37

Гербер

преди 10 месеца

До Странджата. Глу.пак, и какво точно е направил пък Борисов във връзка с твоя коментар? Или и ти си от тези, дето дишат единствено благодарение на омразата си към него?

36

Анонимен

преди 10 месеца

Много мераклии за чужда земя бе! Чакаме и *** да каже, че Македония е руска територия.

35

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Георги Димитров спасява каквото може като трябва и да изпълнява за да няма война с цяла Югославия Гърция Турция и нови бг жертви. И успява да спаси поне днешна България в граници. СССР са съюзници със САЩ и после с скарват а Тито веднага минава подло към САЩ защото ако Сталин го беше свалил Димитров шеше да върне всичко на бг.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Без Георги Димитров, Северна Македония би била Южна Сърбия и част от Сърбия.

33

Малко за политика

преди 10 месеца

До Анонимен 31: България пазена от американски войници? На сто американци един не знае къде е България. Пазят си собствените интереси, това е сигурно.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Сталин-Тито-Димитров отделиха Македония от Сърбия. Историческа победа, която през 1992 доведе до независимост на Македония от Сърбия и Югославия.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Македония е българска и точка по въпроса.

30

Дякона

преди 10 месеца

Сърбите трябва първо да попитат албанците, чия е територията. И ми се струва, че гърците също имат из изконни права. Ние трябва просто да си ступаме и ролкуз.

29

Малко за историята

преди 10 месеца

До Анонимен 23: За ролята на Австроунгария нашите историци предпочитат да не говорят. Сега е модерно да се говори русофобски - за това дават научни звания и степени, а даже места в парламента. Но Австроунгария и Великобритания са предизвикали Берлинският конгрес за разпарчатосванетон а Санстефанска България, и да - Австроунгария е подбутнала Сърбия да ни нападне след Съединението. И най-накрая австриунгарският император Франц Йосиф е започнал Първата световна война, в която вкарва и България.

28

Анонимен

преди 10 месеца

БЪЛГАРИЯ Е ТУРСКИ САРАЙ ЗАОБИКОЛЕН ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ,ПАЗЕН ОТ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ!

27

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен За Душан даже и баща му е васал на бг. Всички сръбски князе са васали на бг. А независимо сръбското царство пт бг трае много малко преди турците когато пада Видин . Сърбите са бг васали се счита от Сърбия за голямо унижение и се премълчава.

26

Анонимен

преди 10 месеца

сърбия и българия са руски проекти на балканите с цел да държат в подчинение този регион на европа!!!

25

Анонимен

преди 10 месеца

До Не е баш тъй Сега е поредното бг предателство.. Бг можеше да им каже на Белград че няма да ги пуска в ЕС ако не признаят за геноцида и платят репарации. А те правят услуги на ЕС и САЩ и ги пускат и много ясно че Сърбия стават нагли както РСМ.

24

Луко

преди 10 месеца

Сърбите са фашисти,шовинисти и най-боле артисти и измислени герои.Дори и днес половината от населението им са си чист български генофонд.Истината е,че цялата им измишльотина се крепи на няколко проруски фамилии поддържани от кремъл и насаждащи омраза към България.Кремъл си плаща за това.А всичко това е за да се държи България под напрежение в случай че потърси териториите си от Русия.В такъв случай сърбите ни нападат директно в гръб и тръгват право към София ,както последният път.

23

Анонимен

преди 10 месеца

До 9До Анонимен Стефан Душан е бг цар. Жена му също е бг.))))Цар Душан никога не е бил БГ цар,това ,че майка му и баба му по бащина линия са българки не значи ,че е бил бг цар.

22

Анонимен

преди 10 месеца

До 20На някой тъжно ли му е все още, че избиват сърби в Косово? Питам просто.Лъжец в Косово никой не избива сърби ,а сърбите си правят каквото пожелаят без да зачитат законната косовска власт.

21

Анонимен

преди 10 месеца

До Не е баш тъй Фердинан даже и ако бехме спечелили в Македония пак щеше да я подари на Австроунгрария а Сърбия ни напада още 1885 г. защото е обещана Македония на Австронгария и Солун а за Сърбия ще получи до черно море.

20

Зозо

преди 10 месеца

На тези май пак им се е приял обеднен уран? :)))))))))))))))))))))))))))))))) Наглеци.

19

Пак по опорката?

преди 10 месеца

До Милошевич: Хайде не пробутвай и тук русофвобската опорна точка. Сърбите са националисти и гледат да заграбят колкото се може повече. А дали са русофили никак не е сигурно. По-точно, русофили са само когато им изнася.

18

Политкоректен

преди 10 месеца

На някой тъжно ли му е все още, че избиват сърби в Косово? Питам просто.