29

Пламен

преди 1 година

Шубето на Вова се е изострило? Моля се по-скоро да посети Хага за съдебна литургия!

28

Анонимен

преди 1 година

снимката не е истинска :)

27

Наблюдател

преди 1 година

Значи Руската църква подкрепяла войната в Украйна,Според Библията Християнството означава преди всичко любов към ближния.Питам се каква е тази "църква",която подкрепя война.Дано Русия наистина да загуби войната .Само така може да се стигне до някакви промени в руското общество.Сега нито руснаците живеят свободно,нито съседите на Русия се чувстват сигурни.

26

Анонимен

преди 1 година

Путин до 50 годишна възраст атеист защото е бил комунист и не е влизал в църква.Сега ходи в църква,кръсти се .

25

Анонимен

преди 1 година

Много мазна и същевременно неуспашна инсценировка. Сиг съм, че извън кадър има поне 10-20 телохранителя, лекари, медицински сестри и всякаква друга обслужващаПаплач. Но нека се върнем на идеята. А тя е, че Путин иска да покаже на света как е сам самичък и това не го притеснява. Ми много елементарно както винаги! Ниското руско качество си личи!

24

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

параноя

23

НЕЩО ИМА !!!!!!!!!

преди 1 година

ПО- РАНО СЕДИ НА МАСА СЪС СВОИ МИНИСТРИ НА 15 МЕТРА ОТ НЕГО. СЛЕД ТОВА, НА ДРУГИЯ ДЕН ...... СЕДИ НА МАСА С НЯКОЙ ОТ ТЯХ, ЕЙ ТАКА, ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, НЯМА И МЕТЪР И ПОЛОВИНА ... ВЪОБЩЕ ВЪПРОСИ ????????????????

22

Еее

преди 1 година

КГБ на църква СМЕХХХ

21

До 17

преди 1 година

Господ да пази славяно правослвната култура и ценности? - ти сериозно ли? Какви са тези ценности? Войната юежду украйнци и руснаци показва ценностите, особено след дълъг период на комунизъм.

20

ха ха

преди 1 година

Иэвинете ни но Църквата днес работи само эа диктатора

19

МНОГО СТАННО !!!!!!!

преди 1 година

ЗАЩО САМ САМИЧЪК ?????? ТОВА НИКОЙ "ВЕЛИК" ВОДАЧ НЕ Е ПРАВИЛ .... дА БЕШЕ ВЗЕЛ ПОНЕ ЛАВРОВ СЪС СЕБЕ СИ. ИЗГЛЕЖДА СЪВСЕМ МУ ХЛОПА ДЪСКАТА. ИЛИ ИМА ДРУГА ВАЖНА ПРИЧИНА ????????

18

Боклук

преди 1 година

Е той е най-вярващия тоя бо. лук. Дано скоро Господ го прибере и го прати на заслуженото място.

17

И засвистяха

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

16

Честита Коледа

преди 1 година

по Православния Календар! Да си пожелаем никога да не намерят покой тези които разпалиха братоубийствение войни в Корея, Виетнам, Индия, Арабския полуостров, Грузия, Чечня, Украйна и другаде! Господ да пази Славяно Православната култура и ценности!

15

ха ха

преди 1 година

В бункера няма ли църква

14

Зеленски

преди 1 година

махай се от Украйна! Не си никакъв Украинец! Предател и унищожител на народа си. За 30 сребърника ги хвърли като съчки в огъня разпален от САЩ! Разпали братоубийствена война. Отивай си във вилата в Маями или в Швейцария и не се показвай повече, псе мръсно!

13

Реалист

преди 1 година

Не защитавам Путин, но да го наричат антихрист е смешно. 8 години се издевателства в Донбас и големите западни християни дума не обелваха по въпроса! Не само това, запада бълва оръжие и съзнателно предизвика Русия за това което се случи. Истинският антихрист е военната машина, която имаше нужда да се поналеят пари в бизнеса й! Даже смело мога да нарека тази военна машина Сатанисти, защото получават пари от човешко жертвоприношение! Огледайте се! Следвайте парите и вижте истината!

12

А Зеленски на служба

преди 1 година

присъства ли? Наистина е е голяма отговорност, да си виновен за безсмислената като краен резултат смърт на 1 млн. украинци и бягството на 10 млн. от страната, при положение, че всичко можеше да мине с една автономия и права за руснаците в ЛНР и ДНР. Демек изпълнение на подписаните от Украйна Мински споразумения! Но пък когато не си украинец, а рускоговорящ, чиито родители живеят в Израел, какво ти пука за Украйна! Бинес ис бизнес!

11

Онзи отгоре

преди 1 година

И да се кръстиш и да не се кръстиш вече имаш запазен казан в пъкъла жужи. Толкова много смърт няма кой да ти прости, то не беше Полоний, Новичок, падане по стълбите или през прозореца а тази братоубийствена война ще ти тежи във вечността.

10

До 7

преди 1 година

Историята ви издиша. Всичко което се случва тази година Русия предупреждава за него още от 2008 насам. Няма нито един западен анализатор или политик, на когото да не му беше ясно какво ще стане ако се направи преврат в Украйна и се спонсорират и раздуят тези анти руски паравоенни организации и се спонсорира клането срещу рускоезичното население. За капак Лунатиците в Киев заговориха за сдобиване с ядрено оръжие. Накрая Путин опита като за последно дипломатично решение.