32

Анонимен

преди 1 година

Прав е! Западните Бетеери и друга техника заминаха! Сега очакват 1 вито Брадли,за да го сефтосат!-:))

31

666

преди 1 година

Мечтайте си комунистически бо....ци такива!,,Великата руска армия,, ха ха ха.....станахте за смях и на гаргите!

30

АЗ

преди 1 година

Има анимационна поредица ,,Заповедник " в YOU TUBE - там Медведев е изтипосан вечно пиян като кирка , какъвто е и всъщност !!

29

ноне

преди 1 година

"Украйна отдавна загуби войната".. Всички виждаме това! Съветвам те да потърсиш помощ.

28

Тошо

преди 1 година

Кремъл да не бъде толкова сигурен! Май повече руските танкове отиват за скрап ( на някои им остават само колелетата ) !!!

27

ноне

преди 1 година

Това че имат обща култура и етнос не значи че са една държва или нация. Украйнците не искат да са Руснаци и това трябва да уважава. Иначе на този принцип Руснаците могат да обявят всички славияни за Руснаци и да решат да ни освободят. Този път ще ни освободят от всичко, от държавата, домовете ни, и живота ни. Както правят в Украйна.

26

анонимен

преди 1 година

А вие с Путин и цялата ви ненормална клика ще ГОРИТЕ В АДА!

25

Анонимен

преди 1 година

Е добре, а какво са.... Едните келти, а другите сакси... Това ли са?

24

ноне

преди 1 година

Благодаря. Ако искаш да живееш така пожелавам ти успех. Аз не иска.

23

ноне

преди 1 година

Не не са едно цяло.

22

Ноне

преди 1 година

България е щяла да се освободи така или иначе. Не е било като да сме седяли и да сме чакали някой да но освободи. Не забравяй колко Българи са взели участие в битките. Със сигурност сме имали нужда от подкрепа за да се изправим срещу по голям противник точно както Украйна има нужда от подкрепа сега. Но това не означва, че сме си седели на задниците и някой е дошъл да ни освободи. Или че някой го е направил безвъзмездно. Те са си преследвали техните интереси както и ние нашите.

21

Анонимен

преди 1 година

Нима не е ясно, че тези народи са едно цяло. И че ни нищо и никой не може да ги раздели. Тази война е временна работа. Ще си простят, ще се разберат и отново ще бъдат заедно. Навсякъде по света са се случвали и се случват граждански войни. И винаги радикалните елементи в тези конфликти са били побеждавани от здравия разум, братството и стремежа на хората към хармония и спокойствие. И сега ще стане така. Русите няма какво да делят помежду си. Тъмните страсти ще отстъпят на любовта и братството.

20

ноне

преди 1 година

Затова ли по време на комунизма държавата фалира няколко пъти и накря се срива. Как ще обясниш това че днес България има много по добър стандарт на живот от колкото по тогава???

19

Ноне

преди 1 година

Освен това не е като да са дошли да те освобождават заради хубавите ти очи. Искали са да те направят руска губерния.

18

Ноне

преди 1 година

Надявам се че разбираш, че в Руските войски който участват в освобождението е имало голямо количество Украйнци.

17

Анонимен

преди 1 година

Всичко ще бъде наред. Ясно е като бял ден, че тези земи няма да бъдат населени нито с германци, нито с англичани или французи. Там ще продължават да живеят източноправославни славяни. Лошото ще отмине много скоро. Господ да им даде сили на всички да се смирят. И това ще бъде.

16

Дякона

преди 1 година

Коката все още не е в забранителния списък за експорт, така че малкия ще продължава да ни забавлява с нови изцепки :D

15

None

преди 1 година

Аха.. знаем я тази песен! Украйнците не спират да събират руски танкове за скрап, Полетата на изток са осеяни с трупове на Руzzнаци, но те още се опитват да ни убедят, че деня е нощ.

14

Анонимен

преди 1 година

Украинските хора не могат да продължават по този начин още дълго време. Никой не ще да живее във вечна война. Обединението е неизбежно и вече много очаквано. Тази война беше грешка. Ще си простят русите един на друг. Нищо не ги разделя...

13

Русофилчета

преди 1 година

Посочете поне една държава съюзник на СССР или фашистка Русия, която да е просперирала благодарение на тях...? Няма такава и няма да има... Затова украинците се бият на живот и cмъpт срещу руските фашисти. Всички диктатори тръгнали срещу мира и човечеството свършват по един и същи начин.