44

Хлъц! Назьдровье!

преди 1 година

Списвача на статията, дай по-гордо за руските войни. И хубаво си сменил "опасяват" със "страхуват", но може да го направим още по-гръмко, например "ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ В ДУПКИТЕ СИ", за да се подчертае че сме за Русия в тази война.

43

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами да учат, тепърва ще трябва да откириват колелото и топлата вода, че Самоварът е запушен и въглищата му не подгряват ... путинските технологии и безаналоговият му военен скрап станаха пословични след "Специалната военна операция" в Украйна ... Митовете и легендите за непобедимата cъвeЦкa армия и славата на рассия от тук нататък ще се чатет в сборници за анекдоти, хумор и сатира ... !!!

42

Генерал смърт

преди 1 година

Никакво научаване няма редуват глупост след глупост с идеята че и спрял часовник показва два пъти точно време в денонощието а колко руски войници ще гушнат букегя На кой му пука баби нови народят ...

41

Шефрет

преди 1 година

Пак мирише на пържена украинска мръвка на фронтоват линия. Много украински вдовици след време ще бъдат оплодени зад граница и ще подобрят укро генофонда)

40

Анонимен

преди 1 година

Не се учат мързи ги руснаците, предпочитат да умират отколкото да научат че в чужда държава с оръжие не се влиза. 20 хиляди руски серсеми са загинали през януари, това се оказа най-смъртоносния месец за тях. Още се учат и дадоха фира 20 хиляди пък като се научат ще сават двойна фира.

39

Анонимен

преди 1 година

Щатските одитори взеха да действат в украйна няма да се изненадам ако свалят зеленски къщите на Аваков и Коломойски се претърсват заподозрени са в злоутотреба с милярди от помощите

38

Анонимен

преди 1 година

Немски журналист: ВСУ в Бахмут се оказаха в катастрофална ситуация. Юлиан Репке, журналист от германското издание Bild, известен с подкрепата си за Украйна, намекна за реалната ситуация в Донбас.Ако можех да ви разкажа, написа той в социалните си мрежи. Ако ви кажа какво ми казаха украинските войници за ситуацията около Бахмут, сигурно пак ще ме наречете руски пропагандист. Затова няма да навлизам в подробности, написа той.

37

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се учели бързо.Не бе бяха малко,а сега от "Ние побеждаваме" минахме на"Ситуацията е сложна"

36

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 34 - това е много опасно! Може да си останеш на платото завинаги. Което с твоята пенсия, няма да е много дълго!

35

Анонимен

преди 1 година

Докато се научат и мобилизираните ще свършат. Путин пак ще трябва да събира пушечно месо. Пък и затворниците вече не се хващат на приказките на Пригожин, ще чакат амнистия след близкото падане на диктатора Путин.

34

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 20 - само внимавай докато тичаш с бухалката, да не ти спре байпаса - щото руските са още на въглища. Да не го закъсаш. И като се събудиш след сладката путинофилска дрямка, пии некое хапченце. Мечтите са безплатни, ама ти съвсем влезе в зоната на фантастиката, Наказателю.

33

Анонимен

преди 1 година

До az ... Тц, ни пузна, все още съм на фаза "плато". Оргазъм чак след като завърши могилизацията на укрофашистите.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 - Трбва да има драма, че да кликиме

31

Меломан

преди 1 година

Обичам музиката на Вагнер.

30

Анонимен

преди 1 година

"Ройтерс отбелязва, че тези твърдения засега не могат да бъдат проверени чрез независим източник"Te, ройтерс и за Соледар така не можеха да потвърдят, а когато потвърдиха, се оказа ,че Соледар е паднал преди 2 седмици.Слава РоCCИИ!

29

Анонимен

преди 1 година

Укрофашистите с хаймърси са ударили манастир в Угледар и ще обвинят ВС на РФ.

28

Анонимен

преди 1 година

"Самолетите са най-лошата заплаха", оплакват се бендеровците от "Днепр-1", а местните copocoиди от месеци ни убеждават, че руски изтребители и щурмоваци Су-25 не летят в укропското небе.

27

Анонимен

преди 1 година

Укрофашистите с хаймърси са ударили манастир в Угледар, има загинали монаси.

26

Анонимен

преди 1 година

"Руснаците се учат бързо" така е като западняците не четат Бисмарк който е казал " руснаците бавно запрягат, но пристигат бързо и винаги идват за своето".

25

Анонимен

преди 1 година

Руснаците отстъпват към Киев под музиката на Вагнер.