52

Хохлов

преди 1 година

Някои питат как да вярваме на укрите? Ами гледайте общопризнатите факти бе друзя, след 10 месеца спец операция какво се случи - 50% от първоначално завладените територии вече са прочистени от вaтa. Путин каза че няма да има мобилизация, събра 300 хиляди в добавка на първите 200 хил., на фронта се появиха Т62 и артилерия от ВСВ, господство във въздуха няма, след успехите при С.Донецк и Лисичанск от началото на лятото, руснаците са превзели 2-3 малки села и то временно. И какви са изводите?

51

Петров

преди 1 година

според западните медии украинците отстъпват, но всъщност настъпват и са вече пред Москва и зеления гном отива при Биден да го кани на парад на победата. от 52 милиона в съветско време укрите се стопиха до 30 откакто се хванаха с американците. и сега по заповед на Биден спират помощите за укробежанците щото всички се наредиха в хотели първа линия на морето и няма кой да воюва за него.

50

Анонимен

преди 1 година

От заглавието веднага става ясно коя е авторката. И спрях да чета надолу.

49

Анонимен

преди 1 година

С любезното съдействие "Америка за България" Продажни сте продажнииии...

48

Анонимен

преди 1 година

В Интернет украинците постоянно публикуват своите загинали герои.А според пропагандата на руските медии - ПОТЕРИ НЕТ(загуби няма)!?

47

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател 61 Според Зеленски и Западната преса , войниците от Змийския остров бяха загинали геройски . Пък се оказаха живи и здрави . Според Зеленски и компания ракетата паднала в Полша е изстреляна от Русия . Макар Байдън , НАТО , Полша да казват обратното - изстреляна от укрите . Е как да вярва човек на нещо излязло от дезинформационния отдел на Зеленски

46

препърс

преди 1 година

Гьобелс паста да яде,руснаците са ***,от ден първи трябваше да направят като американците,бомбене навсякъде,мостове,жп прелеза,рок,вода,война е това бре хора,какво сте се разревали,София знае какво е американци да те бомбят

45

ПОКАЗТЕЛНО

преди 1 година

Тия 'статии' никнат като укропитеците ядат шамари. Сега какво - пак ли дрончета или фронта им се разпада?

44

Анонимен

преди 1 година

Урките нама откъде да имат нова мобилизация . Всеки божи ден по десет батальона са в черни чували. Наред са поляците - те затова се опитват да избягат в Германия.

43

Наблюдател

преди 1 година

За захлупените русофили всички истини за фашистка русия са лъжи, фейк и измислици а журналистите саответно ***. Те одобряват само когато нещо се появи за мечтите на късокракия кремълски терорист който някога щял да победи. Вече 10 месетса чакат тази тридневна операция и победа да се изпълни.

42

Анонимен

преди 1 година

Пак "Гардиън " , пак руски войник . Как пък един път не написаха нещо за украински войник . Ей готвят им нова мобилизация след Нова година

41

Германец

преди 1 година

Какво мрънка тоя? Като не е искал да го колят, да не е ходил. Да си беше седял вкъщи като повечето nyтинопитеци да се прави на велик в интернет. Въпреки, че и тяхното време ще дойде...

40

Анонимен

преди 1 година

Еее, мисирките работят за коледен зален бонус че много си падат по зелената ... коприва

39

Анонимен

преди 1 година

Поредната рекламно-дезинформацонна статийка от западната пропаганда. Благодаря ви Днес БГ! Тъпо и упорите досаждате ката ден на всеки посетител на сайтчето ви, споносрирано от Сорос и фондация "Америка за България".

38

Зеленото нещо

преди 1 година

по-малко от месец преди да почне 'донорската кампания' - специална операция е подписал указ за донорство по подразбиране. СЕЩАТЕЙТЕ се какво експортират във хладилните камиони назапад!

37

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда. Не четете.

36

Плюя на либерастите

преди 1 година

Обаче днес.бг толкова яко са захапали п.и.ш..ките на западната пропаганда ,че не пускат. Ще се задавят ,ама не спират с фе.лац.иото. Хахахах. Дано руснаците избият всички дето разпространяват западна пропаганда. .....заедно с целите им семейства!

35

Анонимен

преди 1 година

Офф пак ли почнахте с безмислените драсканици

34

Трансплантациите

преди 1 година

в ЕС са станали без чакане. Пазара се е напълнил със украински резервни части.

33

Анонимен

преди 1 година

Тридневната военна операция прерастна в годишна такава без никакви резултати.Освен че руснаците са затънали до уши и няма измъкване.