110

Емигрант

преди 10 месеца

Добре, че сме в ЕС и НАТО за да мога да живея на Запад и да си сменям колата с нова на всеки 4 години.

109

Гошо

преди 10 месеца

Зеленски има до края на септември да възвърне поне поне 2/3 от територията. Ако това не се случи ще бъде пожертван от нацистките формирования в Украйна, Путин ще бъде натопен за убийството му и американските медии ще го превърнат в герой/мъченик с цел пропаганда. Войната ще продължи до началото на 2024 г. и ще приключи с превземането на Одеса от руснаците и разделянето на Украйна между Русия и Полша. От сегашна Украйна ще остане само киевския район и Лвов, които ще се присъединят към ЕС и НАТО.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Китайците обляха Европа със студен душ. Европа безразсъдно се намеси във войната за чипове между Вашингтон и Пекин. Всичко приключи с това, че Китай забрани износа на редки земни метали, ключови за микрочиповете. ЕС изисква да създаде собствено производство. Но металурзите вдигат рамене: имаме нужда от огромни инвестиции, държавна подкрепа и накрая суровини, които не са налични. В Брюксел се хванаха за главите: цените на галия вече скочиха с една трета, а според германската "Фрайбергер" запасите в складовете са почти изчерпани.

107

да

преди 10 месеца

запада и янките вече издишат, хвърлиха пари и оръжие и чакат победа....на кукуво лято! абе, хей, аланкоулу, това да не ти е афганистан бе, това е ВЕЛИКА РУСИЯ!

106

Анонимен

преди 10 месеца

Цените ще растат и населението на ЕС все повече ще обеднява, но вече стана изсвестно, че няма начин обедняването да на ЕС да не спре некога.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Пазарните играчи само вдигнат рамене: окаяното състояние на европейския металургичен сектор не позволява инвестирането на десетки милиони евро в нови проекти без държавна подкрепа. А държават трябва да плаща сметките за отопление на гражданите, защото иначе Путин може да си помисли, че ЕС ще измръзне зимата, но не, съвсем не, няма да измръзне, ЕС ще напечати пак много пари и ще ги раздаде на населението да си плаща сметките, и Путин и тази зима ще остане в пръст в устата.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Заради енергийната криза много заводи в ЕС, предимно алуминиеви, затвориха. А без алуминий няма автомобилна индустрия, да не говорим за електрически коли, без алуминий не могат да изминат и 50 километра с едно зареждане.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 100 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна млати фашистка Русия по всички правила на бойното изкуство. Първо унищожава складовете с боеприпаси и след това завършва с доубиването на руския башибозук. CNN не е говорител на Байдън русофили неадекватни... Това известно ли ви е?

101

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с контранастъплението, върнаха ли вече Крим?

100

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с автомобилната индустрия на ЕС?

99

обективен

преди 10 месеца

Оказа се укрофашистите могат да воюват само с дронове е Хаймарси.Могат да стрелят по жилищни сгради ,мостове ,рафинерии ,танкери и да се крият като плъхове в училища ,болници и минни галерии.Цялото супермодерно и суперскъпо натовско оръжие се оказа една куха реклама и компютърна анимация.Леопарди ,Брадлита ,М-777 ,Пейтриъти, ,наемници ,инструктори и целия сателитен ресурс на Мъск просто бяха направени на кайма.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Като се има предвид, че Китай е на пазара на зелена енергия, с който е трудно за европейците да се конкурират, бързият преход от руски газ към вятър и слънце го очаква същия резултат като "контранаступа" на укрофашистите.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Групата "Вагнер" покани полските граничари да играят футбол 1000 на 1000, победителите отиват във Варшава

96

Анонимен

преди 10 месеца

Въоръжените сили на Белорусия провеждат учения в близост до границите с Полша и Литва в среда, максимално близка до реалните бойни условия - пресслужбата на Министерството на отбраната на Белорусия.

95

ШМРЪК!

преди 10 месеца

"Човекът взе парите и каза: Ще видим!"

94

Анонимен

преди 10 месеца

До 103:Да бе вмирисания просяк полезното е да ти счупим тиквата ,а за да разбереш ,че си в чужда страна.Като почнеш ти да плащаш сметките на хората тогава ще казваш кой,какъв е ,а докато държавата храни наглите укрсинци ще си траеш иначе ще те направят труден за рисуване

93

до анонимен

преди 10 месеца

""""""""""""Колко пропаднал иТъп трябва да бъде един индивид, че да пише тук в полза на дивите, руски варвари нападнали Украйна?"""""""""" --------- Ами ти си ярък пример за това колко т/пи са онези които защитават бандеро нацистите! По Т/п и неграмотен с.о.р.осоиден н.е.андерталец с промит мозък Немъ!!!!! Гражданската война в 4.0.4 под патронажа на САЩ, Британия, Германия, Франция, Полша и Прибалтика започна преди 9 години!!! Питай баба Клинтън и баба Нуланд!

92

Анонимен

преди 10 месеца

До 102, e как ще си я върне, като му начупиха канчето бе празноглав копейко? То само с приказки и форумни закани ако ставаше... ХАХАХАХ

91

Анонимен

преди 10 месеца

Саудитска Арабия се готви за рязко поскъпване на петрола за европейските държави.