128

ПОмислете!

преди 1 година

Ако не е сравнително не-радикалния Путин с кой ще се сражавате? Медведев или Кадиров? Тогава аргументацията нямашае да дипломатична и словесна - а направо ракетна! Та мислете!

127

зАз

преди 1 година

"независимата рускоезична медия Медуза" ----- Независима??? Сериозно??? Колко независима??? Щото: "Който поръчва музиката, той танцува с булката." Та, кой финансира "независимата Медуза"??? Само туй ни кажете, а колко е "независима" ще решат читателите! -))))

126

Анонимен

преди 1 година

Медуза е латвийска анти руска пропагандна медия финансирана от Латвия е ЕС!

125

Анонимен

преди 1 година

коментар - Относно "Медуза" - посетете този адрес -> https://support.meduza.io/en , скролнете до долу и в секцията "morе about Meduza" ще видите колко са "независими".

124

пак същото!

преди 1 година

На западните демокрации загнили - все Путин им виновен!

123

До до 143

преди 1 година

Говорим, колко си държи на думата! Всичко друго, но няма никаква доблест!

122

Анонимен

преди 1 година

Незнам кой какво подкрепя ама в момента руснаците започнаха щурма на Бахмут.Бандеровците бягат назад както могат и с каквото могат.В щурма участва редовна руска армия а не наемници.Скоро Бахмут ще бъде руски.

121

НА всички ясно само

преди 1 година

На всички със собствено мислене е ясно, само на нашите американофилчета не е! Руската армия може за 3 дни да стигне до която столица си иска (от европа) и за 5 може да заличи която си иска държава. Това че не иска - не е слабост не лайте!

120

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията щеше да е нещо много хубаво, ако не беше налагана насила и на всяка цена като в Украйна!

119

До Боби

преди 1 година

Ти си по - добър от ЦРУ, МИ6 и Мосад, взети заедно....

118

пак Медуза

преди 1 година

Нали знете че Москва не се вълнува от изследванията на чуждестранните агенти? То според тях Путин трябваше да е свален още пролетта а Русия да се е разпаднала на 12 държавици лесни за плячкосване!

117

До 135

преди 1 година

Аз на тъпана ли да вярвам? На 16.02 го гледах по руската телевизия, как се гаври с Байдън, че каза за 16.02 нахлуване в Украйна! Правим учения, каза Путин, - и се прибираме! Показаха, как товарят тежка техника, уж си тръгват от Беларус! Не мисли всички за канарчета!

116

Боби

преди 1 година

2До 130 Влезни в ОБСЕ сайта и виж последните сводки до 28.02.2022 - Тенденцията на обстрелите показва класическа Артилрийска подготовка на ВСУ срещу донбас. На 22.02 седя с брат ми се черпим за рождения му ден но никой не отчете че в Москва ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО МЛЪКНАХА ОТ и ДО! След това се разбра че Разузнаването е разбрало за запечатаните заповеди разпространени във войските 03.03.2022 настъпление срещу Донбас Два дена по-късно РФ започна СВО. ТРЯБВА ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПЪЛНО НЕПОДГОТВЕНИ!!!

115

Анонимен

преди 1 година

Ох нямам търпение да дойде време за парада да изплакна очи по великата червена армия и безаналоговите и оръжия :(

114

Анонимен

преди 1 година

Както самите руснаци имат една приказка "Война няма да има, но ще настане такава борба за мир, че камък върху камък няма да остане", та и така със "СВО" на Путин. Борел се за мир.

113

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

112

Анонимен

преди 1 година

Русия няма как да победи не и с тази армия която имат. Цял свят си мислеха, че са голямата работа ама им лъснаха за***ците.

111

Давид Севрюков

преди 1 година

Конфликтът ще е вечен, ако елитът не се смени и в двете държави - с лява политика - комунисти. И самият конфликт ще ускори този процес на отхвърляне на капиталистическият елит в двете държави. Застой-1866-две-крачки-напред-1906-една-назад-1946-две-напред-1986-една-назад-2026-две-напред-2066-безкласово-общество - СЛАВЯНСКИ СЪЮЗ!

110

Анонимен

преди 1 година

Късно е либе за китка. Ще дочакате разгрома, сетне трибунала в Хага.

109

До 134

преди 1 година

Ако имаше цензура, нямаше да чета, такиви малоумия!