тангара

преди 5 месеца

До Бай СпасАбе, то, аз си искам, ама жените бегат;))) Ама, ако им извада 20 000 хилки и им ги покажа, ще спрат да бегат и сами ще се съблекат;))) хахахахахахахха

104

българина

преди 5 месеца

да не се ражда вече е начин на живот, 33 г чужди фондации ни обясняваха за ценности и продължават. Но нито една не говори за семейството като ценност. Процесът на обезбългаряване ще се обърне само когато затворим всички чужди нпо та. Относно 20000, няма ли образователен ценз, знаем кой ще ражда за пари

103

Юпито Малък Мук

преди 5 месеца

Държавата да подкрепя САМО ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ И ВНАСЯТ ДАНЪЦИ, заради работната криза , която е в пъти по-лоша от демографската. Трето поколение неграмотни и мъъррзеливи ТЪРТЕИ отглеждаме, които смятат че само защото са живи и държавата трябва да им дава ..... Да дава много и непрекъснато. През целия им живот.

102

Анонимен

преди 5 месеца

Не 20000 лева, а 200 лева плюс родителите да не плащат осигуровки и данък върху дохода една година, но не за повече от 10000 лева за всеки родител поотделно.

101

Кака Мара

преди 5 месеца

Като сложиш един филтър ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ и всичко си е точно.

100

Анонимен

преди 5 месеца

Не сте вие, които ще решавате, кой ще се множи и, кой не. Дай на простьо акъл да дава, пък той за себе си няма.

99

Познавам хора които

преди 5 месеца

Се издържат само с социални помощи и не са миндянци поне на външен вид само правят прости нагли чавета инкубатор за па ра зи ти!България нява нужда от такива!

98

Бай Спас

преди 5 месеца

До 106 Аз се сещам за поне 3 мои познати стари ергени, които са ергени, щото ги е страх да си поискат, въпреки че много искат. Затова навремето старите са се разбирали и са женели младите без да ги питат.

97

G.I. Joe

преди 5 месеца

Само за бяло обаче. За църно 100лв.

96

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде на работа, бре! Какво сте се разпищолили да философствате тук? Нали някой трябва да изкарва парите за соц.помощи на тези, които се издържат само чрез правенето на деца!

95

Анонимен

преди 5 месеца

До Пустиняк - Ти да не си от маалата?

94

Анонимен

преди 5 месеца

До бай Спас /96/ Не са криви жените. Никоя не иска да остане стара мома. Питай младите мъже защо не искат да създават семейства. Питай старите ергени защо са без семейства. Всеки един неженен мъж обрича една жена на бездетство и старомоминство, защото във всяка нация броят на мъжете и жените на възраст 25-40 г. е почти равен.

93

Пустиняк

преди 5 месеца

Прав е. Въпреки, че е дребен.

92

Визза

преди 5 месеца

Що за предложение бе, Василев! Раждането на деца и сега е ясно за коя прослойка е просто професия , а така би станала супер доходоносна и ше настане бум на тъмничките бебета. Съвсем ще изчезнем българите. Нека да има облекчение от данъците до тази сума на работещите родители , които имат принос към данъците в държавата !!!

91

Анонимен

преди 5 месеца

До Родолюбец "всички родители" Колко са тия всички родители?