79

Анонимен

преди 1 година

Премиерът на Украйна Шмихал каза, че не обмисля възможността за помирение с Русия през ​​следващите 100 години. Вчера това съобщение вече беше в резюмето, но е важно да се допълнят изискванията на представителя на киевския режим:"Помирение, сътрудничество-не,не и през следващите сто години.Русия първо трябва да се промени,да бъде демократизирана,демилитаризирана и денуклеаризирана."

78

Боби

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер Ройтерс много отдавна са се самодискредитирали... Ройтерс няма смисъл да праща коренспонденти в РФ защото е в черния списък на руските правителствени чиновници. Но защото е член на "телеграфни новини" Получава всички новини публикувани в ТАСС от всевъзможни медии примерно Министерство на Отбрана та на РФ.

77

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите:Има информация, че вагнеровците се бият в покрайнините на Богдановка. В източната част на Артемовск има напредък в частния сектор. По-голямата част от Дубово-Василевка е под контрола на ЧВК Вагнер. В покрайнините на Красное се водят битки. Освен това се съобщава, че няколко германски танка Leopard са разположени под Часов Яр.

76

Анонимен

преди 1 година

До 80 и за загубите на украинците съобщени от Мосад и те ли са пропаганда,а,че на фронта украинците се пропукват и това е пропаганда,ама нещо нещата съвпадат не мислиш ли.

75

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 76 --- Че това го слушаме от два месеца и кусур. За какъв напредък можем да говорим? :) Пак поредните пролетарски лъжи и измами.

74

Анонимен

преди 1 година

До 76 - Ами то точно това е оперативното обкръжение, бре )))

73

Анонимен

преди 1 година

Луганско направление-Сватово-Кременная:Артилерийски огън порази фашистка *** в района на Новоселовски ЛНР,Масютовка и Кисловка в Харковска област.Също така на територията на Харковска област бяха ликвидирани шест ДРГ на и3MeTTa.Междувременно въздушни удари,артилерия и тежки огнехвъргачни системи бяха нанесени по и3MeTTa в района на Ямполовка ДНР,Стелмаховка ЛНР и Червона Диброва ЛНР.

72

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление. Руската армия продължава да бие фашистката *** в Маринка,водят се ожесточени битки,малко е останало от града. Продължава и атаката по позициите на и3MeTTa в Первомайски(северозападно от Донецк).Батальон "Сомали" напредва към печално известната Авдиевка, един от най-сериозните укрепени райони на фашистката ***, разположен на 15-20 километра от самия Донецк.

71

Анонимен

преди 1 година

До 71'Казала го е баба ти на бабата на някой друг и те така.Тая глупост постоянно я дъвчете като губите.

70

Анонимен

преди 1 година

До 72. Няма кой да те вземе насериозно с такива анахронизми от съветската пропаганда като "англо-саксонци". Русия ще падне, но 1 година позор не са достатъчни.

69

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Слава на Русия --- И Хитлер защитаваше цяла Европа по същият начин. Сега щафетата бе поета от неговия съратник - РазПутлер.

68

Анонимен

преди 1 година

Спонсорите на нацизма.New York Times съобщава, че "България ще възобнови производството на съветски снаряди специално за ВСУ т.е фашистката ***. Те ще бъдат направени във фабриката за боеприпаси в град Костенц,която ще започне работа след като 35 години не е работила." Спонсори на нацизма. Министърът на отбраната на Германия Писториус:"НАТО ще може да достави на Украйна 62 танка Leopard 2. Този брой е достатъчен за формирането на два танкови батальона."

67

блаженисавярващите

преди 1 година

Ко.нашенко вече го е cpaм да чете от листчето затова ползват пенсионирани подполковници да съобщават за "укpaинските загуби".

66

Анонимен

преди 1 година

Бахмут. Съветникът на Пушилин Игор Кимаковски:"Бойците на Вагнер вече се бият почти в центъра на Артемовск, все още е рано да се говори за оперативно обкръжаване на града, но всички пътища дотам са под огневия контрол на руските сили". Преди няколко дни командирът на взвода на ЧВК Вагнер съобщи, че на бойците остават по-малко от 2 километра до центъра на Артемовск.

65

Репетников

преди 1 година

Това ми изглежда като PR ход на украинците. Едва ли не в навечерието на годишнината на войната ще изхвърлим вовите обратно. Хубаво де ама нещо не им се е получило. И цялото натовско въоръжение да им дадат, някой трябва да го ползва, а хора май не останаха. Скоро Зеления ще почне да включва деца и пенсионери в героичната украинска отбрана.

64

Z

преди 1 година

Zеленски!

63

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До сина --- Паниката не е в Мацква, а в Крим. Има екранизации от оригиналните събития в мрежата.

62

Слава на Русия

преди 1 година

Слава на Русия, която защитава 10 млн. човешки същества в бившите части на югоизточна Украйна от издевателствата на неонацисткия киевски режим, който бе създаден, който е насърчаван и който е изцяло материално осигурен от англосаксонските сатанисти

61

Анонимен

преди 1 година

ТАСС каза че за 3 дни взимат Киев :)

60

Анонимен

преди 1 година

ТАСС като каже нещо, значи е лъжа. Спрях даже да се интересувам какво пишат вече, то това вече не е инфромационна агенция ами на Путин инструмента за пропаганда. Всичко в тая държава е фалшиво и лъжа. Чакам да видя от някой надежден източник тая новина.