147

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези буламачи от " майстори на късият разказ" ?

146

АнонимеН

преди 1 година

ДИКТАТОРА НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ГЛУПАВ! НЕ СЕ ПУСКАТ ЛИЦА НА ФРОНТА КОИТО СА СВЪРЗАНИ С ДЕПУТАТИ И ВИСШИ ЛИЦА В ДОСЕГ ДО ПУТЕНА, ЗАЩОТО ПОЧТИ ВСЕКИ ЩЕ РАЗСТРЕЛЯ ПУТЕНА АКО ДЕТЕТО МУ УМРЕ В УКРАЙНА ! ПЕСКОВ ГО ГЛЕДАТЕ КАКЪВ Е СМО-ТАН, НО САМО ГЛЕДАЙТЕ АКО СИНУ МУ БЪДЕ ПРАТЕН ДОРИ САМО ДА СЕ БИЕ В УКРАЙНА КАК ЩЕ РАЗСТРЕЛЯ ДИКТАТОРА ПУТЕНА ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ДЕН В КОЙТО Е ПРАТЕН ДА СЕ БИЕ В УКРАЙНА!

145

Анонимен

преди 1 година

"Служил" във Вагнер докато се излежава в Дубай

144

Анонимен

преди 1 година

Какво стява с зеленото джудже ,да не е избягал по сащ

143

Лаврентий Берия

преди 1 година

Още чакаме сериала в който синовете на Кадиров душат украинските командоси с голи ръце! Той също "прати" синовете си на фронта. Те колко месеца "служиха" в Украйна и къде - на Лазурния бряг или другаде? Въобще, смех, другари!

142

3254362

преди 1 година

До ЗеВикаш вече са сдали Киев, а оня гном се пеняви, че е потопил Мацква и още не са сдали уркаинското Своге - Бахмут. Гаден лъжец е тоя Зеленски. А вече се е окопал в Карпатите, а може даже и в Коордилерите :D

141

Анонимен

преди 1 година

Ако е вярно - браво на младежа!

140

Банкеръ

преди 1 година

В голямата си част Вагнер са бойци за специални операции.Този ако е служил там не е бил изнасилвач на мъже.Трудна работа за спец частите е намирането на ***.В Руските затвори обаче такива дал Господ.Войната е гадна работа и затворниците вършат черната работа.Далеч съм от мисълта,че носят оръжие или се сражават за родината.

139

АнонимеН

преди 1 година

АКО БЕШЕ ИСТИНА ЩЕШЕ ДА ГО ОБЯВИ ПРЕДИ ДА ОТИДЕ!!! СЕГА ВЕЧЕ Е АБСОЛЮТНО ЛЪГАНЕ ОТ НАЙ-ГНУСНОТО КАКВОТО Е ТОЧНО ПРИ КОМУНИСТИТЕ ОТ МОРДОРСКОВИЯ! ЕВТИНА МНОГО ЕВТИНА КОМУНИСТИЧЕСКА ЛЪЖЛИВА ПРОПАГАНДА!

138

Зе

преди 1 година

Брейййй, малко руска пропаганда да се промуши през Цензурата. Хлапето лъже като дърт ром, то си е ясно, но е безобиден, за разлика от Главният Клоун на Република Украйна, който е спец и профи в лъжите и пропагандата.

137

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН то ти щото си много убав?!

136

Анонимен

преди 1 година

До 137:китайците ли?

135

Анонимен

преди 1 година

До 136 - Бе, ти в кой свят живееш? Къде (в коя страна) вкарват в затвора за превишена скорост в някой си град?! Има глоби за тая работа и др.мерки. Дали се прилагат срещу сички - е друг в-с, но не е ЗАТВОР мярката

134

АнонимеН

преди 1 година

ОТВРАТИТЕЛНИ СА ТИЯ КОМУНИСТИ ОТВРАТИТЕЛНИ!

133

ахахах

преди 1 година

"Няма да кажа името, че може пак да ми потрябва, за разлика от лицето ми, което всеки знае, но като кажа ДРУГО ИМЕ и никой няма да разбере кой съм. То няма и значение, щото седях някъде скатан на некой стол, докато едни умираха за държавата си, а други, за да вземат някой дол...рубла. Кажете, че не е било така и влезте в затвор за 7 години. В страната на свободата е така"

132

SS

преди 1 година

А нашите момчета по на 21 год още чакат пари от родителите си да пият бира и пушат трева по градини и паркове !

131

Абе

преди 1 година

Зеленски никой не може да го надлъже. Човекът е професионалист.

130

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, следващият епизод ще е как дъщерите на Путин са на първа линия и като медицински сестри всеотдайно лекуват ранените руски солдати. Епизод 2 предстои.

129

водач ва МПС

преди 1 година

До do 110. Написал съм го точно и ясно-разходи се ако си грамотен и знаеш руски до РУСКИТЕ ФОРУМИ и много неща ще ти се изяснят за отношението на образованите руснаци към режима на бункерния.

128

АнонимеН

преди 1 година

НЕ СЕ СПРЯХА ДА ЛЪЖАТ ТИЯ КОМУНИСТИ!!!