93

Doko doko

преди 1 година

Пак се обади неподготвен. Хората за снаряди говорят той пак за самолети мрънка.

92

Анонимен

преди 1 година

Да, редно е всяка една партия да каже и да се разпише под документ с ясни ангажименти. Ще подарява ли малкото ни останало оръжие? Ще ни включва ли в чужда война? Добре е избирателят да е информиран

91

Анонимен

преди 1 година

Биолабораторните патици са ударили вагони с ракети в Крим....

90

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците са некадърна и продажна гм'е'ж. Единствено да трошат камъни стават. Факт.

89

ПЕШЕВ

преди 1 година

Кви изтребители , кви танкове ве ? Искат снаряди които ще бъдат платени...

88

Анонимен

преди 1 година

Най-неграмотнага, некадърна и мързелива с'г'ан е за ЕС. Каърният винаги ще се справи, но кло'а'к'а'та на обществото - европеидите, продават България за да им ДАДАТ "европейска МРЗ" и "достойна пенсия". Тиквата с право ви каза, че ощемногомачкане заслужавате! Факт.

87

Анонимен

преди 1 година

Най-доброто за българите е България да е извън ЕС и НАТО. Раковски, Левски и Ботев се бореха за свободна и независима България. Евроатлантиците - за васална и зависима брюкселсща губерния. Факт.

86

Анонимен

преди 1 година

Браво на Радев, как само се разправи с винету. От две години си управлява и гледа сеира на шарлатаните

85

Импийчмънт, моля

преди 1 година

Не участваме в тази обща поръчка, а в коя поръчка участваме, Радев?! Като не пращаме оръжия на Украйна губим страшно много ползи като модернизиране на армията ни. Това е полза от чиста бизнес гледна точка. Да кажем, че Радев не иска да пращаме оръжия за Украйна, защото има добри чувства към Русия. Ок, тия добри чувства какво ни носят на нас като полза?! Цени-мени нещо? Някаква сделка за нещо? Путин в момента продава на супер цени всякакви ресурси за Китай и Индия, Рундьо нещо?!

84

Анонимен

преди 1 година

Лъже като ВСЕКИ евроатлантик.

83

герги

преди 1 година

До СпокоБаси кажи си дилъра. явно в силното бараш :)

82

той и кирчо така

преди 1 година

никави оръжия не изнесе за бандеровците ...не-не ! Питайте го тоя лъжец къде отидоха Българските МИГ-ове дето ужким отидоха на ремонт в Полша

81

Анонимен

преди 1 година

Ами как тогава попадат там бе Крадев??? Не знаеш ли че заводите като ВМЗ и Арсенал работят на 3 смени и бълват продукция?

80

334

преди 1 година

При такъв президент не ни трябват руски шпиони. Заради него България на практика е извън ЕС и НАТО. Това си е чиста прездизборна агитация в полза на "Възраждане" и отчасти на БСП.

79

Зозо

преди 1 година

За такова изказване Рундю трябва да бъде бит и е*** пред паметника на руския цар.

78

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС праща 1 милион снараяда на Украйна и след победата производството от Китай се изнася в Украйна, Китай фалира, а Русия ще ни доставя безплатно суровини и нефт и газ за да плаща репарации като губеща, и всичко ще се нареди както си трябва, трилионите загубени заради Украйна ще ни се компенсират десетократно.

77

:):)

преди 1 година

Този е платен от Кремъл.

76

Лъже мръсникът

преди 1 година

преяжда с луканка ! всички знем че окупаторът САЩ само да щтракне с пръсти и България вдига краката

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - ти защо реши, че Русия иска да прави от мизерната ви държавичка "задунайска губерния"? България не принадлежи към Руския свят, както Украйна. Нито към Евразия където са концентрирани богатствата на света. Нито към Европа където я гледат с презрение и я подритват като мpъcна изтpивалка. България спада към Анадолския свят, мястото и е като анадолски вилает.

74

ДАНО

преди 1 година

Да говориш истината. ЗАЩОТО СЛЕД МЕСЕЦ ДВА ГОДИНА РУСИЯ И КИТАЙ ЩЕ ВОДЯТ ПАРА ДА. И ЧЕТОХ ЗА ПАРИ ОТ EU ЗА ГРАНИЦАТА. ВЛОЖЕТЕ ГИ БЪРЗО. НЕ ГИ ОСТАВЯЙТЕ НА ТУЛУПА ЩОТО ЩЕ ГИ СЛОЖИ ПАК В ШКАФЧЕТО КАКТО НАШИТЕ ЗА ОГРАДАТА. ПЪК И НА ПП ДБ НЕ ИМ ВЯРВАМ.