92

Vako

преди 1 година

България нали помогна с ножове за ръкопашен бой.

91

Някой

преди 1 година

Все едно е шивачка да напише научен труд за алгоритъмът на впръскване на гориво от дюзите на дизелов двигател + солидна порция лъжи и дезинформация, както например скорошната статия публикувана тук "Германия даде зелена светлина на доставките на немски танкове". Никакво съгласие не е давала Германия, даже зверски се изпокараха с поляците и американците, а тази статия е опит да се прикрие, че украинците си крият ПВО- то в жилищни квартали.

90

Даа

преди 1 година

Да използваш високотехнологични комплекси от ПВО за стрелба по наземни цели е все едно да храниш прасе с луксозни торти. Предполагам, че нито в Русия нито в Украйна *** им са толкова *** за да правят това. Което означава, че драсканицата е фейк пропаганда.

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Русия извършва държавен тероризъм и нападение над чужда държава." ------ а когато краваристан прави същото как се нарича? "Война срещу терора"? "Разпространение на демокрация и ценности"? "Военна операция"?

88

Анонимен

преди 1 година

Краварското пво също е абсолютно безсилно срещу руските ракети . Краварите са силни само в тероризма

87

Анонимен

преди 1 година

Написаното е абсолютно вярно, но русофилите не могат да го разберат поради липсата на достатъчно сиво вещество в кратуните си...

86

Анонимен

преди 1 година

С ракетите си , дали високоточни или нискоточни , Русия извършва държавен тероризъм и нападение над чужда държава.Има ли значение Русия дали привършва ракетите си.По важното е къде отидоха ракетите и.За убийства и терор.Важно ли е статистиката .Войната на Украйна е Отечествена.Има помощ от Западна Европа и Америка.Нищо по различно от Втората Световна.Когато и Русия е подпомагана от Запада в Отечествената си война срещу Хитлеризма.

85

Мдааа

преди 1 година

Написаното е огромна тъпня, което ме кара да мисля, че е нечия мисирска работа.

84

Скоро

преди 1 година

Защото са качествени оръжия,сега западните танкове ще горят като кибр.кутии в Украйна.

83

Анонимен

преди 1 година

В тоя ред на мисли ,аз предвиждам , че Украйна никога повече няма да е част от Русия.Украйна за винаги е загубена за Русия.Путин , който се сравнява с Цар Петър , но извърши точно обратното на Цар Петър.Той раздели и загуби територии.Украинците никога вече няма да възстановят нормалните отношения към своя съсед.Освен ако руския фашизъм не бъде признат в Световната история и заклеймен от световната общност.

82

Анонимен

преди 1 година

абсолютна лъжа,че те РСЗО с голям калибър имат по-голяма далекобойност и ракетите им струват 20 пъти по-евтино

81

Анонимен

преди 1 година

Добър отбор

80

Анонимен

преди 1 година

укронацистите лъжат,ракетите за С300 и С400 за няколко пъти по-скъпи от Калибър например,каква е логиката да ги използват?!?!?Укронацистите крият ПВО системите си в градовете,между жилищните сгради и като стрелят обикновено разрушават поради некадърност собствените си сгради и затова лъжар,че руснаците използват такива ракети

79

Шефрет

преди 1 година

Укрите с всеки един изминал ден преминават в газообразно агрегатно състояние) . Вдовиците там ще си закопават любимите в флакони от дездоранти. Същото и за западните наемници)

78

Анонимен

преди 1 година

До 76....Тия сме ги чували от комунизма.Ама САЩ си е там.А СССР се разпадна на парчета.И сега Украйна ще се раздели с таз мракобесна страна завинаги И нашите русофили ще осиротеят Единствената алтернатива е на учат севернокорейски език.

77

Анонимен

преди 1 година

Тази платена укро пропаганда се убеждавам за пореден път,че е за Курило...С-300 и С-400 са ПВО.Е, значи ПВО на Украйна е безсилна срещу ПВО на Русия.Те със защитни едни други ще се стрелят?Вие за мaймyни ни мислите...а платените коментари на укро пропагандата са трагични!

76

Анонимен

преди 1 година

Важното,че ние сме първи по доставки на оръжие за Украйна .На гол Gggъzzz,чиффте пищщови.

75

БАНко

преди 1 година

ВЧЕРА БЯХА СВАЛЕНИ ДВАТА УКРАИНСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ , С БЯГАЩИ ОТ БАХМУТ НАТОооооОВЦИ И ВСИЧКО ЗАПРИЛИЧА НА МАРИУПОЛ !!!

74

Петров

преди 1 година

цялата укронацистка ПВО е разположена в жилищни райони по американски съвет. всеки изстрел на укронацистите носи риск за мирните граждани, или са им стари оръжията или ако случайно уцелят нещо то пада върху сградите. но дреме им на американците за някакви си украинци

73

Джанго без Окови

преди 1 година

ФАЩ трябва да бъде унищожена сега и завинаги!!!Слава РОССИЯ❤️❤️❤️