62

Анонимен

преди 9 месеца

Диабетици, астматици, бедняци с костни протези, със сърдечни шънтове и пейсмейкъри, сърдечни пороци, джуджета, с мозъчни травми, с разлика в дължината на краката, епилептици и други инвалиди ще станат щурмова пехота. В допълнение, хората с всякаква степен на затлъстяване вече могат да се присъединят към десантните сили, морската пехота и специалните сили.

61

aZ-ът

преди 9 месеца

те не победиха ли вече?

60

Анонимен

преди 9 месеца

Платените студенти на платено обучение заминават за пушечнмо месо.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен заяви, че ако Москва прояви интерес към преговорите за Украйна, Киев ще се съгласи да ги започне, а Вашингтон ще подкрепи мирния процес. Тоест той всъщност обяви готовността на украинските власти да преговарят с Русия за прекратяване на войната.Това заяви ръководителят на Държавния департамент в интервю за телевизия ABC

58

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна затвори границата си и за жени....Много я закъсаха. Който избягал - избягал."Всички медицински жени, това са лекари, медицински сестри, зъболекари, акушерки, фармацевти, на възраст от 18 до 60 години, ще трябва да се регистрират за военна служба от 1 октомври, съобщиха въоръжените сили на Украйна в съответствие с указ на украинското министерство на отбраната.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото и да се пеняват Путин и руснаците, Русия никога няма да задържи Крим и окупираните територии, защото прекрояването на граници отдавна е в миналото, точка! Русия няма абсолютно никакъв шанс, колкото и да се пеняви Путин.

56

БАНко

преди 9 месеца

ПИША САМО ФАКТИ ЗА ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА !!! ТРИЕТЕ ФАКТИ ..., НАТООООООВЦИ !!!

55

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна започва мобилизация на жени с медицинско образование това значи че има колосални загуби

54

Пижо

преди 9 месеца

Времето за преговори изтича. През Зеленски се очертава само една възможна опция - капитулация!

53

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен "Русия ще бъде принудена да избие цялото население на Украйна... " - ще избие всички мобилизирани, които не се предават, тези които се предадат и населението никой няма да го избива.

52

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС въведе орициално забрана за руснаците които влизат в ЕС да влизат с лични автомобили, смартфони, компютри и лаптопи, козметика, бижута, кожени палта и тоалетна хартия.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Русия ще бъде принудена да избие цялото население на Украйна...

50

Анонимен

преди 9 месеца

Украинската армия е изтощена, измъчена и много по-малко боеспособна отколкото беше преди. Отбраната е най-сложната военна дейност, и има голяма вероятност непосредствено след започване на настъплението украинския фронт да рухне.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Реално в Русия тече мобилизация - вярно, наемат се доброволно платени на договор, но все пак е мобилизация. Само за последните няколко месеца са наети на договор 220 хиляди. С предишните 330 хиляди това са 550 хиляди добре обучени и мотивирани бойци. Към тях не влизат вече съществуващите части които провеждат Специалната военна операция на територията на бившата УССР. Плюс 120 хиляди опитни бойци на Вагнер които последните седмици сключиха контракти с руската армия. Русия вече разполага с реално 1 милион добре обучена и модерно въоръжена армия.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Украински източници съобщават, че планът за набиране на Въоръжените сили на Украйна - 340 хиляди мъже и 65 хиляди жени - трябва да бъде завършен преди 1 ноември. Следващата, още по-голяма партида трябва да бъде набрана до април.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Планът на запада - нека руснаците се избият един друг. И този план изглежда ще се осъществи, но частично, едните руснаци ще бъдат избити до крак.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Пропагандисти на режима формираха завишени очаквания сред украинците относно изхода от конфликта и резултатите от настъплението (не по-малко от границите през 1991 г.). Еми колко трябва да си пpoc, да ти формират очаквания, че може да победиш 8 пъти по-голяма по население страна, водеща в света военна сила и първа икономика в Европа, когато нямаш нито оръжие, нито индустрия, нито военна промишленост, само с омразата към всичко руско възпитаване 30 години още от люлката.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Одесса красная...

44

Анонимен

преди 9 месеца

Няма значение какво става с контранастъплението, важното е че ние от запада ще подкрепяме Украйна с пари и оръжия дори ще увеличим парите и боеприпасите, толкова дълго колкото е необходимо докато Русия бъде победена, каквото и да ни струва това.

43

Анонимен

преди 9 месеца

До ЕЙ УКРИ - украинците никога няма да свалят режима в Киев, нито ще правят революция или преврат. През гражданската война 20те години всяка украинска къща е имала три флага - червен, бял и жълт, червения да развяват ако дойдат болшевиките, белия за белогвардейците и жълтия за батка Махно или някой от местните бандити.